Съмнявам се да ме разбереш, но пробвай примерно да си пуснеш окосмение под мишниците. Като стане достатъчно, обръсни едната, изкъпи се и след 2 часа се подуши. Има разлика, нямам представа на какво се дължи, но просто има. И не, не съм го правила това изпълнение - гледам да не ходя с космати подмишници, че са ми много космите.
Съмнявам се да ме разбереш, но пробвай примерно да си пуснеш окосмение под мишниците. Като стане достатъчно, обръсни едната, изкъпи се и след 2 часа се подуши. Има разлика, нямам представа на какво се дължи, но просто има. И не, не съм го правила това изпълнение - гледам да не ходя с космати подмишници, че са ми много космите.

Плашещото е до каква голяма степен българката се оставя да бъде повлияна от състоянието на космената си покривка. Заради едните косми по ръцете или необръснатите гладко крака, се стигна до много грозни квалификации и епитети, дори в тази тема. Мен лично много малко ме вълнува кой, как е избрал да поддържа окосмяването си – дали то да липсва напълно, да е частично премахнато или да е оставено самоволно да расте. Още по-малко пък бих си позволила да определя такава жена като неподдържана или да се гнуся от нея. Такова нещо наистина няма в световен мащаб.
Живяла съм немалко време в чужбина и имам доста адекватна база за сравнение по този въпрос. 
Препоръчани теми