Искам да кажа ... (3)

• 41 094
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Искам да кажа, че ечимичките се водят на очен лекар, за де не се получи кофти капсула.
В Зара в момента има много симпатични детски кубинки и галошки.
Миналогодишните ботуши, които купих, са носени не повече от 10 пъти. И не защото не са удобни, но гумените ботуши от Декатлона станаха любими.
Касита, бързо възстановяване на детенцето ти и кураж на теб.

# 256
  • Бургас
Снощи ходих да ми леят куршум  Crazy Жената, която ми лееше, каза, че съм много зле /аз щото не знам/. Днес ще ходя за още едно леене. Честно казано доста верни неща ми каза.
Снощи пък от туристическата ни агенция в последния момент ни смениха застраховките с други, при това грешни. Изнервих се. Вечерта станах по едно време, беше ми зле. Кръвното ми нормално, пулсът ми - 100 удара/мин.  Confused

# 257
Днес заминавам да работя в чужбина. Confused
Тъпо ми е, от сутринта рева. Нашите не знаят. Скарана съм с майка ми. Писна ми да ми се повтаря намери си работа.

# 258
Дари, онази работа като камериерка ли прие? Не беше за много дълъг период, доколкото помня. Късмет ти желая, дано всичко да е ок.

# 259
Дари П., успех с взетото решение.

miss july, ако леенето на куршум те успокоява, чудесно. Но при споделяното от теб, по-добре си потърси психоаналитик, за да сведеш до минимум тези паник атаки от едно пътуване.

Днес е студено, но слънчево....тъгувам за една есен преди 3-4г., разкошна, златна, топла и без дъждове. Дъщерята се въргаляше в камари изсъхнали листа. Има чудесни снимки от тогава.
Всички следващи обаче са мокри и влажни. Sad

# 260
  • Бургас
Дари, успех в новото начинание.......и се сдобри с майка си.

Mirama , нещо не ме успокои леенето на куршум. Определено трябва да отида на психотерапевт, защото след миналогодишните ужасии, които ми се стовариха на главата, просто се чувствам като развалина и най-малкия дискомфорт ми се отразява зле. Не съм от най-суеверните, но на моменти имам чувството, че някой много гадно ме е проклел.

# 261
Мис, обикновено само когато ни се случват лоши неща се чудим защо точно на нас и кой стои зад тях.  Когато се случват хубави, никой не търси виновник.
Организмът ти дава сигнали и колкото по-рано ги отразиш и насочиш към лечение, толкова по-бързо ще се подобриш. Зарежи леенето на куршум и някой те е проклел. Потърси причината.
Дари, успех. Дано да не грешиш.

# 262
  • София
Джулка, понеже съм минала по този път, включително и леене на куршум преди мнооого години (баба ми ме завлече почти насила при една стара туркиня), ще ти кажа, че трябва да вземеш по-кардинални мерки. Комбинация от психиатър и психолог е най-добра. Това ти го думам от личен опит. Много време бях като теб и се влачех като парцал на моменти, докато една нощ получих такава жестока паник атака, че на сутринта тичах към психиатърката. Жената ми предписа едни хапчета и ако щеш вярвай, 15 минути след като изпих първата доза се почувствах все едно криле ми пораснаха. 10 дни ми продължи курса на лечение и от тогава нито паник атаки, нито сърцебиене... (А тъпата ми глава не искаше да ходи на психиатър, защото там ходели само откачалки.  Mr. Green) Аз принципно съм си с тревожно разстройство, но това ми е най-малката грижа.

# 263
Miss July, не си въобразявай глупости. Иди на терапевт, ако имаш някакъв проблем. Преди години получавах ужасни паник атаки. Преодолях ги с терапия. При мен подейства, но много харесах психотерапевтката си. Преди нея бях при друг и изобщо не потръгна. Бях се поотчаяла, че нещо не съм в ред.

# 264
  • Бургас
Тони, и мен баба ми ме завлече  LaughingКато цяло съм много против антидепресантите. В една тема тук във форума момичетата пия разни хапчета и никак не им се отразяват добре. Затова и аз се дърпам. И аз съм с тревожно разстройство. Постоянно ме е страх, че ще се случи нещо лошо, все се притеснявам за нещо.
Ще се поразровя да намеря читав психотерапевт в Бургас, че повечето са психолози само на диплома.

# 265
  • София
Джулка, не ти говоря за антидепресанти. Те се пият с години, а аз пих хапче точно 10 дни.  Wink Просто отиди и на психиатър, нищо не губиш. Ако тръгне да ти набутва шепа антидепресанти, го зарежи.

# 266
Дари, онази работа като камериерка ли прие? Не беше за много дълъг период, доколкото помня. Късмет ти желая, дано всичко да е ок.
Да. Не е за дълъг период, да. Днес си оставих детето на градина и ще го видя чак на РД му ден ноември. Егати тъпотията. Рева си де.

# 267
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз днес искам да кажа, че сутринта без да искам обидих госпожицата на сина ми в ДГ.
Още ми тежи, че на вратата му казах - "Хайде, ето я и ГОСПОЖАТА ти" - по инерция Embarassed Embarassed Embarassed

# 268
  • HH
Аз днес искам да кажа, че сутринта без да искам обидих госпожицата на сина ми в ДГ.
Още ми тежи, че на вратата му казах - "Хайде, ето я и ГОСПОЖАТА ти" - по инерция Embarassed Embarassed Embarassed

Това не е обида. Официалната форма е Г-жа. Г-ца отпадна като вариант.  Wink Дишай спокойно.

# 269
  • София
Дари, прегръдки от мен.  Hug Мога да си представя колко ти е мъчно за детето, но предполагам, че остава в добри ръце. Успех!

Hushpuppy, официалното обръщение е "госпожо", така че не си го слагай на сърцето.  Wink Действала си по протокол.

Общи условия

Активация на акаунт