На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 33 929
  • 784
  •   1
Отговори
# 315
И мъжете и жените коментират, разбира се. И какво от това?

Аз например съм коментирала размери и умения, при това неведнъж  Wink

Ами, нищо - всеки може да си коментира, да. Просто казах, че окосмяването се забелязва и не остава скрито от погледа на останалите и определено прави впечатление, ако нямаш фетиш към него някакъв.

# 316
тайненце, говори си за каквито хълмове и падини искаш, но не се е родил още тоя, дето ще ме накара да се пърля като прасе заради него.
Обезкосмявам си вежди и крака по естетически съображения, свързани единствено и изцяло с моя комфорт и виждания, а мишници и триъгълник от хигиенни съображения. Но слава Богу, понеже съм имала и периоди, в които не ми е било до обезкосмяване, та моят мъж не ме е върнал заради сноп косми.
И по напред стана въпрос за гръб, а още по-напред, че някаква девойка изпаднала в потрес, че друга жена, с косми, би могла да легне и до нея. Та по този повод искам да кажа, че може да не е се родил още мъж, заради когото ще си причиня безумно щавене, но никога пък няма да се роди жена, заради която ше изпитам дискомфорт в това отношение. Като не ме харесват, да ме приберат у тех, да не ме гледат другите.
Но тука наистина амортизацията, получила се благодарение на безумни процедури, солариуми, препичане, щавене, безобразно гримосване, пластики и изрусяване, дава своите жертви в по-масов план. Не мога да не се съглася с тези мнения, които бяха изразени по-напред.

# 317
По-скоро се забелязва от малко по-префърцунени, мислещи се за нещо много. Или от такива с фетиш някакъв, или от прекалено гледащи филми за възрастни. По-често е да не се забелязва. Други са основните критерии за отказ на секс.

# 318
  • София
Нино, good post.

# 319

Обезкосмявам си вежди и крака по естетически съображения, свързани единствено и изцяло с моя комфорт и виждания, а мишници и триъгълник от хигиенни съображения.

При положение, че се обезкосмяваш почти навсякъде, не виждам защо изразяваш теза против обезкосмяването едва ли не?
Дали го правиш за себе си, за околните, за пред мъжа ти, това си е обезкосмяване, от където и да се погледне. А и тук никой не е казал, че се обезкосмява, заради мъжа си или чуждото мнение.
Всеки си знае и си решава. Изказваме гледни точки.
Ако за теб жена с косми по гърба или краката е окей, за мен не е, свят шарен.

# 320

И какво ти влиза  в работата дали другите жени се обезкосмяват? Ти гледай себе си.

# 321

Обезкосмявам си вежди и крака по естетически съображения, свързани единствено и изцяло с моя комфорт и виждания, а мишници и триъгълник от хигиенни съображения.

При положение, че се обезкосмяваш почти навсякъде, не виждам защо изразяваш теза против обезкосмяването едва ли не?
Дали го правиш за себе си, за околните, за пред мъжа ти, това си е обезкосмяване, от където и да се погледне. А и тук никой не е казал, че се обезкосмява, заради мъжа си или чуждото мнение.
Всеки си знае и си решава. Изказваме гледни точки.

Разбира се, че изобщо не е важно, дали аз харесвам или не косми по гърба. НО дори и да не харесвам, последното нещо, което ще направя, е да го извикам на високоговорителя. Изобщо, понякога и големи жени се държим детински и подигавките или неприемането не ги надживяваме. Какво наистина ме интересуват космите по гърба на една жена? Да не би да съм алергична от тях?
Вкарването на хората в някакви рамки води заболявания като анорексия, например. НО ако не е на наш гръб - ок.
Не се обезкосмявам навсякъде. На веждите махам два косъма, които имат собствено мнение и не получавам световъртеж всеки път, когато не съм успяла да си обезкосмя краката до блясък и изобщо нужно ли е да изпадам в подробности кое точно, кога, в кой миг, секунда си обезкосмявам и как - дали до край или поддържам късо  Rolling Eyes за да мога д кажа, че прекаленото вторачване е грубо.

За мен една жена, за да ми спечели уважението е нужно да мирише на чисто - това не значи дори да е парфюмирана, а просто да е изкъпана, сресана и свежа.
Да има поддържани и чисти нокти, което не значи ежедневно перфектен маникюр, а чисти ръце, късо поддържани нокти.
Да е облечена чисто, което не значи по последна мода и скъпо.
Това е оптимален минимум. Т.е. напълно достатъчен.
Оттам нататък дали ще има "мустаци", много или малко вежди, косми по ръцете и т.н. не ми е от особено значение.

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 13:59 от NinoTino

# 322
На мен също не ми е от особено значение това, но когато темата на разговор е, че едва ли не, по улиците се разхождат жени без косми по ръцете, е добре да се сподели, че има жени, които имат косми и на други места и не си ги махат.

За мен една жена, за да ми спечели уважението е нужно да мирише на чисто - това не значи дори да е парфюмирана, а просто да е изкъпана, сресана и свежа.
Да има поддържани и чисти нокти, което не значи ежедневно перфектен маникюр, а чисти ръце, късо поддържани нокти.
Да е облечена чисто, което не значи по последна мода и скъпо.

Това е оптимален минимум. Т.е. напълно достатъчен.
Оттам нататък дали ще има "мустаци", много или малко вежди, косми по ръцете и т.н. не ми е от особено значение.

Поддържаната жена, според мен е тази, която освен болднатото от твоя пост и се обезкосмява също, като това няма общо с уважението ми към нея, но все пак е важно, според мен, за да бъде тя привлекателна.
Не говорим за някакви крайности, особено както казах, ако космите са малко и светли, но да ходи с черни космалаци, къдрави по ръцете или пък да засуче мустак за мен е неприемливо.

Даже предпочитам да е супер рошава пред това да е мустаката. Joy

И какво ти влиза  в работата дали другите жени се обезкосмяват? Ти гледай себе си.

Аз си гледам себе си, обсъждаме си, нима всеки, който е на различно мнение от вашето, не може да каже какво харесва и какво не?

# 323
  • София
Да дойда да се обясня и аз. Въобще не съм вманиачена на тема обезкосмяване, мен също ме мързи, както казах, зимата не се впечатлявам много-много, лятото също ми се случва да не съм постоянно перфектно ощавена, но това не прави косматите ръце и засукан мустак по-приемливи. Да кажем, че на Оскарите не бих се цепнала така. Пък вие си ходете както искате де, за десети път да повторя. Sunglasses

# 324
Да кажем, че на Оскарите не бих се цепнала така. Пък вие си ходете както искате де, за десети път да повторя. Sunglasses

Ох, аз пък да доживея до Оскарите да стигна, да видите вие как ще ви фрапирам. Специален мустак ше си отгледам, ако трябва и косми ще си присадя  Twisted Evil

# 325
Ясно ми стана, тук всички в Оскарите се целят и са все на червения килим явно. Много филми сте гледали.  Crazy

# 326
Както винаги се стига до космите и се залита в двете крайности. hahaha

Много ме изуми в предния Брадър, мисля че Лияна, ако не се лъжа и още някоя, които си направиха кола маска на цялото лице и после бяха червени и ги бъзикаха.
Това вече е вманиачаване.

Малко хумор:
Скрит текст:

# 327
  • Sofia
Много ме изуми в предния Брадър, мисля че Лияна, ако не се лъжа и още някоя, които си направиха кола маска на цялото лице и после бяха червени и ги бъзикаха.
Това вече е вманиачаване.

Ваня Червенкова и Йоана бяха, не Лиана, като първата нави втората "да пробва". Crazy Виж, за Ваня допускам, че е съвсем възможно да има косми и по бузите, и затова да се налага да прибягва до обезкосмяването им. Peace

# 328
Интересно как в България, човек иска да скрие всичко във външния си вид, което е доказателство за роднинските отношения с животните, а в същото време се приемат за естествени чисто животински поведения и инстинкти.

# 329
Понеже ме мързи, а и ме боли минах курс на трайно обезкосмяване , сега ходя само веднъж в годината, родих се:) Но мъжът ми беше много възмутен, че съм маханала всичко, можело някога да му се прииска натурал, дали да не си взема една интимна перука, има да се пули, като му се появя:))
Имам колежка, много красиво момиче, смугла, тъмноока и за жалост с най- ужасните и дебели косми, които съм виждала на жена, скубе почти цялото тяло, на кръста има много и дебели, като си оскубе ръцете обаче кожата и стои сякаш на пъпки, голям комплекс и е, особено след като бившия и приятел, уж интилигентен,направи много грозни коменатри пред общи познати и стигнаха до ушите и.
Мъжете понякога са много груби, а тя има какво да каже, дето никак няма да му хареса, ама тактична е, мълчи си:)

Общи условия

Активация на акаунт