Искам да кажа ... (3)

• 40 984
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Тони- за-дъл-жи-тел-но!!! С лимонче и мноого чесън!
Благодаря ви, милички! Hug
Работата не е много. Хотелчето е малко и долнопробно, по 10-15 стаи напускат на ден. Най- интересното е че останах сама. Хората с които дойдох се прибраха в БГ, не се знае дали ще се върнат изобщо, никой не знае. Милата ми майка не знаеше че съм дошла, не й звъннах като заминавах, щото не исках никой да ме разубеждава. Свекъра й звъннал, да не изтърве случайно нещо. Crossing Arms Обадих й се вчера, че като ревна. И то защо? Кой щял да прибира детето от градината, така било свикнало. Детето и хабер си няма, гледа си живота, гледат го, щастлив е. И ми е забранила да се отбелязвам оттук, крие, никой да не знаел. Махнах се, и пак нямам спокойствие. Поне номер на тел не съм дала, само на приятелката ми, а тя мълчи като партизанин. Mr. Green
Тук наблизо има едно заведение, държи го българка. Влизам онзи ден за пръв път и питам на англ. дали мога да пия кафе. Тая вика НЕ на български. Питам я бг ли е, вика да, по диалекта те разбрах че и ти си/говоря меко/. Grinning Айде, ставам, отплеснах се. И пак- цунки на всички. Hug

# 646
  • В Космоса
Янечек, много гадно наистина, но не смея на своя глава да не изпълнявам предписанията на докторите, макар, че вече са се доказали, голяма част от тях, че са некадърници. На Аугментин е сега, да видим какво следва от днес... Sad

# 647
Искам да кажа, че баба ми седи до мен и рецитира на бебето за "Тракториста Риста", а голямата я беше научил за "Мирка Бригадирка"  Mr. Green Ше сватосаме Мирка и Ристо.
Искам и още нещо да кажа, ама след малко, като заспи кюфтето.

Акаша, ще премине  Hug

Дари, казах ли ти аз да дерзаеш, а, слушай кака си НиноТино.

# 648
  • Ямбол
Само аз ли не знам къде е дари и по каква причина?

Искам да кажа, че после ще ви чета, сега смятам да си почина от уморителния работен ден със "Зовът на кукувицата", а след не повече от 5-10 странички ще ме призове Морфей.

# 649
  • Варна
Mirama, сетих се за еко селище Омая, но не съм ходила там.
http://www.omaya.bg/#
http://www.booking.com/hotel/bg/omaya-eco-village.bg.html#tab-reviews

И за хотел Руминика на Цигов чарк, но и там не съм ходила.
http://ruminika.com/

В споменатия Mountain Lake съм ходила, но преди 2 години. Пиши, ако искаш повече подробности.

Лично аз, при написаните от теб изисквания и щом няма ограничение на парите бих заложила на Омая. Твърде различно и оригинално е! Надявам се да има добри отзиви за това еко селище, което няма аналог в БГ.

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 14:03 от missNoir

# 650
Само аз ли не знам къде е дари и по каква причина?

Aз не помня точно къде е, ама знам, че се тревожеше  Laughing

# 651
За предпочитане е в планината.
Изключвам Троян, Априлци, Рибарица, Чифлика.
Гледах в Booking.com, но доста от хотелите с висок рейтинг като седна да прочета мненията....и всъщност се учудвам от къде са получили високия рейтинг.

Персенк в Девин?

# 652
  • София
Преди време коментирахме четците. Да ви кажа, че в момента има супер оферти и намаление с 23 % на Киндъл пейпъруайт в Емаг.  Peace Чудя се да го поръчвам ли или да си карам със сегашния...

П.П. Поръчах си го!  Grinning

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 15:48 от tonkabonka

# 653
Приятно се изненадах от една фотосесия и се надявам скоро да видя още една Twisted Evil Те си знаят защо слагам дяволче Crossing Arms

Днес баба става на 89. Човекът, за който се оказа, че най-много милея и искам да отпразнува и 90, че и 100, макар животът му никак да не е лек - знам, че го обича и иска да присъства и на сватбата на правнучка си Simple Smile

Дечицата да оздравяват! Моето и днес откара трети последователен яслен ден и дори не рева тази сутрин, направо не е за вярване.

# 654
  • София
Приятно се изненадах от една фотосесия и се надявам скоро да видя още една Twisted Evil
Пиши директно на титулярката, че аз съм в безсилие.  Wink

Да е жива и здрава баба ти, Джули! И да й отпразнувате 1 век.

# 655
Оплаках се на фотографката аз вече от немай къде Crazy Титулярката каза, че я е срам, та прехвърли горещия картоф Laughing Благодаря за хубавото пожелание Hug

# 656
  • София
Джулия, да е жива и здрава баба ти, и още дълги, дълги години да е с вас  Hug

Искам да кажа, че днес беше един fine day. Ако и Лудогорец вземат, че бият, ще бъде перфектен завършек просто  Wink

# 657
  • София
Като във всяка тема от отчетен характер, като не влизаш повече от 12 часа, въобще не можеш да разбереш темата на разговор Rolling Eyes

Ами да си кажа моето тогава - хора, не мога да оздравея вече с дни. Не знам какво става. Тъкмо малко живна и на другия ден пак не мога да дишам. Лигавицата на носа ми атрофира от капки Tired Просто ми писнА!

Да бе, да, Таис...Как пък няма да бият...И въпреки това -  Моооци,Моооци  newsm18

# 658
belinda, спирай ги капките, де. Обичаш ли чесън  Mr. Green аз се излекувах. Хем оня ден ме беше започнало. Мед със сусамов тахан, класическо аспиринче и ...ъ... бобец за мезе на чесъна  Laughing

# 659
  • София
Аз си капя прополисов разтвор в носа. Иначе една хрема я влача по месец и отгоре, докато накрая всичко във и около ноздрите ми се възпали. Затова стискам зъби и капя прополис. Щипе, но поне има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт