Пазаруване от италиански сайтове – превоз и доставка

• 99 364
  • 376
  •   1
Отговори
# 120
  • ...на безопасно
И имай предвид, че беше към полунощ, а към 1.00 отказах поръчката и те веднага ми отговориха.
Ама пък парите ми ги върнаха след месец,

# 121
  • софия
Уффф, много е странен този сайт. С другия мейл получих потвърждение, активирах, уж, но ми дава грешна парола. А няма как да е грешна. Не ми се е случвало до сега подобно нещо. Доста и отдавна ръчкам из нет-а ooooh!

# 122
току що направих поръчки от италианската и немската Бата.Получих писма и от двата сайта, но в италианкият нещата продължават си стоят в кошницата, а  в немския изчезнаха.Дали направих всичко както трябва,притеснявам се дали е минало плащането.

# 123
  • София
Момичета, кога регистрирате поръчките от Бата в сайта на превозвача? Когато получите мейл, че поръчката е изпратена с тракинг номер ли? Опитах се да регистрирам моята, но без номер за проследяване не иска да завърши регистрацията.

# 124
  • софия
Момичета, кога регистрирате поръчките от Бата в сайта на превозвача? Когато получите мейл, че поръчката е изпратена с тракинг номер ли? Опитах се да регистрирам моята, но без номер за проследяване не иска да завърши регистрацията.
Аз писах n/a  Simple Smile
Този сайт ми счупи главата, но най-накрая пуснах една поръчка. Да видим какво ще стане. Избрах доставка с SDA Express Courier. Не знам дали така трябваше, но и с двете опции ми беше безплатна. Плащането с ПП ми дава малка сигурност.

# 125
  • София
Мерси за идеята, zvanche!

# 126
Звънче, получи ли проследяващ номер?

# 127
  • софия
Не, но имам 2 мейл-а за 2 липсващи неща.

# 128
 Cryот това много се притеснявах,а сега за да регистрирам пратката при превозвача ми иска проследяващ номер,а аз нямам такъв  newsm78

# 129
  • София
Според мен трябва да изчакаме да получим потвърждение за изпращане с тракинг номер и тогава при превозвача. Аз получих потвърждение за наличност, но не и за изпращане. Италианците не са бързаци. Това не е амазон все пак  Wink

# 130
незнам италианците дали са бързаци, но поне получих потвърждение за наличност, а от немците ни вест ни кост

# 131
  • софия
Липсващите неща стоят налични в сайта newsm78 Ще изчакам да видя тази поръчка.

# 132
Вие добре поръчвате , ама някой има ли връзка с превозвача , след злополучният курс и оплакванията от него , дали функционира още  ooooh!  Не искам да Ви стряскам , напълнила съм и аз коша в Бата.ит , но нещо ме спира да пусна  newsm78

Видях, че има планиран курс за 15 януари , дано всичко е ОК.

# 133
  • София
Какъв злополучен курс, PERLI? Видях оплаквания, че не пресмята коректно теглото, но не и че някой не си е получил поръчките, или греша?

# 134
  • софия
Не, но имам 2 мейл-а за 2 липсващи неща.
Много съм зле. Какво съм чела, какво съм бляла.  Crazy Поръчката ми е с 5 неща. За всяко едно по отделно пращат мейл за потвърждение. Явно изпращат и пакетите по отделно, както беше писала Деси.

PERLI, стресна ме. Дори и не съм се замислила дали работи, защото и аз гледах, че има планиран курс.

Общи условия

Активация на акаунт