Перник

• 26 171
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Моето предложение е такова: утре около 5 взимам сина си от яслата. Ако не вали можем да се разходим малко из парка. Освен да се видим там някъде около 5.30 час
 Хайде, съгласни сме! Само да не вали и да не духа... ! Ще съм с двамата братя- единия в количка, другия пеш Joy

# 181
Аз ще съм сама - ако видите безцелно лутаща и оглеждаща се  майка - аз съм!Иначе ще се опитам да позная дечица!

# 182
Мами от Перник, моля ви, споделете към кой интернет доставчик сте и дали сте доволни, каква ви е таксата...? Защото ще ми трябва в скоро време включване. Благодаря ви!!!

Аз съм към Арена, обаче не съм сигурна дали тяхната мрежа не беше само за Изток Embarassed Но иначе съм доволна, проблеми нямаме, връзката е нормална, а плащам само 15лв. При по-висока такса е още по-добре, рядко имаме проблеми с липса на интернет.

тези за пръв път ги чувам, моля те дай техен сайт

опс, ами не знам техен сайт Embarassed Седалището им е в Изток, мога да проверя как стои въпросът с Пашов, но ми трябва нормално време без дъжд, за да изляза с малката. Ще проверя и ще пиша пак.

П.п. Извинявай за забавения отговор Embarassed

# 183
Мами от Перник, моля ви, споделете към кой интернет доставчик сте и дали сте доволни, каква ви е таксата...? Защото ще ми трябва в скоро време включване. Благодаря ви!!!

Аз съм към Арена, обаче не съм сигурна дали тяхната мрежа не беше само за Изток Embarassed Но иначе съм доволна, проблеми нямаме, връзката е нормална, а плащам само 15лв. При по-висока такса е още по-добре, рядко имаме проблеми с липса на интернет.

тези за пръв път ги чувам, моля те дай техен сайт

опс, ами не знам техен сайт Embarassed Седалището им е в Изток, мога да проверя как стои въпросът с Пашов, но ми трябва нормално време без дъжд, за да изляза с малката. Ще проверя и ще пиша пак.

П.п. Извинявай за забавения отговор Embarassed

Няма нищо, но аз не живея на Пашов.......

# 184
Оо, Милена, извинявай, аз съм те объркала с Галски Embarassed

На Драгановец със сигурност няма да ти свършат работа Confused
Имам приятел, който живее на другия хълм;) - на Полянов и той беше проучвал доста сериозно нещата, та ми каза,че общо взето единственото решение за тези кваратли си остава БТК  Confused

# 185
 малката Деничка на мама Руми! Да е жива и здрава и мнооого да радва мама, тате и бате !!!  bouquet

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 14:37 от ROSI_

# 186
  • Вече в моята си приказка...
Честит рожден ден и от мен!
Желая на Деничка приказно детство!
    bouquet      newsm59           newsm38

# 187
 nbirthday
Честит празник и от мен!Да е здрава и щастлива малката принцеса и много да слушка!

# 188
здравеите мами от Перник,
знам 4е в малките градове пове4ето се познават.и си мислех дали ниакоя от вас не може да ми помогне.имам няколко колеги /сьу4еници/,за които не сам 4увала нищи4ко от преди пове4е от пет години,а много ми се иска.и те са от вашия град.след заваршването ни не сам виждала по4ти никого.много ми е ма4но  Cry
става вапрос за набор 78-79.у4ихме заедно музикална педагогика в благоевград през 1998-2001г.надявам се някои от вас да ми пише.сещам се за някои имена - александра с оперно пеене,ивелина сащо,калин с акордеон.за други не помня,но ако някои от вас слу4аино познава някои от тях, МОЛЯ пишете ми   Praynig /може и на ли4ни/
извинявам се предварително ако ви притеснявам.ще се радвам да има резултат.знам 4е шансовете ми са малки и все пак БЛАГОДАРЯ.
 поздрави от мрасна софия.  newsm51

# 189
Ей, не са ти чак толкова малки шансовете!!! Wink Ако са учили в музикалното училище в Преник (4а гимназия), значи сме били съученици, само че аз бях с из. изкуство. Също съм набор 78, но за съжаление по имена не си спомням никой. Срещам се обаче често с бивши съученици ,които може да помогнат в издирването  Wink newsm78 Ако настояваш и дадеш повече инфо, ще помогна, обещавам!!! Hug Само се въоръжи с търпение  Crazy Simple Smile

# 190
Ей, не са ти чак толкова малки шансовете!!! Wink

сьс сигурност са у4или в музикалната гимназия.но за пове4е инфо няма как.мога само да ти ги опиша.закалин може би наи лесно ще се сетите.много висок и слаб,по онова време беше с далга 4ерна много кадрава коса.поне знам 4е и в средното е бил така, а после се подстрига.наи отворена беше сашка/с оперното пеене/.не е висока но прави впе4атление с много краглото си лице.има6е далга и много буина коса.имахме и едно моми4е от радомир - руси4ка,но не помня как се казваше   .това мога да ти  кажа.  ooooh!
ако разбереш нещи4ко дори и по натам ми пиши на ли4ни да не тормозим и другите.исками се да разбера как са какво прават имат ли си де4ица и те.и ако слу4аино познавате някои от тях специални поздрави от Елена от благоевград.
а ако ти си запо4нала от 7г. у4илище,зна4и сас сигурност сте били в един випуск.
БЛАГОДАРЯ  ROSI ще 4акам резултат

# 191
rosi, полу4и ли ми ли4ното саобщение,4е нещо не можах да разбера  Simple Smile  ,а може и хиляда пати да сам го испратила и да не сам разбрала  Embarassed   newsm78

# 192
Получих, получих...  Wink Радвам се да помогна  Hug

# 193
Здравейте мили майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка/ако сте бременна/ или снимка на детето си на линка горе.

Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да поразходите децата си по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

# 194
  • София
Здравейте, градски!
Аз не знаех, че има теми за градовете. Живея в София над 10г, но иначе съм от Перник. В 8-ет. блокове зад сладкарница "София" живеехме, завършила съм гимназията МГ, 73набор, Рени Димитрова ми беше по математика, гледам, че на Галчо е била класна. Ако се познаваме с някой, ще се радвам да влезем отново във връзка.
Иначе по Перник не ходя, но ми се иска да се преместим там. Струва ми се, че животът ще ми е по-лесен. Поздрави и целувки на града и на малчовците.

Общи условия

Активация на акаунт