Перник

• 26 151
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • Вече в моята си приказка...
Утре след като оставя Ивчо може и аз да намина към Дивотинското, пък за децата ще се разберем, Роси Wink  bouquet Обикновенно другите деца са мноооого по-кротки от Ивайло и се разбирам отлично с тях...
Галчо, и с теб ще ми бъде приятно да се запознаем...

# 211
  • София
на кое викате Дивотинското, че ми стана интересно

# 212
на  кафето до моста срещу Двореца - този мост откъм младежкия дом

# 213
  • София
сетих се, мерси..по мое време май се появи, те бяха две кафенета едно до друго или нещо бъркам?

# 214
Не знам ти за кое се сещаш....Сега има по едно кафе на двата моста - и при Младежкия дом, и при този на кино Кракра.А преди години имаше и едно между тях.

# 215
Не знам ти за кое се сещаш....Сега има по едно кафе на двата моста - и при Младежкия дом, и при този на кино Кракра.А преди години имаше и едно между тях.

Да, спомням си и аз, че имаше още едно кафене... Но май Дивотинското още тогава си се казваше точно това, което е и днес.
Дано утре е хубаво времето, че сме решили след яслата да наминем към Двореца, пък дано се видим, най-накрая...

# 216
ЕЕЕЕЕЕЕЕе,Мира, утре ще ги карам моите при свеки на селски туризъм.Аз пасувам!Но от понеделник съм на линия денонощно!

# 217
Хей, момичета, в събота бяхме пред Двореца, ама никой не видях, всъщност неправилно се изразих - никоя от вас не видях. Иначе имаше майчета с дечица. Тази събота и неделя ще бъдем извън Перник. Може да оставим за другата седмица срещичката, а?
П.П. Нещо много рядко взехме да влизаме в тази тема, защо така?

# 218
Привет и от мен!  bouquet
Скоро не съм се включвала, но ето ме с въпроси:
1. Можете ли да препоръчате педиатър в поликлиниката в кв. Изток?
2. Има ли школи по изкуства в Двореца на културата и Двореца на децата?
Брагодаря Ви предварително.   bouquet

# 219
Ха, Галски, видях току-що на аватара ти снимката и установих, че те познавам Mr. Green
Учехме заедно в гимназията, ти беше випуска преди мен, а аз тайно бях влюбена в гаджето ти  Embarassed Joy
Ква съм клюкарка, ейййй Joy Hug

=^._.^= , задължително ли в поликлиниката искаш? Защото мога да ти препоръчам две докторки, които работят близо до нея- д-р Павлова и д-р Никифорова- много мили, разбрани, отзивчиви  и т.н. жени.

# 220
=^._.^= , задължително ли в поликлиниката искаш? Защото мога да ти препоръчам две докторки, които работят близо до нея- д-р Павлова и д-р Никифорова- много мили, разбрани, отзивчиви  и т.н. жени.
Работят ли с касата?

# 221
Привет и от мен!  bouquet
Скоро не съм се включвала, но ето ме с въпроси:
1. Можете ли да препоръчате педиатър в поликлиниката в кв. Изток?
2. Има ли школи по изкуства в Двореца на културата и Двореца на децата?
Брагодаря Ви предварително.   bouquet

Знам, че има народни танци в Двореца и приложни изкуства в центъра за работа с деца.Теб какви изкуства точно те интересуват - ще проверя, не е проблем!

# 222
Работят ли с касата?

Работят, да.

# 223
Fairy, Благодаря!
gal4o, итересуват ме школите по пиано и китара. Големият ми син свири, а на нас ни предстои преместване.

# 224
Днес или утре най-късно ще проверя и ще ти пиша.Направо ще проверя и как стои въпроса със записването.Вие къде ще живеете в Перник?Кажи колко време е свирило детето ти - ако ме питат!

Общи условия

Активация на акаунт