Перник

• 26 175
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Има и двата варианта - да, можеш да го инсталираш сама, без да плащаш такса.Пратката с модема се получава по куриерска фирма!
ми супер, ще си спестя таксата значи. Благодаря за инфото  bouquet

# 166
  • София
Други няма ли да се включат?
Ее , сега се прибрах, не бъди нетърпелива!
Ние вкъщи сме на ADSL - 512 безкрай.Определено съм много доволна.Преди това пробвахме и безжичния, но е пълна скръб.Плащаме 39.90 лв на месец, но ако искаш да го ползваш трябва да имаш открит телефонен пост!
Благодаря за милите думи вчера!

Ти пък нетърпелива Wink Толкова съм търпелив човек  Grinning (ти поне ме знаеш)
Мерси за инфото.   bouquet

# 167
Други няма ли да се включат?
Ее , сега се прибрах, не бъди нетърпелива!
Ние вкъщи сме на ADSL - 512 безкрай.Определено съм много доволна.Преди това пробвахме и безжичния, но е пълна скръб.Плащаме 39.90 лв на месец, но ако искаш да го ползваш трябва да имаш открит телефонен пост!
Благодаря за милите думи вчера!

Ти пък нетърпелива Wink Толкова съм търпелив човек  Grinning (ти поне ме знаеш)
Мерси за инфото.   bouquet
Мисля, че Ади(Ade_lina) ще ти бъде полезна с инфо Joy Явно още не е прочела питането ти  Wink Grinning

# 168
  • Вече в моята си приказка...
Роси, къде се губиш!

# 169
  • София
А защо от нашия град сме толкова малко регнати тук? Всички ли избягаха по София-та???  newsm78

# 170
Срещала съм във форума още една-две майки, ама защо не влизат и в тази тема, нямам идея!!! А кога ще се срещнем, най-накрая, момичета?

# 171
Аз за срещи съм винаги готова!Само казвайте кога и къде!

# 172
Може да се разберем за някой петък. Обаче нещо пред Двореца не ми харесва, много е опасно с тази река и тези стълби, този фонтан, изобщо всичко... Някъде другаде, а?

# 173
Няма проблеми!Това, че аз ходя там, не значи, че съм вързана за Двореца!Само казвайте кога и къде!Идеи приемам всякакви!

# 174
на патерици -да е жива и здрава четири годишната галя !

за мястото на срещата- в парка ли да бъде или предпочитате друго място.

ние се подвизаваме на кръга, където ремонтираха старият "Байкал", или на алеята с кестените.тя моята госпоица прохожда и не можем да стоим на едно място, по тази причина и все по- рядко чета и пиша тук.

ако някой се интересува от друга алтернатива за интернет различна от тук изброените , да ми пише на лични.ще се радвам да бъда  полезна Grinning
аз например не бих сменила моя интернет доставчик Joy Joy Joy

# 175
Мами от Перник, моля ви, споделете към кой интернет доставчик сте и дали сте доволни, каква ви е таксата...? Защото ще ми трябва в скоро време включване. Благодаря ви!!!

Аз съм към Арена, обаче не съм сигурна дали тяхната мрежа не беше само за Изток Embarassed Но иначе съм доволна, проблеми нямаме, връзката е нормална, а плащам само 15лв. При по-висока такса е още по-добре, рядко имаме проблеми с липса на интернет.

# 176
Мами от Перник, моля ви, споделете към кой интернет доставчик сте и дали сте доволни, каква ви е таксата...? Защото ще ми трябва в скоро време включване. Благодаря ви!!!

Аз съм към Арена, обаче не съм сигурна дали тяхната мрежа не беше само за Изток Embarassed Но иначе съм доволна, проблеми нямаме, връзката е нормална, а плащам само 15лв. При по-висока такса е още по-добре, рядко имаме проблеми с липса на интернет.

тези за пръв път ги чувам, моля те дай техен сайт

# 177
Само си говорим за срещи и толкова! #2gunfire
Казвайте сега утре в колко часа и къде! аКО СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ЗА ВЕЧЕРТА АЗ ЩЕ СЪМ САМА, ЗАЩОТО МОИТЕ ОТИВАТ НА СЕЛСКИ ТУРИСЪМ ПРИ СВЕКИ, ТАКА ЧЕ СЪМ СЪГЛАСНА НАВСЯКЪДЕ!

# 178
няма ли да се включи още някой по въпроса с интернета?

# 179
Моето предложение е такова: утре около 5 взимам сина си от яслата. Ако не вали можем да се разходим малко из парка. Освен да се видим там някъде около 5.30 часа.

Общи условия

Активация на акаунт