Искам да кажа ... (3)

• 41 048
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Искам да кажа, че като се забатачат нещата и няма оправия. Все трябва да мина по трудния път, докато се получат. Дали пък не е от нагласата ми? Щото си знам, че от първия път няма да стане.

# 301
Днес ми е тройнокритичен ден - малкото ми дете ме побърка и сега е наказано, за да не го виждам, че ако още един път ми се тръшне, а като питам какво има, започне да ми шепне, че да не го чувам, ще го опердаша здравата, поне да има за какво да циври гадината дребна.
Голямото също ме дразни, понеже дразни малкото, за да реве и то по много подмолен и гадничък начин, без директни обиди. Целта е да се разреве, а аз да му се скарам, че реве, непрестанно се клепат един друг.
От любезност към майка ми приех покана за събиране с едни противни роднини, които не понасям и това ми донакриви настроението, а като ми е криво, всичко започва да се случва по възможно най-лош начин. Дано мъжът ми закъснее, че да не си го изкарам на него, никак не заслужава, защото е добра душа. Ще му звънна да закъснее.

# 302
Искам да кажа, че като се забатачат нещата и няма оправия. Все трябва да мина по трудния път, докато се получат. Дали пък не е от нагласата ми? Щото си знам, че от първия път няма да стане.

За същата работа говоря  Peace

Саморая Аз снощи имах проблеми, не ми приемаше паролите, някакви маймунки ми излизаха. След около половин час опити успях.

# 303
  • Ямбол
...Ще му звънна да закъснее.
Хех, да не му се скараш после що е закъснял. Wink

Оф, трябва да приготвям входното за утре по математика и още се помотавам из форума. Мога да го направя много бързо, но нали съм гадна, правя повече групи(5) да не преписват и така си усложнявам най-вече моята работа, защото преписващите пак намират начин.

# 304
  • волно калдъръмче

Саморая Аз снощи имах проблеми, не ми приемаше паролите, някакви маймунки ми излизаха. След около половин час опити успях.
Същото и при мен. Влизам в сайта като гост и чета, но не мога да си вляза с профила.

# 305
Янечек, що се мъчиш? Ошляпай малкия и да се затвори цикъла с кривото  Mr. Green

# 306
  • София
Току що приключих с готвенето на една сложна (за мен) мароканска манджа  Crazy Всъщност не е досготвена, сега има да ври на много слаб огън 1 час, но приключих с връткането из кухнята.
Децата няма да я куснат дори, знам си аз, освен най-дребния който е всеяден и с неутолим апетит. Другите да ядат сандвичи и салата пък  Crossing Arms Надявам се, че мъж ми, обаче, ще я оцени.
И питка омесих, какво знаете вие  Sunglasses Че и супер се получи, хванах им цаката на питките напоследък.

# 307
Омръзна ми вече с това готвене...изчерпаха ми се идеите. Ако направя нещо по интересно и нестандартно най много аз да го ям само.

# 308
Янечек, що се мъчиш? Ошляпай малкия и да се затвори цикъла с кривото  Mr. Green

Ох, добре, но да знаеш, че го правя, защото ти ми разреши! Последно така се чудех да открадна ли една книга от хазаина в Бургас, обадих се на правилния човек, той каза "да" и сега книгата е у мен, непрестанно я чета и ползвам, така че сигурно Вселената е искала тази книга да е у мен.
Мирама, и аз така с готвенето. Ето сега трябва да нахраня маймуните за вечеря, а само като си представя кривите им физиономии и флегматичните движения с вилицата, ми иде да поръчам пица. То ако не е пица, все е гадно. Вчера имах време и правих тофу, но не си заслужава усилията за толкова малко количество.

# 309
  • Ямбол
Аз днес ще правя мусака и това е едно от ястията, с които си играя повече. Иначе гледам да е нещо бързо и вкусно и задължително с месо.
Иначе и аз често си изчерпвам идеите и изобщо не обичам да се чудя какво да приготвям за деня. Не обичам да влизам в готварския, някак не ми е вдъхновяващо. Понякога бродя из готварските сайтове за идеи, но много рядко.

# 310
И на мен ми писна с готвенето - ориз и картофи в различни манджи как ли пък да ги редувам през ден. Леща не ядат, грах не ядат, зелето мирише и не ми дават да готвя, спагети не ядат, боб не ядат, супа с особено мнение я хапват. Аз се изчерпах - картофи с копър, картофи с червен пипер, картофен огретен, мусака. Чушки с ориз, ориз с пуешко, ориз с домати и свинско, то не е веднъж и всеки път е едно и също, просто даже не ме кефи да го готвя, а като не го готвя с кеф си личи, защото не ми се получава на вкус дори. Ще взема и аз да ги изненадам с пица, или ще мина през KFC харесва се много, но аз смятам, че не е ОК толкова пържено Naughty

edit: Сега се сетих, че извадих вратни пържоли - пак ще има картофи Close

# 311
И на баба ми и писна с готвенето.

# 312
Каква е тази баба, на която й писва от готвене? Това не е истинска баба!

# 313
  • Пловдив
...Ще му звънна да закъснее.
Хех, да не му се скараш после що е закъснял. Wink

Оф, трябва да приготвям входното за утре по математика и още се помотавам из форума. Мога да го направя много бързо, но нали съм гадна, правя повече групи(5) да не преписват и така си усложнявам най-вече моята работа, защото преписващите пак намират начин.
Как намират, нали все някой трябва да реши задачата.

И на мен ми писна от готвенето. Затова минах през кварталния павилион и фамилията вечеря пилешки пържоли на скара, за мен и мъжа взех цаца. Сега боцкам цаца, пия бира и викам по децата да не разливат много вода като се къпят.

# 314
  • Ямбол
...
Как намират, нали все някой трябва да реши задачата.
По-умните, които ги разбират, решават и на другите. Или някоя сестра/брат/приятел изпраща решенията на телефоните им. Опасни са. Следя ги стриктно и съм сигурна, че пак успяват някои.

Общи условия

Активация на акаунт