Перник

• 26 179
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • Вече в моята си приказка...
И аз гласувах, но немога и аз да отида, за съжаление!

# 151
Честит празник на дечица!Да са ни здрави и щастливи!  ura

# 152
Честит празник и от мен!
Да са ни живи и здрави, много да ни радват и слушкат
!

# 153
Момичета, черпя Ви виртуално!Днес имаме празник.Дъщеря ми Галя има рожден ден.Вече сме на 4 годинки.Да ми е здрава и щастлива! bdbaloni

# 154
  • София
Да ти е жива и здрава дъщеричката (адашката), Иренка!!! Много късмет да има и само хубави неща да й се случват! Весел празник!!!   bouquet

# 155
Честит рожден ден на малката принцеска!
Желая й много здраве и приказно детство! И много, много да ви радва!

# 156
  • София
Мами от Перник, моля ви, споделете към кой интернет доставчик сте и дали сте доволни, каква ви е таксата...? Защото ще ми трябва в скоро време включване. Благодаря ви!!!

# 157
Не съм сигурна, защото вкъщи нямам интернет, но в редакцията, в която работя сме към някаква фирма, която завършваше на "...Лан". Ако се сещаш. Между другото, въобще не сме доволни от доставчиците, защото ден има интернет, ден - няма. Пък е и доста бавен. За цена - също незнам... Доколкото знам на Ротоп връзката била най-добра...

# 158
  • София
Мира, мерси много.   bouquet

Други няма ли да се включат?

# 159
Мира, мерси много.   bouquet

Галски, зависи в кой квартал живееш, защото не навсякаде всички имат покритие.....например при мен проблема е голям, нямам избор, само на БТК Twisted Evil

# 160
  • София
Аз ще съм на Пашов по принцип Simple Smile Ще ги преслушам Ротоп-а, другите са Перник-лан (тях ги знам, хич ги няма Wink ).
В крайна сметка и БТК е вариант... "любимите" БТК  Mr. Green

# 161
На Пашов имаш избор, а аз съм в Драгановец.......там на баира няма друга алтелнатива, освен БТК /40 лв. на месец/
Има ли тук мои съседки Wink

# 162
Ее , сега се прибрах, не бъди нетърпелива!
Ние вкъщи сме на ADSL - 512 безкрай.Определено съм много доволна.Преди това пробвахме и безжичния, но е пълна скръб.Плащаме 39.90 лв на месец, но ако искаш да го ползваш трябва да имаш открит телефонен пост!
Благодаря за милите думи вчера!

# 163
Ее , сега се прибрах, не бъди нетърпелива!
Ние вкъщи сме на ADSL - 512 безкрай.Определено съм много доволна.Преди това пробвахме и безжичния, но е пълна скръб.Плащаме 39.90 лв на месец, но ако искаш да го ползваш трябва да имаш открит телефонен пост!
Благодаря за милите думи вчера!

и аз към този се ориентирам, а и щом има добри отзиви за него
Инсталационна такса има ли или може и сам да си го инсталираш?

# 164
Има и двата варианта - да, можеш да го инсталираш сама, без да плащаш такса.Пратката с модема се получава по куриерска фирма!

Общи условия

Активация на акаунт