аз или сестрата

• 9 960
  • 202
  •   1
Отговори
Здравейте , аз съм мъж на 31 години с приятелка на 25 , от 4 години сме заедно. Тя е от друг град и 2 години наемах квартира за да сме заедно , докато тя учи.  последните две години живеем в тях , по нейна инициатива. тя има сестра , с която са много близки и тя живее с нас. аз съм малко излишен, освен когато трябва да се върши нещо или за пари . трите (с майка им) са неразделни.

аз мога да работя от всякъде и имам добри приходи,  апартамент в родния ми град , както и приятели , които пренебрегвам вече 4 години. там имам познати  и с едно обаждане мога да реша почти всеки проблем, докато в нейния град съм на гости и без крила.  проблема е , че тя не иска деца за сега. добре и е да е вкъщи около сестра си , майка си . има си женска компания постоянно, но аз вече не се чувствам добре при тях.
от един месец съм си вкъщи , чуваме се но аз се опитвам да свикна с идеята че трябва да я оставя. все повече си мисля за деца и за семейство ,  но тя явно не е жената за мен. някакви идеи как да продължа от тук, заслужава ли си повече губене на време в опити да съм номер едно за нея вместо сестрата? 

обича ме , но повече държи на сестра си и не иска да живее в друг град. аз обикновенно се прибирам за около седмица всеки месец. тя не е идвала с мен от 1 година. искала да доиде, но само за ден - два . пък аз не искам да карам 700км  за ден - два .

пиша тук , защото мъжете не споделяме много в мъжка компания , такива сме си явно. съветите са от сорта на “ вземи ги и двете “,   а знам че тук има много интелигентни жени. благодаря ви за отделеното време

# 1
Кажи ги на нея тези неща, и ако предпочете семейството си, не можеш да я съдиш.. Има такива хора тип "кон с капаци".Ако предпочете тях, е ясно.. Тръгваш си и продължаваш живота си!

# 2
Преценила е, че е много млада за семейство и деца. Търси друга или изчакай още 4-5 години да и дойде ищяха.

# 3
  • На изток от Ада
Браво на твоята приятелка, отишла у тях си. При майка си и сестра си. Ами щом не ти е ок там, кажи й. Тя или е с теб или при мама. То и аз не съм добре при мъжа ми, но той не иска да се мести.
По добре си търси друго момиче. Тя едва ли, ще се отдели..

# 4
Аз мисля, че е с действията си, дамата показва, че не е готова да се раздели със семейството си, града си, привичния си начин на живот. За съжаление, не виждам друг начин, освен откровен разговор, в който директно да се каже кой какви очаквания има. Но както е описано, изглежда само автора прави компромиси в името на връзката, а не е редно да е така.

# 5
  • София
С жена, за която не си приоритет, няма смисъл да създаваш семейство. Търси си друга. Освен това явно и двамата си държите на родните градове. Ако искаш да живееш с някой и да имате семейство, и ти трябва да пуснеш родата.

И си оправи пунктуацията и правописа, че е срамота. Писането от телефон не е оправдание.

# 6
  • Варна
Какво да й казва, тя вече е предпочела семейството си пред него. Айде, багажчето и се прибирай в твоя си апартамент. Тя да си гука с мама и сестричката.

# 7
Намери си някоя от твоя град да няма после в тях, в нас ли. Не оставяй и с убеждението, че като си намериш друга след 2 месеца ще иска да е бременна. А тази ти приятелка си е направила избора, от теб си зависи дали ще продължиш да и играеш по свирката или ще си намери друг балъм...

# 8
А не може ли в нейния град, но да се изнесете двамата в отделно жилище? Може пък така вече да се почувства като с нейно семейство и да стане самостоятелна.

# 9
Приятелката ти знае ли как се чувстваш и какво мислиш? Ако никога не сте водили разговор по темата, може и изобщо да няма на представа, че ти намираш отношенията между нея, майката и сестрата за негативно влияещи на връзката ви. Струва ми се, че сякаш не смееш да подхванеш разговор за това, дали от неудобство, или от нейната реакция - не знам, а в момента се опитваш да се отчуждиш от нея, защото ти е по-лесно отколкото да и признаеш какво мислиш. По - добре поговори с нея, кажи и какво виждаш отстрани, нека и тя да изрази гледната си точка за тези отношения и тогава прецени дали си струва да продължиш с нея.

# 10
Нямаш среда и приятели в нейния град, а тя не ти дава вниманието, от което имаш нужда.
Искаш семейство, а тя не е готова.
Ще трябва да си търсиш късмета другаде.
Успех!

# 11
А не може ли в нейния град, но да се изнесете двамата в отделно жилище? Може пък така вече да се почувства като с нейно семейство и да стане самостоятелна.

не иска. удобно и е вкъщи, но на мен не. много пъти съм предлагал да се изнесем , не иска да оставя сестра си сама, но мен може. искат да живеят заедно или много близко една до друга.

говорили сме много.. без резултат.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 00:45 от SuperTrips90

# 12
Ами сестрата да живее с майката, като не иска да е сама. Предлагаш й или да дойде при теб, или в отделно жилище в нейния град - това са вариантите и ако ще.

# 13
Дори не мисля че има смисъл от още пазарлъци, мачът е свирен. Твоята грешка е била единствено тази, че си се навил да живееш у тях. Опитал си се да я поправиш, за да върви връзката ви, да търпи някакво развитие, но тя явно не желае такова. Отделно казваш, че реално тя те използва само да свършиш нещо и за пари. Какво се чудиш изобщо? За мен е странно защо хората започват връзки ако не очакват те да се развиват по някакъв начин, или ако в даден момент осъзнаят, че това не е човекът им, просто да прекратят. Това са 4 години все пак. Щом сега са ви такива служебни отношенията, не очаквай чудо и в един момент да поиска нещо повече. Просто е загубила интерес,а и може би чувства към теб. А защо продължава да влачи тая мъка само тя си знае. Затова реши ти, това е твоят живот все пак, стига си го играл кученце.

# 14
Връзката ви е изчерпана и тя не желае да направи нищо за теб. Ако те обичаше и накрая на света би тръгнала с теб....но за съжаление ще трябва да приемеш жестоката истина. А ти по- добре се ориентирай навреме. Насила хубост не става.

Общи условия

Активация на акаунт