Перник

• 26 196
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Стегнете се!!! Ще ви чакаме с Руми в парка при пързалките тази вечер в 17-17.30! Аз ще бъда с Бобо , тя ще бъде с Дени  Simple Smile Чакаме ви  Hug Ако не дойдете ,ще ви се разсърдим  Naughty  !!!
 Роси я нямаше 2седмици, защото бяха с Бобо в хотел "PHILIPS" - София  Sad  Но вече сме тук, слава Богу  Praynig

# 106
На коя от трите пързалки ? Моят син е на училище до 17.30, но като го взема от гимназията ще гледам да дойда - някъде  към 17.45 ще съм там, ако вече не сте си тръгнали ще се видим!

# 107
  • Вече в моята си приказка...
Аз няма да дойда, не че не искам, но в момента съм на работа. Работя обикновенно до 8 часа, а пък и Ивайло е болничък и въобще не ми е до разходки...

# 108
Роси, как е Бобо? Оправя ли се мъничето?

# 109
Не можах да дойда, защото ме изненадаха гости!чакам следващата уговорка!

# 110
аз сега прочетох за срещата Sad

не излизахме защото пишем домашни

но учебната година скоро свършва-а-а-а

# 111
 Ето малко снимчици от нас http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=17536&AlbumId=52115 Чакахме ви, но уви... Cry  Бяхме само трички мами, но като начало е добре  Joy Можеше да сме четири, но бях затрила тел. на мама Ади))).  Аз утре няма да съм в Перник. Ще ви оставя да се организирате и в петък ви искам на линия !
 До скоро! Simple Smile

# 112
Много са ви сладки дечицата, пу-пу! Някой ден ще се видим! А между другото, видях само една снимка, има ли още?

# 113
Как само една бе ,Мирка  newsm78 Трябва да са 8  Simple Smile Я виж по-хубаво  Wink

# 114
Не става, излиза ми само тази снимка http://www.bgphoto.net/photos/17536/o632835009410312500.JPG

# 115
# 116
Благодаря, Роси, сега се получи! Много сте сладки. А Бобо е един малък разбойник! Да ти е жив и здрав!

# 117
Ей, Мирка, дали не видях днес твоя син да тича с една сабя пред двореца Wink Grinning

# 118
Ей, Мирка, дали не видях днес твоя син да тича с една сабя пред двореца Wink Grinning

Не вярвам. В момента се пазят с баба му и едва ли тя го е извела чак до двореца. Много е палав миличкия!

# 119

Общи условия

Активация на акаунт