аз мога да работя от всякъде и имам добри приходи, апартамент в родния ми град , както и приятели , които пренебрегвам вече 4 години. там имам познати и с едно обаждане мога да реша почти всеки проблем, докато в нейния град съм на гости и без крила. проблема е , че тя не иска деца за сега. добре и е да е вкъщи около сестра си , майка си . има си женска компания постоянно, но аз вече не се чувствам добре при тях.
от един месец съм си вкъщи , чуваме се но аз се опитвам да свикна с идеята че трябва да я оставя. все повече си мисля за деца и за семейство , но тя явно не е жената за мен. някакви идеи как да продължа от тук, заслужава ли си повече губене на време в опити да съм номер едно за нея вместо сестрата?
обича ме , но повече държи на сестра си и не иска да живее в друг град. аз обикновенно се прибирам за около седмица всеки месец. тя не е идвала с мен от 1 година. искала да доиде, но само за ден - два . пък аз не искам да карам 700км за ден - два .
пиша тук , защото мъжете не споделяме много в мъжка компания , такива сме си явно. съветите са от сорта на “ вземи ги и двете “, а знам че тук има много интелигентни жени. благодаря ви за отделеното време