Искам да кажа ... (3)

• 40 980
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Олееее, ама ти директно тинктурата ли капеш? Аз няма да издържа, много люти Sad Не знам какво е в Ремедиум, моето е от производител купено, спиртен разтвор е. Ще си го поразредя, че иначе ще излетя през абсорбатора.
Казват, че и мед директно да сложиш много отпушвало. Пробвах веднъж и щях да умра. Няма такава лютвилка.

Мирама, ама не мога да дишам, съвсем. Грам! Знам какво мога да си докарам, много добре при това, но все пак трябва и да спя чат-пат. И да се храня. Казвам ви, реве ми се!

Янечек, да ти кажа, и аз забелязах, че сякаш парната баня най-отпушващо ми подейства. Имам лавандула и чесън, нямам евкалипт, ама каквото - такова.
Стискайте палци!

# 676
  • София
Аз съм камикадзе-мазохист  Laughing Разреди го твоя прополис, ако искаш виж и темата, която ти пуснах. Елица също ти даде някакво съотношение.

Стискам палци скоро да се отървеш от гадната хрема, искрено си съчувствам, че много добре знам какво е  Hug

# 677
  • някъде по морето
Олееее, ама ти директно тинктурата ли капеш? Аз няма да издържа, много люти Sad Не знам какво е в Ремедиум, моето е от производител купено, спиртен разтвор е. Ще си го поразредя, че иначе ще излетя през абсорбатора.
Казват, че и мед директно да сложиш много отпушвало. Пробвах веднъж и щях да умра. Няма такава лютвилка.

Мирама, ама не мога да дишам, съвсем. Грам! Знам какво мога да си докарам, много добре при това, но все пак трябва и да спя чат-пат. И да се храня. Казвам ви, реве ми се!

Янечек, да ти кажа, и аз забелязах, че сякаш парната баня най-отпушващо ми подейства. Имам лавандула и чесън, нямам евкалипт, ама каквото - такова.
Стискайте палци!

Пробвай с това - при нас действа безотказно - за ден - два минава.
http://bilki.bg/balsam-kold-himalaya-10-gr.html?gclid=COinzrD0i8ECFW3JtAod5gsAkw

# 678
Като във всяка тема от отчетен характер, като не влизаш повече от 12 часа, въобще не можеш да разбереш темата на разговор Rolling Eyes

Ами да си кажа моето тогава - хора, не мога да оздравея вече с дни. Не знам какво става. Тъкмо малко живна и на другия ден пак не мога да дишам. Лигавицата на носа ми атрофира от капки Tired Просто ми писнА!

Да бе, да, Таис...Как пък няма да бият...И въпреки това -  Моооци,Моооци  newsm18

Здравей Belinda да ти споделя моята рецепта за хрема аз по принцип много рядко използвам капки за нос предпочитам бабините рецепти  Peace. Та ако искаш пробвай намазваш нослето отвътре със свинска мас ( тя има загряващо действие ) и ще спиш спокойно .  Hug

# 679
Балсамът Колд на Хималая е страхотен, потвърждавам. Запасявам се с много от него, когато намеря, че свършва супер бързо. Ползвам го за кашлица обаче.
пп: Just me1, аз ще пробвам това със свинската мас.

# 680
Майката на моя колежка е приета по спешност със съмнение за туберколоза, много е зле, храчи кръв.
Още не е потвърдено, но ако кажат, че е, трябва ли да се изследваме цялото семейство? Били сме контактни, четох че е заразно.
Чувствам се отпаднала, втриса ме, сякаш се разболявам, пих парацетамол, други идеи за стопиране на настинката? Настинка е днес стоях потна във фитнеса на течение и на ми сега:(

# 681
Балсамът Колд на Хималая е страхотен, потвърждавам. Запасявам се с много от него, когато намеря, че свършва супер бързо. Ползвам го за кашлица обаче.

Надявам се да Ви помогне момичета, аз само това използвам зимата че съм много кекава  Crazy, въпреки че навреме пия vitC

# 682
  • София
Белинда, аз от около година ползвам само физеологичен разтвор, но обилно. Последния път като ми течеше носа по 7-8 пъти на ден си промивам хубаво носа с разтвора и след 2 дни обикновено се оправям и децата така оправям. Пробвай, дано ти помогне.
Леле, JACKLIN*, много гадно. Да, хубаво е да се изследвате. И бързо оздравяване от настинката.

# 683
  • София

Как го ползваш?

Ще си отбележа да го взема и аз, че зимата без кашлица не оставаме.
Благодаря   bouquet

Жаклин, най-добре питай ЛЛ. Ако имате ваксинация срещу туберкулоза, а вие най-вероятно имате, не би трябвало да е проблем. Но все пак питай лекар  Peace

# 684
  • София
Това на хималая си го записвам, звучи обещаващо.

Камфорът действа яко за отпушване. Може да се натопят памучни тампончета с камфоров спирт и се слагат в носа, но не навътре, а само в предната част на ноздрите. Като защипе, ги махаш, после пак и така докато се отпуши или колкото издържиш.

# 685
  • София
Ей, верно, тая Хималая я бях забравила.  Hug

Много мразя да си гледаме сами готини мачове, ама с болното дете нито гости да поканя, нито ние да ходим някъде. Само не ми е ясно как така мъжа ми си остана в къщи, ама явно недоспиването от последните 2 нощи покрай повръщането на детето си казва думата.

# 686
  • София
Ох, благодаря ви на всички за съветите, рецептите и препоръките Hug
Само като се пооплаках и ми стана по-добре Grinning /подозирам и че ракийката със салатката има пръст в подобрението ми/

Ще потърся и балсамчето!

# 687
  • София
Хахахаха! Белинда, това най-вече!!! Бързо да се оправяш!

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 21:50 от tzvety26

# 688
Жаклин, споко! Туберкулозата е заразна, ама не е много лесно да се прихване, не е нужно да се изследвате, има два кръвни теста, които установяват наличие на турбекулоза, ама са супер скъпи, иначе при проявени симптоми се изследва храчка. Не всяко кръвохрачене е туберкулоза, може приятелката на майка ти да няма.
Таис, мазило е, нанася се на гърдите и гърба и помага за откашлянето. Сама си правя едно с камфора и свинска мас, ама нещо не е достатъчно силно тази година, не съм нацелила пропорцията.

# 689
belinda, послушайме и спри всичко. Вземи си само евкалиптов стик за нос, да го "душиш" с нос и отпушва, за да можеш да дишаш. Изтрай два три дена. Това със слагането на неща в носа води до страшен омагьосан кръг.  Hug Направи си междувременно една посявка и ако има бактерии,  лекувай по антибиограма  Wink
И ше ме поканиш да се черпаваме, с чесън, като продишаш.

Общи условия

Активация на акаунт