The vampire diaries / Дневниците на вампира - Тема 41

• 57 463
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Те пък защо седят в тая къща и правят едно и също, да ходят, да разучават, да търсят нещо, каквото и да е. Те седят и ядат палачинки и решават кръстословицА месеци наред и не мърдат от вкъщи. Бабката неслучайно я е изпратила там и точно в тази година, какво е станало тогава, 94 не е ли рожденната им година? Те нали трябва да са на около 20 сега. Вероятно като я е изпратила там то е с идеята, че точно тогава може  или трябва да се случи нещо, което да ги спаси, Бона трябва да измисли какво е то.

Имаше играчки на верандата и това плюшеното мече Бони разправяше, че го е загубила, така че май трябва да са поне на 2-3 тогава. Според мен е заради затъмнението, вероятно с него е обвързана магията, че да ги прати там. Преди още в първи сезон магията на гробницата беше обвързана с кометата, тогава Бони обясняваше, че вещиците черпят сили от такива природни явления. Вероятно пак чрез затъмнението ще трябва да се измъкнат.

Иначе Катрин уж умря, засмука я техният еквивалент на Ада. Обаче и аз смятам, че някакси и тя се е промъкнала и именно тя написа думата.

# 121
На Бони ще и стане много и Катрин да е там.

# 122
  • София
Охх нищо ново и изненадващо. Отдавна трябваше да приключат този сериал, на изкуствено дишане са го оставили, ама все още държи приличен рейтинг.
Сега Деймън като се завърне (не дали, а кога) и Елена ще го мрази, Аларик няма да може да и върне истинските спомени (защото нещо си ще се прецака, 100% е ясно) и ще настане една драма, която ще се реши в края на сезона. Сега остава и Катрин да е в къщата заедно с Бони и Деймън и тъпомера ще се счупи. В ''Древните'' върнаха цялото семейство, сега остава и Катрин да се завърне. Дано да е нещо друго, няма смисъл вече от нея в сериала.

# 123
  • in Wonderland
В ''Древните'' върнаха цялото семейство, сега остава и Катрин да се завърне. Дано да е нещо друго, няма смисъл вече от нея в сериала.

Започна ли втория сезон на Древните ? Кое цяло семейство са върнали ? И Ребека ли ?

# 124
Ребека гледа малката.

# 125
  • in Wonderland

ооо , аз не съм разбрала , че е започнал сезона . Отивам да гледам  Hug

# 126
  • КиТ
Не знам,но тия Древни ме отегчават до такава степен,че заспивам  Rolling Eyes От миналия сезон им се каня да ги трия и май ще го направя  Tired

# 127
Щото Стефан не е при тях, затова така ти действат. Mr. Green

# 128
  • София
То ако Стефан е при тях, всички трябва да сме спящите красавици. Наблягам на спящите.

# 129
  • in Wonderland
То ако Стефан е при тях, всички трябва да сме спящите красавици. Наблягам на спящите.

hahaha hahaha hahaha

Аз пък тоз Стефан така и не можах да го харесам и точното му определение е заспал ! Много ми е смешен , да ме прощават фенките му  Crazy

# 130
  • КиТ
Щото Стефан не е при тях, затова така ти действат. Mr. Green

Не знам възможно,ама са ми скучни newsm78

# 131
  • UK
Нещо му развалиха образа, не знам защо, направиха го някакъв лигльо, един муден, муден... почти не се усмихва, не реагира емоционално на нищо, баш заспал. А в първи сезон го харесвах, не беше такъв.

# 132
Аз отначалото не го харесвам Стефко. Деймън руулз. Flutter

# 133
  • UK
Трябваше някак да уравновесят образите на двамата, да се усети разкъсването на Елена и привличането и от двамата, и да затруднят зрителите, вместо това, те веднага се разделиха на Стелена и Делена и няма никаква драма. Решиха да ги противопоставят, да го играят добрия и лошия, а на всички е ясно, че лошите момчета винаги са по-харесвани. Стефко губи по точки от самото начало.
Я си представете ако Стефан не беше Стефан, а Ензо, ааа???  Laughing 

# 134
Охх нищо ново и изненадващо. Отдавна трябваше да приключат този сериал, на изкуствено дишане са го оставили, ама все още държи приличен рейтинг.
Сега Деймън като се завърне (не дали, а кога) и Елена ще го мрази, Аларик няма да може да и върне истинските спомени (защото нещо си ще се прецака, 100% е ясно) и ще настане една драма, която ще се реши в края на сезона. Сега остава и Катрин да е в къщата заедно с Бони и Деймън и тъпомера ще се счупи. В ''Древните'' върнаха цялото семейство, сега остава и Катрин да се завърне. Дано да е нещо друго, няма смисъл вече от нея в сериала.

Това все едно аз съм го писала. Плюс още някои работи.
Изненадах се от себе си, че бях нетърпелива и за двете нови серии, като знам колко мрънках на предния сезон Wink. Дамянчо ми бил липсвал! Ама само да се не лигави, да не се блещи, много е сладък тъжен или да готви. Налял е маса, радост за окото! И кадрите с разгърдени ризи му отиват. Heart Eyes Всъщност той какво яде в паралелната вселена? Не знам на вампирите да им стигат палачинки и супа, а не се видя да се облажва от Бона.
Бона пък се надах да не я видя никога повече, ама не би! Crossing Arms
Ензо е готин, но не в еротичните сцени (там е изкуствен, преиграва), ами като е зъл. Определено му отива да е психопат, че и добре сложен, с черни дрешки, ммм...
Ленка е с двойна брадичка поне от 2 сезона и нещо странно има в ъглите на устата - като че са сраснали. Трудно я гледах напоследък, но, чудо, в този сезон не ме притеснява толкова - явно и за нея съм се затъжила Grinning
Аларик е красив и секси, няма нужда да говори, само да се разкарва напред-назад с тъжната си усмивка и да си пие уискито.
Каролинка ми е бил винаги странна птица, не ми е съвсем ясна причината да я смятат за хубавица, но има добри моменти.
Стефко си беше грозен и грозен си остана (от врата нагоре). Хич няма да ми липсва, ако ще завинаги да отиде от другата страна или в парлелния свят, или в ада, или в другия щат. И неговият образ ми е един неубедителен, нелогичен, незаслужаващ нищо от това, което му се случва или което прави.
Малкото братче с детското личице и тяло на гладиатор (мммм Heart Eyes, мерси на сценаристите, оплакнахме очи) - пълнеж. И Мати така. Но поне са приятна гледка.
Кой остана? А, Шерифчето. Е вече втори филм ми го правят на лош, а НЕ МУ ОТИВА! Crossing Arms Не го приемам и това е. За мене си е здраво заседнал в Еврика и някак не може да я напусне в никаква нова роля, особено пък на лош.
Мисля си - Supernatural в 6-ти сезон беше във вихъра си. А Дневниците....абе и такъв пак ще си го гледам - май Иън е достатъчен мотив Wink

Общи условия

Активация на акаунт