Перник

• 26 174
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Здрасти, Миленка!Като си идваш свиркай! Ще ми е приятно да се запознаем!

# 196
  • Вече в моята си приказка...
Здрасти, Миленка!Като си идваш свиркай! Ще ми е приятно да се запознаем!

Здрасти и от мен! И на мен ще ми бъде приятно да се запознаем!

# 197
  • София
Здравейте, градски!
Аз не знаех, че има теми за градовете. Живея в София над 10г, но иначе съм от Перник. В 8-ет. блокове зад сладкарница "София"

объркала съм, блоковете са 9ет, а ние бяхме на 8-ми, не че има някакво значение..
като идвам към Перник, ще свиркам за среща

# 198
Ох, Миленка... дано ти ни организираш за среща, защото аз вече се отказах... Wink Joy

# 199
Ох, Миленка... дано ти ни организираш за среща, защото аз вече се отказах... Wink Joy

Роси, чувствам се виновна и аз за това, че неможахме да се срещнем.  Embarassed Все давам аз зор, а какво става - не съм идвала на нито една "организирана" среща  #2gunfire. Няма да се оправдавам, че ще бъде тъпо вече, а няма и да обещавам да се видим. Но искренно се надявам и това да стане.  bouquet

# 200

Роси, чувствам се виновна и аз за това, че неможахме да се срещнем.  Embarassed Все давам аз зор, а какво става - не съм идвала на нито една "организирана" среща  #2gunfire. Няма да се оправдавам, че ще бъде тъпо вече, а няма и да обещавам да се видим. Но искренно се надявам и това да стане.  bouquet
Като че ли аз съм го писала.Но за момента нищо не обещавам, че сме се захванали с един ремонт, дето края не му се вижда!Как сте с жегите?Дечица как са?Аз моите ги извеждам към 9 сутринта и до 10.30 гледам да сме вкъщи!
Нацелувайте сладурите!

# 201
Галчо, жегите не се понасят... Задуха страхотна и не ми се излиза, въпреки че навън е по-прохладно, отколкото в тази "сауна", в която работя... Мор страхотен!

# 202
Галче, и ние излизаме около 10ч сутринта  Wink Е, прибираме се по-късно , след като вземем детската кухня, но все ще се засечем за по едно сутрешно кафенце...  ooooh!  Simple Smile А след обяд не излизате ли? И ти ,Мирка, кога извеждаш Иво? Сега времето наистина е много горещо, но ние знаем прохладни местенца в парка и си играем там до 19.30- 20ч. Тъй че, време е да престанете да се оправдавате и да дойдете на среща ,за да не дойдем ние... #2gunfire
 Joy Joy Joy  Сутрин ходим при люлките, онези двете бебешки люлки, и ако случайно минавате от там и забележите групичка от 4-5 дечица а между тях -майка, тичаща и крещяща *...Жиииикииии, неееее...* , *... Бобооооооо, плюй камъчеттооооо ....* - това съм аз!!! Crazy 
Бай! Wink

# 203
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 204
Роси, събота и неделя няма да съм в града, но в понеделник сутринта те каня на среща.Оставям на теб да определиш мястото и часа.Всички мами, които са свободни - на спявка!И без извинения!

# 205
Ще ви кажа моята програма сутрин, следобяд съм на работа от 2 часа.
Сутрин около 9 часа пия кафе с още две майки в Розовата сладкарница до болницата /тогава кафето ми е най-сладко, защото съм дала Ивчо в яслата и вече на спокойствие си "чешем езиците" с другите майки/.
Следобяд детето го взима майка ми, а аз се прибирам в къщи около 8 часа.
Иначе петък и събота съм почивка и тогава следобяд ходим с Ивайло по центъра или пък в парка. И така, ако нещо се разберем за понеделник предиобяд може и да се срещнем.

# 206
Е, Миркааа, не знам дали има нещо което може да замени едно *кафенце на спокойствие*... Wink Виж, аз не мога да си позволя този лукс  Embarassed. В парка сме сутрин с двете щурачета-дивачета и не мога дъх да си поема. Ако пия кафенце ,то е на крак. Ако ти се идва в парка ,много ще се радвам да се срещнем иииии..... ще се възползвам от това, че си без Иво и ще ми нагледждаш едното дете   bouquet  bouquet  bouquet  Joy  Утре ако не духа и не вали сме там, Галчо..?!

# 207
Разбира се, Роси, само да не вали към 11 часа ще Ви търсим в парка .Ако пътьом минавате през Дивотинското може още там да се видим!

# 208
Ние май няма да излезем тази сутрин Sad. Не ми харесва времето  Blush

# 209
И ние не излязохме, гадно е навън, а и в парка е мокро.Остава за утре?

Общи условия

Активация на акаунт