На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 33 983
  • 784
  •   1
Отговори
# 120
  • София
За последен път, защото вече и аз се отегчих: в статии и вестникарски заглавия обикновено се използва m. M във всички останали случаи, макар че съм срещала първото и в официални документи, които съм превеждала. Но, да речем, че там е било грешка.

Ей тук също обясняват:
http://www.telegraph.co.uk/topics/about-us/style-book/1435301/Te … es-and-money.html

# 121
За мен Българките са на Първо място .. на Второ са Рускините и след тях всички останали  Wink  Peace

# 122
За мен Българките са на Първо място .. на Второ са Рускините и след тях всички останали  Wink  Peace
Оптимист Simple Smile

# 123
Мисля, че българката е много хубава жена и не отстъпва по красота на някои други по-популярни нации. Чужденците, които познавам винаги са се изказвали ласкаво за нас. От друга страна, лошият стандарт на живот тук, заличава бързо хубостта.

# 124
Грешка е било, Гардиън си признава:

This article was amended on 26 September 2014 because an earlier version said there were 515,776m breasts reshaped in cosmetic operations in Brazil last year. This has been corrected to say 515,776.

Така че са "само" 515  хиляди.

# 125
  • София
Дам, ''само''  Wink Бразилките хич не си поплюват.

# 126
Латиноамериканките са страхотни красавици и нямат никаква нужда от пластики и подобрения. Реално с подобни средства се цели да се придобие един по-европейски, комерсиален вид, но всъщност така губят от автентичната си хубост.

# 127
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз лично смятам, че видът на латините е по-комерсиален от този на европейките. При това е тикан като всеобщ еталон за красота (какъвто не е) от агенти, лансиращи Кимита, Пенелопета и Джей Ло-та, до степен, че се стига до това точно европейките да претопяват автентичната си хубост, за да са като гъзораната от списанието.

# 128
Аз лично смятам, че видът на латините е по-комерсиален от този на европейките. При това е тикан като всеобщ еталон за красота (какъвто не е) от агенти, лансиращи Кимита, Пенелопета и Джей Ло-та, до степен, че се стига до това точно европейките да претопяват автентичната си хубост, за да са като гъзораната от списанието.
Това се случва от сравнително скоро, допреди това пък натрапвания модел беше точно европейския. И като лице, и като тяло.
Може би в момента са 50 на 50 нещата. Така, както отвсякъде изскача Ким и задницата ѝ, така и с Ирина Шейк, Даутцен Крус и Миранда Кер и подобни ни занимават постоянно.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 02:14 от AQUА

# 129
  • Ямбол
Цитат
На кое място по красота се нарежда българката според вас?

Нали на шесто беше последно.  Laughing

Мисля, че българката е много хубава жена и не отстъпва по красота на някои други по-популярни нации. Чужденците, които познавам винаги са се изказвали ласкаво за нас. От друга страна, лошият стандарт на живот тук, заличава бързо хубостта.

Напълно съм съгласна.

За мен българката е достоен представител на европеидната раса. Такава богата палитра от видове красота съчетаваме, че чужденец лесно може да ни обърка с рускиня или испанка (примерно). Красотата е в разнообразието.  Peace

# 130
Наскоро имаше едно изследване за типичното женско лице на различните нации, но за съжаление, българка няма сред тях.  

На мен гъркинята най-много ми прилича на типичната хубава българка от тези.

# 131
Гледам, дали вече измислена подходяща вселенска позиция за българката, но за мой ужас не прочитам тук такова нещо. Ще посетя пак темата догодина с надеждата да има вече такава информация.

Фен съм на "типичното италианско лице". И съжалявам, че няма венецуелско.

# 132
От лицата ми хареса холандското.

# 133
А рускинята и украинката са като две капки вода...  Grinning

# 134
А рускинята и украинката са като две капки вода...  Grinning
А, не'й тъй! Това си е направо политобида!
Я постни фотосите в темата за Украйна, на надъханите разбирачи. Веднага ще ти намерят на първо четене поне десет разлики във вреда на...  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт