Пазаруване от италиански сайтове – превоз и доставка

• 99 333
  • 376
  •   2
Отговори
# 105
  • София
Момичета, правилно ли се ориентирам, че ако ужасно приритам за нещо от сайта на Бата, е по-разумно да поръчам само един чифт обувки и така шансът за врътки и нерви с превозвача е по-малък, или пропускам нещо?
И още един въпрос - когато определяте кой номер да поръчате, какво гледате - сантиметрите или милиметрите, защото между двете има разминаване цял сантиметър и аз не знам за моя крак 25 см кой номер до поръчам - 38 или 39?  newsm78

ПП:
Момичета, моля за малко помощ за поръчка през сайта на Бата - да не би да има някаква промяна във връзка с доставката до ит. адрес? Излизат ми две опции: 1) пише Ново! Безплатно - да се вземе от магазин на Бата и има падащо меню да посочиш от кой магазин да си ги вземеш (аз поне така го разбирам) и 2) доставка с куриер за 5 евро. Не виждам вариант безплатно да го доставят на адреса на превозвача.
Някой скоро да е поръчвал и да ми помогне? Благодаря!

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 16:26 от Ev_e

# 106
За много години!!!
Извинявам се ,че нахлувам така във вашата тема, но не открих тема за пазаруване от Германия или Полша.
Може ли да ми помогнете с инфо за това как мога да си доставя една поръчка от един сайт, който доставя до Германия и Полша Praynig Praynig Praynig
До сега съм поръчвала от САЩ и Франци,я но винаги самите сайтовете са доставяли до бг , никога чрез посредник и не знам на кого мога да се доверя.
Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете някаква информацияи още веднъж се извинявам , че спамя тук  bouquet  bouquet  bouquet

# 107
  • Варна
За много години!!!
Извинявам се ,че нахлувам така във вашата тема, но не открих тема за пазаруване от Германия или Полша.
Може ли да ми помогнете с инфо за това как мога да си доставя една поръчка от един сайт, който доставя до Германия и Полша Praynig Praynig Praynig
До сега съм поръчвала от САЩ и Франци,я но винаги самите сайтовете са доставяли до бг , никога чрез посредник и не знам на кого мога да се доверя.
Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете някаква информацияи още веднъж се извинявам , че спамя тук  bouquet  bouquet  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=811608.0;topicrefid=19

За Полша не съм срещала тема   Rolling Eyes

# 108
  • София-Лагера
Ev_e избираш доставка с куриер.
Бата отговаря и си поръчай номера който носиш.
Дали ,ще поръчаш 1 чифт или 2 няма значение.
Аз изчислих ,че ми е по 5 лв отгоре на чифт  с превозвач .

# 109
  • София
Мерси , Деси, snow също ми помогна. Оказа се, че поръчвам за 19,99€ и затова ми излиза с доставка.... Безплатно е над 20 €  Embarassed но няма кой да гледа.
Сега, доколкото разбирам, трябва да чакам имейл с потвърждение, че продуктът е наличен, и с тракинг номер и чак тогава регистрирам поръчката в сайта на превозвача, така ли е?

# 110
За много години!!!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=811608.0;topicrefid=19

За Полша не съм срещала тема   Rolling Eyes

Много благодаря  bouquet  bouquet  bouquet!!!

# 111
Мерси , Деси, snow също ми помогна. Оказа се, че поръчвам за 19,99€ и затова ми излиза с доставка.... Безплатно е над 20 €  Embarassed но няма кой да гледа.

A обувките Бата не бяха ли с безплатна доставка,независимо от цената?

# 112
  • София

A обувките Бата не бяха ли с безплатна доставка,независимо от цената?

# 113
За много години!  Hug
Ох, много ми се иска да поръчам нещо от сайта на Бата, но пусто с този превозвач... А има ли някой, който да е получил други пратки след онзи злополучен курс, където почти всички бяха прецакани?

# 114
  • У дома
И аз полудявам по едни ботуши, но превозвача ме стресира...

# 115
Момичета, някой пробвал ли е да изпрати до английски адрес от Bata.it  newsm78
В момента няма как да пробвам през телефона...  Peace

# 116
доставят само в Италия

# 117
  • софия
Колко време след като се регистрирахте в сайт-а на бата получихте мейл за активиране на регистрацията?

# 118
  • ...на безопасно
Аз-веднага. От италианския.

# 119
  • софия
Аз-веднага. От италианския.
newsm78
Хм, и аз там, но нямам нищо. Проверих спам-а. Ще взема да се рег с друга поща.

Общи условия

Активация на акаунт