The vampire diaries / Дневниците на вампира - Тема 41

• 57 443
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
6 сезон  на Дневниците започва на  2 октомври 2014г.   За Древните ето линк : http://zelka.org/details.php?id=393348

# 46
  • Лутаща се
Благодаря!   bouquet

# 47
  • Разпиляна във въображението
Нина май щяла да гостува при Древните Grinning

# 48
Нина май щяла да гостува при Древните Grinning

Ще, и аз прочетох  ooooh!

# 49
  • София

Умишлено не прочетох описанието в началото на темата, за да не разбера какво ще се случи.
Влязох да ви помоля за линк към торент за 6-ти сезон, да си го изтегля.

Следващия път прочети описанието, може да ти помогне Simple Smile

А бе Нина що не си седи на гъза в тая просотия... Няма нужда да ми циври оттатък!

# 50
  • В две мънички очи...
И аз да се запиша в новата тема. Мисля че Деймън сам ще се спаси.

# 51
  • Buffyworld

Умишлено не прочетох описанието в началото на темата, за да не разбера какво ще се случи.

А бе Нина що не си седи на гъза в тая просотия... Няма нужда да ми циври оттатък!

+ 1  Joy Mr. Green

# 52
  • Германия
Запис  Peace дано сезона е добър!

# 53
  • UK
Не можах да повярвам, че имаме нова тема  Shocked Благодаря за темата и за резюмето на 5 сезон, нямаше да се оправя без него. Като дойде 2.10. пак ще го препрочета. Не знам още кой ще го спаси - май ще си поседи първо там.

# 54
  • Лутаща се

Мнооого ти благодаря за съвета!

Не го прочетох, за да не науча предварително какво ще се случва през сезона. Все едно някой да ми каже края на филма преди да съм го изгледала.

Не, мерси!

А, това че междувременно съм пропуснала и факта, че 6-ти сезон още няма.........моя грешка.
Но надали на някой може да му се чупят пръстите да го напише.

Има и отзивчиви хора, има и такива, което отделят същото време за писане, но с цел назидание.

Желая приятна вечер!

# 55
  • UK
скарлет, никой няма да напише на 1 стр. какво се случва в сезона, за да развали кефа на останалите. Дори и да знаеше. Simple Smile Това е резюмето на стария сезон, написано за тези като мен, които чакат цяло лято новия и през това време забравят уникалните заплетени нишки от предния.  hahaha

# 56
  • Лутаща се
скарлет, никой няма да напише на 1 стр. какво се случва в сезона, за да развали кефа на останалите. Дори и да знаеше. Simple Smile Това е резюмето на стария сезон, написано за тези като мен, които чакат цяло лято новия и през това време забравят уникалните заплетени нишки от предния.  hahaha

Съжалявам, не знаех това   bouquet

Наистина мислех, че пише какво ще се случва за напред в сериите.

Извинявам се!  Embarassed

# 57
Ами то няма как да се знае какво се случва напред в сериите, нали затова гледаме Simple Smile Дори да беше описанието на шести сезон, то е общо къде се намират героите след края на пети, а не какво ще се случи Simple Smile

# 58
  • Лутаща се
Какво да ви кажа.......
Аз нали теглих сезоните и ги гледах със задна дата, та си живеех в заблуждението, че вече има и 6-ти сезон и вие вече сте го гледали........
Та затова така...........  Embarassed

# 59
  • София
Нищо, нищо! Важното е да оплюем събеседника.
Все пак сме писатели, а не читатели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт