The vampire diaries / Дневниците на вампира - Тема 41

• 57 489
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Buffyworld
Ми събудих се днес 5.30 и като не мога да заспя.  Crazy Гледам - ха, филм. Като българска продукция е!  Mr. Green

Хайде, хайде, признай си, че си станала само заради филма  Mr. Green

# 151
  • London
Бре, никой ли не гледа Дневниците вече?
Мен спряха да ме дразнят! Харесва ми динамиката. Харесвам Ензо. Харесвам Лив и Тайлър. Нищо особено не се случва, но всички са готини. Гледаеми са.

# 152
  • КиТ
Аз гледах,имаме си пак лош Стефко  Crazy
А Каралайн най-после си призна,усещах го аз,доста отдавна витаеше във въздуха,особено сега като
Скрит текст:
видя Стефко и го гледаше с тоя влажен поглед да й каже,че е мислил за нея  Heart Eyes
Нямам търпение за следващия епизод  Crazy

# 153
Е върнаха лош Стефан иначе епизода този път не беше боза.

# 154
Те добре го върнаха, ама да имаше смисъл да е лош. Какъв му е зора да убива Енцо, при положение, че му е ясно, че с Карълайн са гъсти. Понеже убил "приятелката" му? Аре бе, нямаше ли по-добро извинение... Освен това го остави в ръцете на основателите, все едно не знае, че те ще тръгнат след него, Карълайн и Елена веднага след това. Логика...

# 155
Ама онзи ловец дето хвана Ензо не разбра че Стефан е вампир, нали. По скоро си мисля, че Елена ще я разкрият. И кой пък беше онзи, който се опита да убие Деймън и защо и там изобщо и освен това до как така щеше да го убие при положение, че вече са мъртви с Бони?   newsm78

# 156
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Мен ако питате Елена ще я хванат основателите по някое време, но няма да я убият веднага, ще дадат шанс на всички да се втурнат да я спасяват, или Деймън ще изскочи от миналото и ще я спаси, но тя няма да го помни... нещо ей такова примерно Simple Smile
Абе не е като едно време вече сериала, сезона, в който вкараха оригиналните ми беше най-интересен на мен, чаках всяка серия с нетърпение, сега гледам, но друго е вече.

# 157
  • NE
Сезона преди да махнат Клаус и фемили беше най-добър, обаче за моя изненада и този не е лош. На мен ми харесва комбинацията Деймън-Бони. Laughing Има нещо, обаче тоя от къде се пръкна в миналото не ми е ясно. newsm78 Ензо също започна да ми става интересен герой, а Стефан почва да се отърсва от влиянието на Елена, което е много добре, но с друга не го виждам.

# 158
  • София
Не съм гледала още новата серия, но влизам с една клюка - Кандис се е омъжила за китариста Джо Кинг.
Да й е честито!

# 159
Честито на Кандис.

# 160
  • Buffyworld
Да й е честито на Кандис. С по- готин си я представях ......

И аз още не съм гледала, че не остава време . Може пък и да изчакам до петък, да се съберат две серии наведнъж .

# 161
  • NE
Хубава булка е  Grinning

# 162
на мен пък ми е симпатичен женихът:) някак си подхождат. но тя на тази снимка (не от сватбата) ми изглежда по-старичка,отколкото във филма,а и нещо по-пълничка. да не е пък и бременна?Simple Smile

съжалявам,че пак ще клюкарствам по физиката на Нинчето,ама в последната серия забелязах,че не си епилира ръцете. Не,че това е задължително де,ама все си гипредставям тези известните личности изцъкани отвсякъде:)

# 163
на мен пък ми е симпатичен женихът:) някак си подхождат. но тя на тази снимка (не от сватбата) ми изглежда по-старичка,отколкото във филма,а и нещо по-пълничка. да не е пък и бременна?Simple Smile

Снимката е от преди година, много ги задълбаваш нещата Wink

# 164
  • София
За пореден път се убеждавам колко ми е несимпатичен Стефан. Sick

Общи условия

Активация на акаунт