Пазаруване от италиански сайтове – превоз и доставка

• 98 480
  • 376
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте.
Работят ли още TuttoPost?
Телефонът им не работи (нито български, нито италиански номер) и не мога да регистрирам пратката си.

# 361
Работят, скоро поръчвах през тях. Не съм ползвала телефон за връзка, само по мейл;)

# 362
И при мен доставиха пратка в началото на м. Декември

# 363
От 07.02.2025 имам пратка от Италия, която се превозва с UPS и е със статус "in transito. Ritardo. Sofia Bulgaria". От in time (те разнасят за Бг) ми казват, че не е при тях все още.
Толкова ли няма кой да разтовари тези камиони?

# 364
  • In transit
Статуса ви е, че има забавяне с пратката. Ще дойде. Според тракинга къде е пратката в момента?
Те ин тайм са леко смотани, особено тези, които са на телефоните. Към куриерите нямам забележки. Последната ми пратка с UPS от Италия беше със същия статус, после по тракинга я даваше, че е във Варна, а като звъннах да питам да ги питам, една мацка ми отговори, че била в София и съм щяла на следващия ден да я получа...ами получих я същия ден, а куриерът беше много учуден защо така ми е отговорила диспечерката.

# 365
Според тракинг номера, пратката е в София от 07.02.2025 г.

# 366
  • София
Тези UPS са трагични и в Италия. Бяхме поръчали доста неща в началото на декември, едва ги получихме преди Нова година. В средата на януари поръчвах от един сайт, моята поръчка дойде до България буквално за 3 дни без да получа никакво известие предварително - добре, че бях хоум офис. Другата поръчка на адрес в Милано - буквално всеки ден променяха доставката за следващия ден и така цяла седмица.

# 367
  • In transit
В такъв случай се свържете с продавача и настоявайте той да провери какво се случва с пратката. Може да има проблем с етикета, да не се чете нещо, я адрес, я телефон. Тормозете и ин тайм да търсят по тракинг номер какво се случва с нея.

# 368
В такъв случай се свържете с продавача и настоявайте той да провери какво се случва с пратката. Може да има проблем с етикета, да не се чете нещо, я адрес, я телефон. Тормозете и ин тайм да търсят по тракинг номер какво се случва с нея.
Ако изобщо някой вдигне телефона.

# 369
Ето снимка от товарителницата. Да не би аз да бъркам, че пратката е в България/София?

# 370
  • In transit
Амииии, според мен е трябвало да пристигне ( може би на 07/02), но горе със зелено пише, че датата на доставка ще се появи при първа възможност. Отдолу пише, че поради забавяне на ремаркето на UPS, ще се забави доставката с един работен ден.
Мога да предположа, че има някакъв проблем по трасето и затова не са ви дали нова дата за доставка.
Това от сайта на UPS ли го гледате? В момента нямам активна доставка за да проверя лично, но се сещам, че имаше някъде опция, като се въведе пощ. код на получателя да се получи малко по-подробна информация за местонахождението на пакета.

# 371
Да, в сайта на ups гледам.

# 372
Днес реших да търся отново пратката си. Звъннах на ин Тайм и момичето след проверка установи, ще пратката ми е била в града ми още на 08.02., а куриера казваше, че я няма.
Това се случва вече за втори или трети път и си мисля, че е умишлено.

# 373
Здравей.
Искам да си поръчам козметика от този сайт.
https://www.afrodite-profumeriaweb.it/carrello/
За поръчки от Англия и Германия съм ползвала ggbg, не съм поръчвала до сега от Италия. Става дума за 4 маски за коса, всяка по 1000 мл.
Кой превозвач бихте ми препоръчали?

# 374
Аз не знам дали има други освен Tuttopost, или старите ДонесиМиОтИталия.
Досега всичко ми е пристигало,не е имало никакъв проблем... но се заредете с търпение.. не фанатици по въпроса да отбележат, че имаш доставка (което е неприятно, защото не знаеш какво се случва с прарката ти, дали е пристигнала при тях и т.н), нито да спазват график на тръгване и пристигане.
😂

Общи условия

Активация на акаунт