На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 34 109
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
   Хигиената няма нищо общо с наличието / отсъствието на косми – любимият не се обезкосмява никъде, с изключение на интимната област, от време на време, когато му скимне, а е един от най-хигиеничните и приятно ухаещи хора, които съм срещала през живота си. Peace

# 346
   Хигиената няма нищо общо с наличието / отсъствието на косми – любимият не се обезкосмява никъде, с изключение на интимната област, от време на време, когато му скимне, а е един от най-хигиеничните и приятно ухаещи хора, които съм срещала през живота си. Peace

Съгласна съм, че добра хигиена може да се поддържа и при наличие на косми, въпреки че сигурно запарват лятото, под мишниците например.

За мъж е ок, но за жена не. Особено пък женски подмишници и крака. Не е красиво.

# 347
Е*ах го и китеника да е, за да запарва чак Laughing

# 348
Скрит текст:

# 349
  • Sofia
   Е, това вече си е заболяване и не е за майтап. Peace

# 350
Ходете си с космите, поне да ви топлят зимата. rotfImbo
Сега ще кажат, че всъщност нямат толкова много косми, т.е. влизат в собствения си санитарен максимум за окосмение. И понеже излизат пък от нашия, трябва да се оправдаят.

Кога съм твърдяла, че косматите хора са нехигиенични или обратното? ooooh! Съмнявам се да ме разбереш, но пробвай примерно да си пуснеш окосмение под мишниците. Като стане достатъчно, обръсни едната, изкъпи се и след 2 часа се подуши. Има разлика, нямам представа на какво се дължи, но просто има. И не, не съм го правила това изпълнение - гледам да не ходя с космати подмишници, че са ми много космите.

П.П. Не е най-достоверният източник, но http://www.medik.bg/?page=cat&id=67. Ако беше толкова нормално, нямаше да се говори за мъжки тип окосмяване при жени.

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 18:28 от Анонимен

# 351
  • Sofia
   тайна!, къде видя да съм се обърнала лично към теб? Rolling Eyes Твоите разсъждения са ми супер елементарни и не бих се занимавала изобщо да те репликирам, така че по-спокойно с тона. Peace

# 352

Кога съм твърдяла, че косматите хора са нехигиенични или обратното? ooooh! Съмнявам се да ме разбереш, но пробвай примерно да си пуснеш окосмение под мишниците. Като стане достатъчно, обръсни едната, изкъпи се и след 2 часа се подуши. Има разлика, нямам представа на какво се дължи, но просто има. И не, не съм го правила това изпълнение - гледам да не ходя с космати подмишници, че са ми много космите.

Хигиената се поддържа с редовно къпане и миене, и ползване на дезодорант. Без дезодорант, всеки ще мирише като се изпоти - и обезкосмената, и косматата мишница.

Точно защото безумно ми е писнала досадната борба с космите, съм на принципа, че човек не трябва да отдава толкова голямо значение, каквото му се отдава, особено в бг.

# 353

Би могло и да се получи, ако жената си обръсне краката и после не ги пипне няколко годинки.

# 354
  • Sofia

Би могло и да се получи, ако жената си обръсне краката и после не ги пипне няколко годинки.

Еее, чак толкова – абсурд. От опит ти го казвам, ха-ха. Mr. Green

# 355
Страшна логика - в БГ сме били такива и онакива. Първо, в БГ сме по-тъмен тип. Не знам с коя нация ни сравняваш, но единствените косматки по на север, за които се сещам, са французойките и  те също не търпят вид като от линка, който съм пуснала. Ако сравняваш със скандинавки и рускини - не знам на каква база е.

тайна!, къде видя да съм се обърнала лично към теб? Rolling Eyes Твоите разсъждения са ми супер елементарни и не бих се занимавала изобщо да те репликирам, така че по-спокойно с тона. Peace
То и твоите разсъждения ми се виждат супер комплексарски и отчаян опит да изпъкнеш като по-широко скроена от масата простаци, ама се опитвам да водя диалог, нали?

# 356
Не е ли по - нежно за жена?
Скрит текст:

Скрит текст:

Отколкото
Скрит текст:

# 357
  • Sofia
   **Sisi**, виж сега, не е въпросът в това, кое е по-по-най, изпадате в много крайни сравнения. Никой в темата не твърди, че трябва жената изобщо да не се обезкосмява – смятам, че никоя от нас не ходи напълно натурална. Wink Плашещото е до каква голяма степен българката се оставя да бъде повлияна от състоянието на космената си покривка. Заради едните косми по ръцете или необръснатите гладко крака, се стигна до много грозни квалификации и епитети, дори в тази тема. Мен лично много малко ме вълнува кой, как е избрал да поддържа окосмяването си – дали то да липсва напълно, да е частично премахнато или да е оставено самоволно да расте. Още по-малко пък бих си позволила да определя такава жена като неподдържана или да се гнуся от нея. Такова нещо наистина няма в световен мащаб. Peace Живяла съм немалко време в чужбина и имам доста адекватна база за сравнение по този въпрос.

# 358
Сравненията са такива, защото се погнусяваме от именно крайните "окосмения". Mr. Green

Никой няма, да му направи впечатление, ако имаш малко косми по ръцете, 2-3 забравени косъма или наболи под мишниците и не идеално гладки крака.

Просто не може, да ме убедите, че е по - красиво и естетично с косми, отколкото без, за жени говорим. Peace

Сигурна съм, че почти всички от вас си обезкосмяват поне краката и подмишниците, но иначе спора да върви.
Едно е да нямаш време и да ти набодат косъмчетата или да си с дълъг панталон и да отложиш колата маска с няколко дни, друго е да ходиш като горила, което аз не приемам.

# 359

Джой, привлекателността е функция на визията. Вече сме 2014, не 1984.

Всъщност, по-напредналите в 2014 са широкоскроените, които приемат възможно най-много у околните, което не съвпада със собствения им мироглед. 1984 със сигурност космите са били по-неприети в тези общества, отколкото в 2014.

Общи условия

Активация на акаунт