Отговори
# 495
  • Варна
Но пък първия фрагман го пуснаха в 22.30 ч., може и втория тогава...

# 496
  • Варна
Ноември освен с нов сериал, Нургюл ще ни зарадва и с нов филм...

Премиерата е на 14 ноември.

# 497
# 498
# 499
# 500
# 501
Но пък първия фрагман го пуснаха в 22.30 ч., може и втория тогава...

Вече мина 22.30...Кей... Hug... Joy Joy Joy
Оф ooooh! #Crazy...прескачам в рИкламите да видя дали има трей ,ама йоккккк...цъ цъ цъ... #Cussing out #2gunfire

# 502
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Свет HugМурат от подписа ми е от филма който снима в началото на тази година и който ще има премиера сега декември месец .Филма се казва KIRIMLI ,а Мурат е в ролята на кримския турчин Садък ,действието  се развива през Втората Световна Война  smile3521.Слагам трейлъра на филма ако искаш да го видиш smile3521

http://youtu.be/yUHziUZiTXY?list=UURO2nCYdIlZuqz-Fj1VzVkg

Кеии HugТони HugАрфи Hug

# 503
  • Варна
Свет, така е, не пуснаха фргман.
Но и предния път, казаха, че ще има фрагман, а нямаше и го пуснаха на следващия ден.
Така че, дано утре да пуснат. Все пак, подозирам, че фрагмана може да е подобен
на този с английсктие субтитри. Нали и сериала на Йозджан има такъв и всъщност
е първия, който пуснаха, заедно с нашия кратък фрагман.
Ех, че объркато го написах
  Joy Joy Joy

# 504
  • Варна
Ени Hug

# 505
Grinning Момиченца  Hug, привет и пожелания за ведър, спокоен и усмихнат ден! Като за начало, малко гимнастика ви предлагам  smile3503 smile3521,

а после и към танци може да се насочим newsm68 newsm68 newsm68

Кеии  Hug Heart Eyes! Ени  Hug Heart Eyes! Тони  Hug Heart Eyes! Много настроение днес!  Grinning Grinning Grinning

# 506
Честит ни Петков ден!

# 507
Привет СЛАДУРКИ  wavey wavey wavey wavey wavey

Най-накрая се завърнах в любимото ми дворче  newsm53 за съжаление,там където бях  нямах много време за интернет и затова бързам да ви поздравя smile3521

КЕИИ  Hug ТОНИ  Hug ЕНИ  Hug АДАШ  Hug АРФА  Hug
Благодаря ви че сте се погрижили за дворчето и сте украсили страничките ни с много колажи и ново инфо за сериалчето ни   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

макар и с закъснение искам да приветствам с ДОБРЕ ДОШЛИ  bowuu bowuu
ЛИЛИ  Hug
както и на новите ни свати KraLeva66  Hug  sisi55 Hug
надявам се пак да си заформим едно прекрасно място,където хем ще се забавляваме, хем ще си споделяме и коментираме всичко което ни е развълнувало или пък не сме разбрали от серията взаимно ще си помагаме ,както беше по времето на онлайн гледането на ЛиН  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
още пристигнала не пристигнала с огромно нетърпение набързичко попрелистих страничките ни, да не би аджеба да съм изтървала 1 серия на Парченцата  bowuu а то какво се оказа, че ще почакаме още мъничко ,амиии щом требе ще почакаме  bowuu
от  фрагмана за Глобъл поне ми пооткрехна малко перденцето около историйката на сериала и  newsm78  струва ми се че Парченцата ще са нещо ново като история ,не клиширано....
дано  да му дадат шанс  Praynig  и сериала ни оцелее , тогава не се и съмнявам че ще ни залепят за екрана... сигурна съм че всички от екипа ще дадат най-доброто на което са способни, начело с Нуриш и Еркан  bowuu bowuu
дано довечера излезе и втория фрагман и дай боже скоро да го позиционират и да разберем вече и денят и часа на излъчване на Парченца ни  Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 11:45 от Свет_ВАРНА

# 508
# 509
За сега ви оставям, че имам бая дом. тръстика да оправям  bowuu bowuu

А за всички които имат време и не са ходили в ТЮРКОАЗ -аквариума в Истанбул, могат да седнат да си починат и да се насладят на хубава музика съчетана с красивите рибки  Peace

http://www.vbox7.com/play:e05c9a1bf2  Peace

http://www.dailymotion.com/video/x27w2gl_12-10-2014%D0%B3-%D1%80 … D1%83%D0%BB_music   Peace

Общи условия

Активация на акаунт