аз или сестрата

• 9 969
  • 202
  •   1
Отговори
# 195
Стана ли ясно дали "той или сестрата вече", че ме мързи да чета цялата тема?

# 196
  • Варна
Стана ли ясно дали "той или сестрата вече", че ме мързи да чета цялата тема?

Сестрата.  Щото Той не ще да се занимава повече - това е официалната версия.

# 197
  • Морето
Пич какво стана. Мацката дойде ли при теб или всичко още си виси във въздуха. Интересно ми е дали познах.

# 198
Пич какво стана. Мацката дойде ли при теб или всичко още си виси във въздуха. Интересно ми е дали познах.

По- добре питай стана ли форумната заварка?

# 199

върнах назад малко , да си припомня мнението ти. да ти кажа, доста правилно си ме посъветвал, опита и годините са от огромно значение. дано при теб нещата са ок.
не е при мен , не се чуваме вече и почти нямаме контакт. опитва се да ме провокира по грозен начин , но аз не се връзвам. дори ми помага , с простотията си, както и да е.не ми се влиза в подробности.  продължаваме напред, всеки по пътя си.

няма такива форумни заварки. това , че е имало леки бъзици във форума , не е нищо сериозно. не казвам, че хората не трябва да се запознават по интернет, просто не е за мен това. не може да се усети правилно разговора , не можеш да се усмихнеш след като си казал нещо , не можеш да я пипнеш неволно по ръката или да и махнеш пухче от якето. най-много да се създаде някакво изкуствено напрежение , което не е добре за никой.
жените на приятелите ми се опитват да ме навиват на разни слепи срещи , но и това не е за мен, поне за сега 😀 няма нужда , аз мога сам да си подредя живота.
ходя на риболов , купих си по-високо окачване за един стар джип , движа по калта и по баирите, псувам по политиците , идеално ми е така , за сега.

# 200
  • Морето
Радвам се че си добре. Дълга връзка - отнема време да продължиш. Нормално. Иди запали свещ някъде че ти се размина със сравнително малко щети.
Обичам риболова. Човек сред природата се чувства някак по истински а не дай боже да хване нещо яко - няма такова усещане.
Ще си позволя още един съвет. По нета не е невъзможно да срещнеш някой. След няколко дни кореспонденция като се убедиш че тя не е луда поне на пръв поглед викай на среща на живо. Ако продължиш кореспонденция прекалено дълго се товариш с очаквания и тя също и после става кофи ако не се оправдаят. А за съжаление се оправдават рядко. С срещите на живо организирани от приятелите никога не отказвай. Това е ситуация в която не губиш нищо. Да много по вероятно е да не се получи но има някакъв шанс.
Трупаш опит в комуникация. Ако не ти е харесала някоя дама трябва да не я оставяш с напразни надежди но внимателно бе да я нараниш. Старай се да пазиш чувствата на другите. Замисли се предварително как да излезеш от такава ситуация възможно най-безболезнено за другия. Успех и ни дръж в течение ако има развитие.

# 201
  • София
Трип, остави си хубавите моменти и другото да заминава. Радвам се, че си окей.
И клишетата понеже са утъпкани истини  - пред теб се отварят стотици нови врати Blush

# 202
  • София
Някои дори дъщери на твоите години имаме...
И не съм досадната тъща, да знаеш... Just in case

Общи условия

Активация на акаунт