аз или сестрата

• 9 967
  • 202
  •   1
Отговори
# 150
Браво, браво, точно за ден и половина я прежали. С такава лекота я нарича "бившата".
Даже и за банкети мисли.
А до вчера не можеше да яде и да спи, беше зле и страдаше...
Евала! Бързо действаш, авторе! Или такава история с "бивша и сестра й" изобщо не съществува?!

освен да легна на релсите, и да се знае.
минералната вода лекува и душевни болки.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 05:46 от SuperTrips

# 151
Браво, браво, точно за ден и половина я прежали. С такава лекота я нарича "бившата".
Даже и за банкети мисли.
А до вчера не можеше да яде и да спи, беше зле и страдаше...
Евала! Бързо действаш, авторе! Или такава история с "бивша и сестра й" изобщо не съществува?!

Пак да кажа, така се прави, не рев и сополи няколко месеца, после всички мъж са свине/всички жени са меркантилни кучки. А и някой път направо си е за бакет прекъсването на кофти отношения.
И защо по дяволите трябва да е*ва как се чувства бившата, нали е за полата на мама и сестрата, какво да я мисли нея?

# 152
Rf22 то чак звучи биполярно, айде стига и ти си споделял колко дълго си страдал по бивша.
Някак си е нереално след 2 годишна връзка.

# 153
  • Далечният изток
Сериозно ли се страда 1 ден?
Айде, всички сме страдали.... Ама 1 ден?!

Авторе, от басейна ли се жалва вчера колко си зле?

4-годишна връзка, Хепи.

И къде написах, че трябва да мисли как се чувства бившата?

# 154
  • София
Еееее, па не е умряла да я оплаква година Mr. Green

# 155
  • Далечният изток
Горджи, барем 3 дена да беше страдал, той съвсем 1...

# 156
  • София
Ма той си страда откакто си е в тях и чак вчера реши да види обществената нагласа.
Ние му казахме, че има живот след смъртта и той ни поверва̀. Ако не беше - щяхме да го линчуваме и да му викаме сопол и пак нямаше да ни угоди Laughing

# 157
  • Варна
Ма то момчето 1 месец си е страдало самотно вкъщи. Сега у форума вече 4 дни - стига толкоз.

# 158
Евала на такъв Мъж.

# 159
Евала, я! Аз още в началото го 'аресАх, ама де да бях с две десетилетки назад!
А вий дет една сватба народ се гласите за близки контакти, от генерала  разрешение имате ли!

# 160
Rf22 то чак звучи биполярно, айде стига и ти си споделял колко дълго си страдал по бивша.
Някак си е нереално след 2 годишна връзка.

По неосъществена съм страдал много, по бивша най-много месец на спиртен маратон, след това отново в играта. Е имало е и такива периоди доста дълго да съм сингъл, ама имам доста хубави спомени от тогава, изобщо не мога да го нарека страдание.
За автора, тамън на време си е за нова тръпка, никви такива да ги нямаме Simple Smile

# 161
И темата вече е пародия..

# 162
  • Далечният изток
Напълно съм съгласна с всички. Няма смисъл да реве и се тръшка, бързо да се сафирясва и да приключва тази връзка, с по-малко мъка и болка. Той се вдигна за 2 дена или за месец, ако преди месец всъщност е била раздялата. До тук добре.
Обаче.... в първия, втория, третия пост май други работи писа...
Защо бяха тези ревове колко е зле и как страда, нямал бил апетит, дрън-дрън....
И днес вече пушка, всичко мина, всичко забрави, тръгна банкети да прави...
Не знам каква всъщност беше целта на темата, но ако е била да получи съжаление, е, получи го. Поплака, съжалиха го и като с магическа пръчка всичко се оправи, че и ново гадже намери.... Айде честито на всички замесени.

# 163
  • София
Авторът май поначало си търсеше жена и ето - намериха се 2-3, дето да захапят въдицата. Останалото, разказано от него, е не пързалка, ами снежна писта. Sunglasses

# 164
Е новата тръпка действа точно така, какво се чудите? И на мен ми се е случвало, няма нищо странно.

Общи условия

Активация на акаунт