Искам да кажа ... (3)

• 41 075
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Аз също не намирам нищо обидно в начина, по който си нарекла госпожата, като "госпожа".

# 271
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси, момичета! Hug Мисля да й се извиня ли, не знам...
Тя е младичка, доста при това. Сигурно няма 30, дори 28...там някъде е..
Ами във филмите съм чувала, че използват Г-ца за обръщение, към гувернантки, учителки...
За това реших, че не съм спазила етикета за обръщение.

# 272
Госпожа се наричат всички жени над 35, а тези преди 35 - госпожици. Така ми каза мой приятел, обиколил света. Имах една чудесна учителка по математика, която не беше омъжена, но си я наричахме "госпожо" по нейно искане. Според мен в днешни дни е редно госпожици да се наричат младите момичета, а госпожи - по-улегналите, независимо дали имат брак или не.

# 273
  • Варна
Имам въпрос към майките на 6 годишни момиченца.

Имат ли дъщерите ви парфюм? Разрешавате ли им да го ползват при повод и ако имат от къде го купихте?
Скрит текст:
Синът ми има от 4 годишен и съм го оставила да преценява сам кога да го ползва, но все пак той е момче и не искам да си правя изводи от него за момиченцата

Синът ми е канен на рожден ден на момиченце и подаръците за тях са ми трудни. Реших да й подари кутийка за бижута и парфюмче. Не искам да подарява фибички, герданчета, гривнички, защото е много тривиално, за мен.

Преди съм купувала от Зара, едни мънички, в опаковка наподобяваща химикал, но сега в сайта им не ги намирам.

Можете ли да ми предложите алтернатива на парфюмчето на Зара до 5лв.

# 274
  • София
Имам въпрос към майките на 6 годишни момиченца.
Дъщеря ми подмята два парфюма от вече три години сигурно.  Wink Пръска се около 5 пъти в годината.
Има едни приятни, на Малиция. Май някъде в този ценови диапазон. Има ги почти във всички парфюмерии и магазини за козметика.

# 275
Дари П., нормално е да ти е трудно, но ти желая успех! И по-бързо да мине времето! Предполагам най-трудната част е да си оставиш детенцето, макар и за кратко, но си повтаряй, че е за добро  Simple Smile

# 276
  • Бургас
Мис Джули,какви са тези бабички и куршуми?
Ще мине всичко като потеглиш,ще видиш.Аз съм същата,че и по-зле,но когато вече съм на път,дишам дълбоко и си отварям една студена бира. Grinning
Остави ги тези бабини деветини,че само си губиш времето,по-добре оправи застраховките.
Приятна почивка ти желая,да улучиш прекрасно време и да успееш да се отпуснеш! Hug
Да не вземеш там по ходжи да тръгнеш,че ще ти дърпам ушите! Heart Eyes

Дари,кой ще гледа детето?Явно няма да е майка ти.Успех на новата работа,дано бързо мине времето и да спечелиш пари!Говори ли със сина си за отсъствието ти?

# 277
Дари, успех и от мен.
Дъщеря ми много иска парфюм, но не съм сигурна има ли подходящи за деца. Понякога като вляза в голяма парфюмерия питам за детски на някой от козметичните гиганти, но така и не съм намерила. Засега я пръскам с някой мой, като гледам да пръскам върху дрехите, не директно на кожата.

# 278
  • Бургас
Да не вземеш там по ходжи да тръгнеш,че ще ти дърпам ушите! Heart Eyes

Аааа, не, в Турция ходя само по индирими /на бълг. - намаление, разпродажба/  Mr. Green
Мъжът ми ме е инструктирал от сега, че иска да му спазарявам кожена чанта и яке. Може да му спазаря една турска баня с хомо теляк   bath

Детски парфюми съм виждала в Beauty zone и то на прилични цени /е, има и на неприлични/. На Essence имат парфюмчета мисля от сорта на 5-7лв.

# 279
  • Варна
Благодаря на всички за детските парфюмчета! Ще потърся другите марки.

Silvipl, на синът ми и двата са били от Зара, детските. Не е правил алергии към тях, ако това те притеснява. Аз съм обратното на теб - притеснявам се да го пръскам с тези на баща му, дори и само върху дрехите.

# 280
Дъщеря ми има някаква Малиция от един от Дядо Коледите, но като цяло не ми харесва да се пръска от сега. Вкъщи и тримата сме с алергии и избягваме всякакви ароматизатори, омекотители и пр., та не сме критерий.

# 281
Детски парфюми съм купувала от Бюти Зона, за рожденни дни на по-големи момиченца - 2,3 клас, но много одобрени  Mr. Green Аз бих взела, децата много се радват. Синът ми също има парфюм (5 кл.), но ползва повече на баща си.

# 282
Мерси, момичета! Най- готините тук сте събрани! Heart Eyes
Баща му ще го гледа. Изчезвам довечера. Ще ми липсва форума и тази тема, по специално.
Все едно съм на умирачка, ама така се чувствам.
 Hug
Не ме коментирайте.
 Heart Eyes

# 283
Искам да кажа ...
Днес ми е криво, много криво.
Мразя държавата в този ѝ вид. Защо всичко е толкова трудно. Защо нямаш сигурност за нищо.
Защо търпим тъпите политици.

Днес това беше капката, която преля чашата.
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/korigirat-skandalniia-uc … reti-klas-6023166

Хем признават за тъпотията, която са сътворили, хем си мислят, че едни флаери ще решат проблема  ooooh!
Извинете ме, трябваше да разпусна някъде.

# 284
  • Бургас

"Цар Симеон водил продължителни войни с Византия, но те не оставили трайни следи в българското минало".
За залавянето и обесването на Васил Левски се отбелязва: "Той създал комитети за подготовка на общо въстание… но полицията заловила Апостола и съдът го осъдил на смърт. Присъдата била изпълнена в покрайнините на София".

ooooh! ooooh! ooooh! Само слушам от познати, чиито деца са ученици за абсурдите в учебниците, но не знаех, че сме толкова зле. Имам чувството, че четях бисери от ученически писания.

Общи условия

Активация на акаунт