Перник

• 26 194
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
 waveyЗдравейте мами от Перник!
Приятно ми е да се запознаем!На мен съвсем скоро ми предстои преместване в Перник - м.юни - засега сме в Пловдив.Ще се радвам ако може да обменяме информация относно града.Моята дъщеричка е на 4г. и ще и търся детска градина в Перник,иначе ние ще живеем в Калкас.Ако имате някакви добри отзиви за хубави детски градини поствайте Wink.Тук в Пловдив е доста препълнено по градините как е в Перник?
До скоро! Peace

# 121
здрасти Gani !

какво става , какъв е този наплив към перник Wink Grinning

аз нямам личен опит с детските градини. Мисля че в бившия пионерски дом има , но е частна.

какво става с днешната среща Laughing

# 122
Здрасти Аделина Simple Smile
Какво да правиш съдба smile3518така свикнах със Пловдив ,че незнам как ще се приспособя на новото място.Съпруга ми е от Перник и го местят на работа в София  #2gunfireтези тъпи веонни да вземат да се гръмнат!
Тъй че ще се радвам да се запозная с нови хора!

# 123
Здравейте моми4ета,снимките са много хубави но са малко  Grinning,децата са големи бонбони и като гедам колко е зелено в парка ми се иска и аз да сам там  Cry .При нас ве4е е страхотна жега,три дни бяхме на морето но само си мокрихме краката 4е още е студена водата но имаше много англи4ани които се къпеха а и малки деца  #Crazy .не знам как да ка4а снимки да ги видите,ако някой може да ми обясни ще се пробвам.
Gani добре дошла в групата и от мен  Hug,въпреки 4е не съм в Перник в момента,съм там духом.   bouquet

# 124
Здрасти, Gani,от Калкас ти ще трябва да пътуваш. Моята дъщеря през юни ще навърши 4 години и ходи в осма градина - срещу "Елена Георгиева" - ако знаеш къде е !Доволна съм от грижите, има хубав двор и през зимата е топло.Мисля, че сега е време за записване, защото миналата година през септември едва записах моята(с връзки).Ако те интересува нещо пиши, в понеделник като я водя ще попитам.Таксата е един лев на  ден плюс пет лева задължителни за месеца. В пионерския дом е само предучилищна група. А Вие в Калкас къде  живеете? Родителите на мъжа ми живеят там и децата през почивните дни ходят при тях!

# 125
Здравей gal4o Simple Smile!В Калкас живеем на ул.Металик на края точно над кметството и училището.Как се казва квартала където е тази градина?Съпруга ми предлага градината на Пашов -той е ходил  навремето там.Питай все пак кога мога да подам молба евентуално юли в осма градина.А дали има логопед към градината?
Благодария ти за информацията! Hug

# 126
Gani, на Пашов живеят много цигани и много деца в градината са циганета.Нашата градина е в кв"Твърди ливади" - преди квартала  се казваше Темелко Ненков.Намира се срещу фабрика "Елена Георгиева ", близо е до завод Струма - той вече не съществува.А ти искаш през юли да тръгне на градина, така ли?В понеделник ще питам за записване и логопед и ще пиша.Ако евентуално искаш няма да ми е проблем да ми пратиш имената и от твое име да подам молба за записване!Чакам да се запознаем!  bouquet

# 127
  • Вече в моята си приказка...
Здрасти, Gani,от Калкас ти ще трябва да пътуваш. Моята дъщеря през юни ще навърши 4 години и ходи в осма градина - срещу "Елена Георгиева" - ако знаеш къде е !Доволна съм от грижите, има хубав двор и през зимата е топло.Мисля, че сега е време за записване, защото миналата година през септември едва записах моята(с връзки).Ако те интересува нещо пиши, в понеделник като я водя ще попитам.Таксата е един лев на  ден плюс пет лева задължителни за месеца. В пионерския дом е само предучилищна група. А Вие в Калкас къде  живеете? Родителите на мъжа ми живеят там и децата през почивните дни ходят при тях!

И синът ми през септември ще постъпи в тази градина. Още повече, че ни е близо до блока, в който живеем. И аз смятам, че тази градина е доста хубава и доста занимания устройват на малките палавници. И аз смятам, че тази градина на Пашов не е от най-добрите, наистина има доста ромчета от Рудничар и Куциян, май така се казваше кварталът.

не знам как да ка4а снимки да ги видите,ако някой може да ми обясни ще се пробвам.

Сега, как се качват снимки. Първо трябва да ги качиш в Интернет, например в Snimka.bg= Правиш си там регистрация, качваш снимки с Browse, после с десният бутон копираш от Properties адресът на снимката, прибавяш я във форума. Абе, най-добре прочети тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Ако имаш други въпроси, питай!

Здрасти Аделина Simple Smile
Какво да правиш съдба smile3518така свикнах със Пловдив ,че незнам как ще се приспособя на новото място.Съпруга ми е от Перник и го местят на работа в София  #2gunfireтези тъпи веонни да вземат да се гръмнат!
Тъй че ще се радвам да се запозная с нови хора!

Здравей и от мен, Gani! И съпругът ми е военен и на мен ми идва да  #2gunfire военните! Ще се радвам да се запознаем за вбъдеще и на живо!

# 128
Здравей и от мен, Gani! И съпругът ми е военен и на мен ми идва да  #2gunfire военните! Ще се радвам да се запознаем за вбъдеще и на живо!

Здравей,MiRa_55!
Е най-после да открия съмишленик Laughing Joy.Ще се радвам да се запознаем ,но все още плановете ни не са ясни - кога ще се местим може би юли!

# 129
Gani, на Пашов живеят много цигани и много деца в градината са циганета.Нашата градина е в кв"Твърди ливади" - преди квартала  се казваше Темелко Ненков.Намира се срещу фабрика "Елена Георгиева ", близо е до завод Струма - той вече не съществува.А ти искаш през юли да тръгне на градина, така ли?В понеделник ще питам за записване и логопед и ще пиша.Ако евентуално искаш няма да ми е проблем да ми пратиш имената и от твое име да подам молба за записване!Чакам да се запознаем!  bouquet
Здравей gal4o,
тази градина в района на новата Била ли е?Ако е така ще ми е удобно с автобуса от Калкас.
Имената на детето ми са Моника Марианова Иванова,но за молбата не трябваха ли и други документи?Най-добре питай дали има свободни места, и евентуално да подам молба м.юли.
Благодаря Ви момичета за информацията  bouquetзлатни сте!

# 130
Точно така, на 50 метра е от Била и автобусът от Калкас спира почти пред градината.Според мен е добре да се подаде молба сега, защото напливът за тази градина е голям и не знам през юли дали няма да е късно.Все пак утре ще питам и ще докладвам!

# 131
Точно така, на 50 метра е от Била и автобусът от Калкас спира почти пред градината.Според мен е добре да се подаде молба сега, защото напливът за тази градина е голям и не знам през юли дали няма да е късно.Все пак утре ще питам и ще докладвам!

Gani, дано не те разочаровам, но аз подадох молбата си още февруари, а март вече нямаше места за тази детска градина. Сега мисля, че има места за филиалите, които са в "Елена Георгиева", а другият в един от високите 15-етажни блокове. За централната детска градина нямаше места. Но детето ти е по-голямо, може и да успееш да си намериш местенце. И аз съм чувала, че за тази детска градина трябват връзки, за съжаление.

gal4o, а ти близо до Билла ли живееш?

# 132
Да, аз живея срещу Била - кооперацията до Водно стопанство.След нас са циганите.Моята дъщеря принципно ходи в Елена Георгиева, но сега всички са събрани в централната.Да ти кажа даже съм по-доволна, че е там, макар че в началото се ядосвах.По-малко деца са и им се обръща повече внимание.А ти, Мира55, къде живееш - някой ден може да си организираме кафе в махалата!

# 133
Аз живея също в Твърди ливади, в 15-етажните блокове /ха, всъщност само в един от тях!/. Може да се разберем някой ден да се видим щом сме толкова близо!

# 134
Gani, свободни места има само във филиалите, както ти е писала Мира55.Молби се приемат докато има свободни места.Логопед няма.
Мира55, когато решиш съм готова за среща!

Общи условия

Активация на акаунт