Искам да кажа ... (3)

• 41 060
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Да, в учебника пише точно така. Миналата година имахме "шанса" голямата да учи по него.
Даже и аз научих някои неща - по време на турското робство, хората са живеели необезпокоявани, само са нямали право да носят шарени дрехи  Mr. Green

# 286
  • Оптимист по принуда
Да, в учебника пише точно така. Миналата година имахме "шанса" голямата да учи по него.
Даже и аз научих някои неща - по време на турското робство, хората са живеели необезпокоявани, само са нямали право да носят шарени дрехи  Mr. Green

Безумие.

# 287
  • София
На кое издателство е безумния учебник?

# 288
# 289
  • София
Ох, че гнус! Баш по този учебник учи и синът ми тази година Confused

# 290
Видях коментарите, които са писани от измислени третокласници.  Outta Joint

# 291
  • Оптимист по принуда
Видях коментарите, които са писани от измислени третокласници.  Outta Joint
Да, много изчерпателно беше едното  Wink

# 292
  • София
Мерси, момичета! Най- готините тук сте събрани! Heart Eyes
Баща му ще го гледа. Изчезвам довечера. Ще ми липсва форума и тази тема, по специално.
Все едно съм на умирачка, ама така се чувствам.
 Hug
Не ме коментирайте.
 Heart Eyes

Дари, прегръщам те  Hug
Пожелавам ти времето да мине бързо и да не го усетиш!  Hug

# 293
Наистина ли сега се учат такива безумия? Shocked

Искам да кажа, че ММ иска да емигрираме. Имаме къде да отидем, осигурена къща, кола, за които няма да плащаме. Ще ни осигурят и работа. Обаче, аз никога не съм искала да излизам от България. Много съм раздвоена. Знам, че тук нямаме бъдеще, в същото време не искам да се махна от всичко познато, от обкръжението, от родителите и да започна на ново. Страх ли е, какво е, не знам.

# 294
Дари П., деразй, момиче! Давай смело, ние сме си тука, нема къде да ходим и да си знаеш, че сме като "Дързост и красота", и след 1000 дни да влезеш, пак ще сме си същите кукумицини, нищо няма да си изпуснала и сериалът ще е все така интересен : )

Аз се питам едно, Цар Симеон Велики дали е ял мандарини? Щото аз днеска ядох! Обявявам сезонът на мандарините за открит. У нас мирише мъъъъъъъъъъъъъъъъъ, на дядо Мраз.

# 295
  • Бургас
Дари,всичко ще е наред!Тръгни с положителна нагласа и ще ти е по-леко! Hug
Никой няма да те коментира,разбира се! Laughing
Аз за това се влюбих в тази тема.Всеки влиза,споделя нещо,бърбори си и тръгва без да има тежки дебати и съвети като в Семейни онтошения.
Днес изхарчих едни пари,които не бяха запланувани в месечния семеен бюджет и сега ми е едно такова гузно. Embarassed
Даже не беше за мен,а за малката.

# 296
Дари, успех и от мен!
Славче, не се терзай, за детето може Wink

# 297
Ако мъжа ми се навие да емигрираме, за часове ще стегна най-необходимото, ама не ще - родолюбец е. Аз ако имах възможност да избирам и бях сама - на часа бих офейкала. Омръзна ми да се боря с вятърни мелници, това ме уморява, смазва, на моменти депресира.

slavka70 - като видиш сладурската муцка моментално ще забравиш за изхарчените кинти  Hug

Дари, гуш и от мен, ноември е скоро Hug

# 298
  • волно калдъръмче
Повече от половин час се опитвам безуспешно да вляза в бг мама. Чак сега успях. Някой знае ли какво става?

# 299
Аз също бих се махнала веднага. Но някак си не искам да го правя сама. А мъжа ми с кран не мога да го поместя.

Общи условия

Активация на акаунт