Отговори
# 615

Скрит текст:

# 616
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Кеии Hug HugТони Hug прекрасни гифчета от Имението с лозите сте ни донесли  smile3521
Свет Hug

# 617
Добро утро Сладурки lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Благодаря ви мили мои КЕИИ  Hug ТОНИ  Hug за хаберчетата и красотите     bouquet  bouquet
Много се радвам че нашите Сладури не са останали незабелязани, и най вече че са успели да продадат на зелено Счупените парчета,според мен това си е добро постижение, 10 държави bowuu bowuu
хайде Хаирлия да им е на Ендемол   Praynig да се надяваме че и турските зрители ще го харесат Парченцата и ще му дадат дължимия висок рейтинг, та така и ние покрай тях ще намажем smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

КЕИИ  Hug ТОНИ  Hug ЕНИ Hug ГОСТИ  Hug ЛИЛИ Hug СВЕТ  Hug АРФА  Hug
да се надяваме ,че през новата седмица ще ни пуснат втория трейлър на Парченцата и ще ни открехнат още малко загадката около серила  Praynig дано вече ще го позиционират  Whistling че направо ни се изчака чакането Whistling Whistling

# 618
Не знам за вас но аз и вчера и събота, като никога успях да седна и да си изгледам порциите ЛИН.... ех естествено не по нашата телевизия, те са ми само компаса,след като видя до къде са я докарали, си пускам компито за да се насладя на гласовете,следователно не съм наясно до къде са я докарали вчера ДФ ,предполагам че са се доближили към така жадувания дълго чакан момент на Саваш ага и неговата Пепеляшка, има няма две години, да си кажат официално ДА  newsm53
за съжаление тези епизоди все още се обработват ,затова не ви ги пускам, но все пак ,ако някой изтърве някой епизод ,може да го изгледа от линковете на 1 страница  bowuu bowuu bowuu

http://www.vbox7.com/play:4ab0932786

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ   smile3521
Скрит текст:

# 619
Привет, мила Свет!  Hug Heart Eyes Grinning Хубава и успешна да е и твоята седмица! Благодаря за кафенце и пожелания, с Ерко ги споделяме и го доведох за компания! smile3503 smile3521

# 620
Тук има интервю на Нургюл, но не знам старо ли е, ново ли е, ще помолим Кеии да го погледне....

# 621
Здравейте прекрасни! wavey

Свет   love001 arpha   love001

За кафенцето и екстрите и новинката-благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

Успешна седмица ви пожелавам!

# 622

Скрит текст:

# 623

Скрит текст:

# 624
  • Варна
Здравейте, момичета!

Светле, съмнявам се тази седмица да ни пуснат трей с ден и час,
дано греша, но мисля, че ще пуснат втори трей другата седмица.

Арфа, това е часта, където се говори за Нургюл, част е от тази статия.
С две думи, миналата година Мерием Узерли е предизвикала интерес, тази година Нургюл.
Нургюл е била разпозната, защото "Любов и Наказание" е популярен в Близкия изток.
Освен това, дори непознати са я спирали на улицата да се снимат с нея.

Тони  Wink

# 625
# 626

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 19:15 от Danailova1026

# 627
  • Варна
Нова снимка от сета, пусната от Нургюл...

# 628
Интересно. Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 19:16 от Danailova1026

# 629
  • Варна
Още една снимка от сета...

Общи условия

Активация на акаунт