През септември две черти червени значат юнски бебчета засмени!

• 31 078
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
  • Щастлива мама на 3 слънца
ехо здравейте мили мами , приспах диванетата и малко при вас,
виждам много нови мами ,спокойно мили мой .С 1 много се страхувах дали е за мен да съм мама дали ще се справя ..... ,с 2 то знаех ,че съм добра мама и не се притеснявах с 3 то съм претръпнала
Все повече почвам да се отчайвам гледам бременни коремчета и ми призлява като знам колко кофти бременности имам с кървене ,задържане ,метален вкус ,киселини ...ей 10000 мога да родя и изгледам ама не и да ги износя.Както и да е
Гърдите ми много ме болят милите имах 9 м бременност 2 г кърмене , 9 месеца бременност ,1.....година кърмене сега ем кърмене ем бременност, Има ли някой който да кърми ????
Хайде да си направим фб страница със септемврийки 2013 си имаме и никой не пише в бг мама вече , ще си споделяме много лични неща и не е редно поне аз не бих го правила вече тук .
За кафето пия по 2 на ден нямам избор трябва да гледам малките и не мога дори да си позволя да седна ,
Ходих на лекар ,този който ме изражда каза ,че всичко е супер след 3 седмици пак .
айде лека вечер на всички тръпнещи мами ,

# 91
# 92
беба28, гледах го онзи ден, страшно е мило, чак се разплаках Simple Smile

# 93
  • Пловдив
Да споделя малко "признаци". Дори не знам дали са признаци.
Някакви слаби спазми, като при цикъл усещам. Аз по принцип никога не съм имала болезнен цикъл, а само лек дискомфорт и сега усещам същото от време на време. Понеже не е болезнено, не го считам за притеснително. Прочетох на някой места, че май и при други ги има и е нормално. Изобщо не правя нищо по въпроса, за да променя това. Трябва ли да се прави нещо?

# 94
poohito, аз се чувствам по същия начин. Доколкото знам е напълно нормално. И аз не правя нищо по въпроса. Simple Smile

# 95
Добро утро и от мен!
беба28 това и аз го гледах във ФБ онзи ден. Много е сладко. А това е много вълнуващето.
https://www.youtube.com/watch?v=CjD5bej-JVw
Сигурно някои от вас може и да са го гледали.
poohito нормано е това. На мен дори ми придърпва на моменти, ако направя по рязко движение, но гледам да внимавам вече.
Аз днес решх сутринта един пследен тест да си направя. Ами да ви кажа за първи път виждам толкова червена втора черта, явно хормона си се увеличава и реших да не си правя повече никакви тестове, а да си чакам 7-ма седмица и направо на преглед. Хубав ден на всички. Аз съм в отпуска тази седмица и активно си почивам. Детето на училище, мъжо на работа, а аз по малко домакинска работа и релакс  Mr. Green

# 96
Момичета, а вие правихте ли си кръвен тест?

# 97
Аз да се оплача, получавам такива стягания когато се прибираме с колата и мина през дупките на нашата улица...онзи ден даже се поуплаших. Заради това и обмислям да си остана вкъщи просто, не виждам как по два пъти на ден ще минавам по това чудо  ooooh!:
http://www.marica.bg/content/news/2013/03/0000057464_w480.JPG

# 98
  • Пловдив
Цитат
Момичета, а вие правихте ли си кръвен тест?
Не!
Само в понеделник правих само един тест, на който има 2-ра черта (има си я добре видима), но е бледа.
Обмислям да купя още един тест, ако минавам покрай аптека или в събота например. Любопитно ми е дали и как ще се е променил интензитета на чертата.
Беба 28, тези дупки са отвратителни. На нас не ни се налага да минаваме чак през това  Wink По различни пътища се движим  Wink
В "Селена" работи ли се за наблюдаване на бременост по ЗК?

# 99
Аз ще се следя именно в Селена, при Петрова по ЗК.

# 100
  • Пловдив
Отзиви за Петрова и причини за избора, може ли?
Ако искаш пиши на ЛС.

# 101
Добро утро и от мен,

Стриите - първият път не ми излезе нито една стрия, след като се мажех с мас и невен докато не родих...и се нацепих яката...защото след раждането кой да ти мисли за редовно мазане, та честно казано сега дори не ми и пука дали ще се нацепя още или не.

Килограмите - 21 кг за 9 месеца. Сега не искам да се повтаря. Е, после ги свалих, пак качих малко и почнах да ходя на диетолог докато не заприличах на фиданка. А сега качих 2 кг откакто съм бременна, не е честно Sad наистина ли, вторият път се качвало повече? ако е така, носът няма да си покажа навън, ужасно се чувствам отсега.

Относно работата - аз работя за себе си от вкъщи пред компютъра да не кажа денонощно понякога и смятам да работя до края. Миналия път се завърнах към работата за един работен ден когато малкия беше на 3 месеца и половина и за мен нямаше по-приятно от това, да се чувствам отново пълноценна и да се разсейва по този начин. Преди да ме обвините, не си оставих детето, гледах си го, просто един ден в седмицата поработвах по мъничко. А сега просто няма как да си оставя служебните задължения - иначе ми спират доходите, а животът тук е много скъп, както и яслата на малкия.

И аз чувствам менструални болки все още, но не ме притесняват. С нетърпение очаквам да си направим фейсбук страничката че тук не е толкова "скрито" И можем да си пишем само общи неща. При нас кръвен тест правят малко по-късно. На лекар съм иначе на 9 октомври и вече нямам търпение.

Пожелавам Ви прекрасен ден!

# 102
Охооо темичката доста бързо почнала да се движи. Аз от сега да се извиня, че едва ли ще съм редовна. С тази малката около мен, сядам на лаптопа само когато спи, а понякога съм и на лекции, така че се надявам да ме извините.
И аз се чудя кога да отида на лекар, но мисля към 7-8 седмца, нищо че и аз съм с ранна овулация. Така или иначе при моя лекар доста за напред дават часовете и ако се обадя тези дни, часа ще е за след 2 седмици...но ми е спокойно, определено много спокойно...Simple Smile
За бебчето, вече сме казали на дъщеря ни, която е на 1г и 11м. Колко го разбира,ми е трудно да кажа, но понеже сестра ми е бременна в 6м. и Маги(дъщеря ми) постоянноя милва по корема ицелува и повтаря, че има бебе. След като й казах че и в моя корем има се зарадва. По-принцип е много грижовно дете и ми помага със всичко, за възрастта си е прекрасна, затова си мисля че за нея ще е хубаво Heart Eyes
Аз имам друг въпрос към мамите с 2ро
Понеже ние спим в една стая сега, дори в едно легло, понякога си ляга на кошарата, друг път при нас,чудя се кога да я отделя? Мисля си да си отиде в детската стая и аз в началото да оставам там с бебето при нея и така после да ги оставим сами. Само незнам с кърменето няма ли да ми е трудно?! newsm78 Та се чудя вие как ще процедирате?

# 103
Ние спим 3-мата в една стая. Моят син така като гледам скоро няма да има желание да спи сам, страх го било и така. Понеже тази стая, в която сме е мн малка и ако трябва да вкараме и кошара...няма да можем да се разминаваме, решихме да стегнем една от стаите, която беше предвидена за детска стая. Тя е голяма, просторна, 20 кв и да се наредим всички там спалня, легло за баткото, и кошара за бебето, а стаята в която сме до сега да стане стая за учение /ще ние първолак синчето догодина/ и за игри и изобщо негова си стая само дето няма да спи в нея /мислим да оставим и едно диванче за всеки случай ако пък реши да има на какво да полегне Simple Smile/
Та така отделянето при нас няма да е възможно, а и не е разумно да го отделяме точно сега, когато ще идва бебето, ще се чувства  изгонен.

# 104
 Hug Хилооууу, как сте мили?

Айде по ред на писаното да се изкажа и аз. Simple Smile  Party

Знаех си, че ще стане дума и за килограмите. Аз мога да кажа, че съм във форма... кръгла форма  Joy

Joy Аххх, не разби ме Ani_Fer.   bouquet

На лекар, мисля да ходя другата седмица- сряда или петък, демек- 8- ми или 10- ти.

*АДРЕНАЛИНКА*, надявам се третата бременност да те изненада и да е лека и безпроблемна.

За тестовете, все още съм само с един тест, направен преди повече от седмица. Simple Smile Не виждам смисъл от повече. Кръвен, не съм правила.

az ti nie, не съм писала, че се качват повече килограми с второто- това е относително. Писах, че четох, че корема, поради това, че е разтягам вече веднъж, при повечето ставал по- голям. Simple Smile

deiza, ние също сме така. Малчо има кошара, но спи при нас. Не съм мислила за сега да го отделям. Преди всичко нямам желание. Смятам, че като поотрасне сам ще поиска самостоятелност.

беба28 ??? В кой квартал е това ??? Уаууууу  #Crazy , изглежда ужас просто. Дано държиш на майтап.
Скрит текст:
Предполагам, че носиш в чанта обувки за работа, нахлузваш гумените ботуши пред вас, преминаваш през това и след това сменяш ботушките с пантофките на пепеляшка. Simple Smile  Hug В кръга на шегата това.

Напълно споделям мнението на беба28.

А да, за facebook страничката- смятам, че е малко рано за това. Та ние я имаме- я нямаме 10- тина мами. Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 16:23 от babyAty

Общи условия

Активация на акаунт