аз или сестрата

• 9 961
  • 202
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не мисля, че жената е влюбена в автора. Тя не иска да промени и на йота ежедневието си, което за мен говори точно за такъв тип поведение - или безпрекословно се съгласява, или се разделят. Единствено бих разбрала, ако става въпрос за живеене в град с добри перспективи за работа срещу предложение за смяна с глухата провинция. Но тогава излизането на квартира не би било проблем. На жената просто й е все едно.

# 16
Ненавиждам такива семейни отношения, но много хора го намират за нормално...аз и с децата си не поддържам чак такива обсебване. Авторе, много ще си нещастен с тази жена, търси друга. Много мога да ти разказвам за хора, които не могат без семейството си, но няма смисъл.

# 17
Тази история не сме ли я чели - жената не иска, мъжът се натиска и обвинява за всичко роднините й, вместо да вземе решение и да си носи последствията.

# 18
Аз мисля,че приятелката ви,се страхува от сериозно обвързване и поемане на големи отговорности,сякаш край мама и сестра и е по-спокойна и уверена.Има такива и мъже и жени,за да е спокойна тя иска партньорът и да е един вид заврян зет,за да чувства подкрепата на своите.Незнам,дали ще се престраши да стане достатъчно самостоятелна,но явно това силно я притеснява,както и на вас не ви е комфортно там,защото ви липсва подкрепата на приятелската ви среда.

# 19
Според мен момичето не е готово за сериозна връзка, не е узряла още, така да го кажа. Може би е малко инфантилна и затова се чувства добре при мама и сестрата. Възприема се като дете все още. Един открит честен разговор кой какво очаква и иска от връзката. След това вече си решаваш дали ще я чакаш да порасне. Но щом не иска да се мести и да сте самостоятелни, не виждам щастлив развой за съжаление.

# 20
  • Най-красивата страна
Момичето не е готово за семейство.
Ти решаваш дали ще я чакаш още няколко години.
Защото като наближи 30г.и започва да тиктака биологичния часовник .Тогава вече ще иска деца.

# 21

Защото като наближи 30г.и започва да тиктака биологичния часовник .Тогава вече ще иска деца.
Стига с това клише за тиктакащи часовници, до човек е. Може и на 40 да не ѝ затиктака нищо. Това не е някаква програма за пране с отложен старт. А може и да иска девойката деца, ама не и от него. За да искаш дете от някой, трябва да изпитваш нещо към него.

# 22
  • Варна
То пък големия келепир, ако заиска деца от него само щото часовника дрънчи... По-добре не.

# 23
Ми вземи ги и двете, нали знаеш, че балдъзата е най-добрия приятел на човека.... Simple Smile
Сериозно, остави тази работа, няма да я бъде. Жената не е малка, пълна зависимост от сестра си и майка си, просто не си заслужава нервите. Поставяй и директно въпроса или идва при тебе, или да си стои при майка си и режи без път назад.

# 24
Какво има да се чудиш, то всичко е ясно. Да си седи при сестра си, след като тя й е приоритет.

# 25
аз пък се чудя, сестра и ли и е единствената приятелка на твоето гадже  ?

# 26
  • Далечният изток
Е той вече е поставял въпроса, тя не иска.
Какво повече....
Авторе, разминавате се, ти искаш сериозни отношения, тя с акъл на пубертет.
Няма смисъл, това не е връзка. И ти го виждаш, и го знаеш. Остава да го осъзнаеш.
Търси друга, сега само си губиш времето.

# 27
  • СИ

Здравейте , аз съм мъж на 31 години с приятелка на 25 , от 4 години сме заедно. Тя е от друг град и 2 години наемах квартира за да сме заедно , докато тя учи.  последните две години живеем в тях , по нейна инициатива. тя има сестра , с която са много близки и тя живее с нас. аз съм малко излишен, освен когато трябва да се върши нещо или за пари . трите (с майка им) са неразделни.

Даже си мисля, че не малко, ами много си излишен. Свършил си си работата. Плащал си квартирката, докато девойката завърши. Това се е искало от тебе.
Сега те търпят, защото вършиш това-онова и даваш по някой лев. Нека да позная... И секса ви е подчинен на това. Тоест по график, за да не пречите на мама и да не ви чуе сестрата, нали?
Вероятно те чакат да се изнесеш. Тоест, сам да се сетиш.

# 28
Щом не си на първо място, има ли смисъл да се хабиш? И как ще се чувстваш, ако в бъдеще тя гледа децата ви, според разбиранията на майка си и сестра си, без да се съобразява с теб? Щом е толкова зависима от тях, само проблеми ще имаш, ако не мислиш по същия начин. А тя определено не е дорасла за семейство, ако изобщо се случи това някога. В отношенията между двама ви, най-важните сте си вие, други нямат място.

# 29
Тази жена си е намерила чуден спонсор, но и от полата на мама не може да се пусне. И да знаеш, че изобщо не е малка. Баш жена си е.
Останеш ли с нея, в който и да е град, очаквай и роднините. Никога няма да сте сами. Едно самостоятелно решение няма да можете да вземете.
Имам такава позната. Живее с еднин мъж в негово жилище, имат и дете. Тя накара майка си да си продаде жилището и да си купи през един блок от тях. Съответно мъжът ѝ е безплатно магаре в услуга на мама. Без мама на една почивка не се ходи. По цял ден се приказва по телефона с мама.
Засега завалията ходи на работа и в събота, но не че му се налага от финансова гледна точка.  Все си мисля, че това няма да свърши добре.
Едно семейство трябва да е самостроятелно и роднините са добре дошли, но само, когато са поканени. Щом не сте живяли поне година непрекъснато заедно, има голяма вероятност да не я познаваш.

Общи условия

Активация на акаунт