The vampire diaries / Дневниците на вампира - Тема 41

• 57 436
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • UK
Сериозно??? Деймън нямаше къде да отиде и се настани при Бони? За Кер и Стефан бях подготвена ама тая тъпотия изби рибата  Laughing

Е той отиде там, защото това е стаята => леглото на Елена. (респективно и на Бони, но все пак на Елена) Laughing

# 721
Приятно съм изненадана от първия епизод на новия сезон ( за разлика от Древните )! Определено ще го  следя !

# 722
  • HH
Е нали искаха да вкарат бременността на Кералайн и в сериала. В другия се роди бебе, та в този ли няма да извъртят нещата  ooooh! Не ми се вярва тя да е във втория ковчег, а не ми се търси да видя дали този на Ленчето беше същия.

# 723
  • София
пфф, тази Лили и откачените и еретици са ми толкова противни, че няма накъде. Дано по-бързо да се отърват от тях, защото честно казано едвам ги изтрайвам. Няма го вече чара на този сериал, дано това да е последния сезон.

# 724
Последния е.
За съжаление този сезон ще се върти около тях. И на мен не са ми интересни.  Rolling Eyes

# 725
  • Вестерос
Потвърдено ли е, че е последен?

# 726
Потвърдено ли е, че е последен?
Надявам се да е  Laughing

# 727
  • Buffyworld
Аз също мисля, че тук всеки има право както да хвали, така и да критикува сериала. Естествено, че темата не е саамо за хора, които са длъжни да харесват сериала. Аз например отдавана го гледам по навик и ще продължа най- вече заради Деймън и Аларик. Да, много ми харесват тези двамата , също и Мат и най- вече заради това го гледам. Не мога да кажа обаче за сериала като цяло дали ми харесва или не ми харесва. Харесват ми отделни неща, но далеч не всичко. Като за запълване на времето става. А и в интерес на истината първият епизод много ми хареса.  Peace

# 728
  • София
Аз съм голям фен на Аларик още от самото начало Simple Smile
Дамян също кефи, а като се съберат двмата на по чашка си е класика в жанра.

# 729
  • София
хах, Карълайн си има друг годеник, а Стафанчо е низвергнат нещо, хмммм
Като цяло задават много въпроси още в началото, които явно ще се решават след зимния сън на шоуто.  Grinning
Не е същото без Елена, не е същото и от 4 сезон насам, но ако не друго поне си има интрига за момента, има и напрежение.
Интересно ми е Деймън къде ще я намери тази липсващата шеста еретичка и дали няма да е Аурора от Дрвените?  Thinking

# 730
Интересно ми е Деймън къде ще я намери тази липсващата шеста еретичка и дали няма да е Аурора от Дрвените?  Thinking

Ох, взех да си мисля дали не съм заспала по някое време, докато гледах, без да разбера. Blush За това кога стана въпрос? И коя беше Аурора? Laughing Уж Древните ги гледам по-съсредоточено...

А това с Керата не беше ли сън или както там се казваше когато някой вампир ти влезе в главата и те кара да си сънуваш каквото той иска. Rolling Eyes

# 731
А това с Керата не беше ли сън или както там се казваше когато някой вампир ти влезе в главата и те кара да си сънуваш каквото той иска. Rolling Eyes

Беше след "3 години"  Peace

Не знам къде ги четете тези неща, че сезонът ще е последен. Винаги новите сезони се обявяват пролетта и то не само на този сериал. Стига да не са толкова зле нещата с рейтингите, че да няма спасение (а.к.а. "Красавицата и звяра", на същата телевизия).

Не че не ми се иска да е последен, направо се моля. Древните даже не им догледах предния сезон.

# 732
Аз останах много озадачена от тази серия  newsm78

# 733
  • Вестерос
Интересно ми е Деймън къде ще я намери тази липсващата шеста еретичка и дали няма да е Аурора от Дрвените?  Thinking

Ох, взех да си мисля дали не съм заспала по някое време, докато гледах, без да разбера. Blush За това кога стана въпрос? И коя беше Аурора? Laughing Уж Древните ги гледам по-съсредоточено...

Аурората е сестрата, която накрая тренираше с оня, дето се появи и Клаус ходи при него, нали са има някакви познати от миналото и разбрах, че Илайджа е направил единия вамп, а Клаус втория, Клаус май сестрата е направил. Или и аз се бъркам за името на вампирката боец  Laughing  newsm78

А шестата от дневниците- Деймън каза, че майка му казала, че били 6 вампиро-вещици, а бяха 5 сега в града, остава един и ще го търси.

Керата е в бъдещето , ама за кой ще се жени не знам, майтап за е Ензо  hahaha Само с неог не е спала

# 734
По-добре с него, отколкото със Стефан. Бяха ми симпатични един-два пъти предния сезон, когато нещо се закачаха и той говореше, че си падала по мъже с акцент.

Общи условия

Активация на акаунт