На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 34 106
  • 784
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Сред гъркините има и светли, при това не малко. Обикаляме много из страната, прави впечатление.

В Италия видях и хипер дебели жени, и някакви фантастични красавици, точно мой тип: стройни, тъмнокоси и тъмнооки, някои с по-бледа кожа, някои със смугла. Страшни мадами!

Рускините и украинките се харесват на хора, които си падат по светлото. Мен например няма как да ме впечатли нито светъл мъж, нито жена.

Най-грозни хора съм виждала в Англия. На второ място в Германия, но изостават значително след англичаните.

# 421
  • София
Дайте па да ви видим вас кви поддържани 'убавици сте... така анонимно лесно се теоритизира.

# 422
  • Най-красивата страна
https://www.youtube.com/watch?v=vN3LZXR-5IA
Кавказки момичета

Смятам че и българките са едни от най-красивите ./поне в Европа/

# 423
Кои българки? Аз и Ивонска- да. За другите само мога да гадая.

# 424
Касита, 'щото не си ме виждала мен, каква съм хубавица.  4470 Joy Joy Joy

# 425

Не се дърпайте, дами, питах огледалцето, аз съм най- красива и мама потвърди:)))) smile3537

# 426

Не се дърпайте, дами, питах огледалцето, аз съм най- красива и мама потвърди:)))) smile3537

Теб не съм те виждала, но съм чувала слухове, и то не от огледалцето и от мама, така че не се бутай. Аз говоря за истинска, неподправена хубост.  Joy Joy Joy Не съм красавица, обаче имам толкова много вътрешна красота,  че хората забравят и започвам да им изглеждам прекрасна.  Joy Joy

Който ме познава, знае, че се шегувам. Нямам претенции за хубост. Обаче имам приятелка, която е красавица. Брои ли се?

# 427
Ахах, Софи, брои се, я:) Имаш готино чувство за хумор, аз мисля че си дребничка около  160см, светли очи, кестенява коса и голяма усмивка:) Постоянно си представям кой стои зад ника, почти за всички съм си изградила образи, много малко съфорумки съм виждала. Красотата е толкова субективно понятие, хубавото за едни е не красиво за други.
Аз имам по- скоро добро мнение за българката, като цяло. За съжаление негативното май преобладава.

# 428
Ахах, Софи, брои се, я:) Имаш готино чувство за хумор, аз мисля че си дребничка около  160см, светли очи, кестенява коса и голяма усмивка:) Постоянно си представям кой стои зад ника, почти за всички съм си изградила образи, много малко съфорумки съм виждала. Красотата е толкова субективно понятие, хубавото за едни е не красиво за други.
Аз имам по- скоро добро мнение за българката, като цяло. За съжаление негативното май преобладава.

Много грешиш. По-висока съм, нося очила и не съм от най-слабите, но се старая да се обличам елегантно. Намират ме надменна, претенциозна и надута на вид. "Важна" с една дума.  Grinning Много съм резервирана, но винаги любезна. За усмивката позна. Усмихвам се много. Имам чувство за хумор, да, но не го показвам винаги. Има определени хора, с които се разбираме от половин дума.

# 429
ОФ, Софи, сега трябва да си пренастройвам образа, турям ти десет санта, за очите и коста не каза и тях ли да сменям:) Щом усмивката седи, всъщност останалото са подробности:)

# 430
Българките за мен имат ужасяващ вкус за обличане - сравнено с французойките тук веднага мога да ги определя,нищо че ние сме различни в повечето случаи.Както се казва ''Ти може да избягаш от родната чалга,но родната чалга не може да избяга от теб.''Дънчици и маратонки със спортни якета или анцунг изцяло,а за ''Балканско парти'' роклички като на посетителките на видните чалгатеки ...и на работничките на околовръстното.
Иначе по черти сме симпатични,но отново твърде оскубани и изкуствени вежди,често твърде нагримирани за всекидневието.
Това за сънародничките в чужбина.Тези с хубав вкус са рядкост и не се отличват като по-горните.
В България има и добри обличащи се,защото те са по-редкият случай и те се отличават...

# 431
Българките за мен имат ужасяващ вкус за обличане - сравнено с французойките тук веднага мога да ги определя,нищо че ние сме различни в повечето случаи.Както се казва ''Ти може да избягаш от родната чалга,но родната чалга не може да избяга от теб.''Дънчици и маратонки със спортни якета или анцунг изцяло,а за ''Балканско парти'' роклички като на посетителките на видните чалгатеки ...и на работничките на околовръстното.
Иначе по черти сме симпатични,но отново твърде оскубани и изкуствени вежди,често твърде нагримирани за всекидневието.
Това за сънародничките в чужбина.Тези с хубав вкус са рядкост и не се отличват като по-горните.
В България има и добри обличащи се,защото те са по-редкият случай и те се отличават...

И аз много обичам с анцунг да се разхождам. Мда...

Джаки, за косата не се притеснявай. Кажи каква я искаш, ще я боядисам. Обикновено съм с кафява коса с червеникав отенък (не червена, много ви моля!). Очите ми са "пъстри, но не се виждат добре зад очилата.  bowuu

# 432
  • София
Масово по улиците ни засичам не-добре-изглеждащи жени.. Така че смятам, че средностатистическата българка е доста назад в класацията. Все са едни такива намусени, недоволни, сякаш убити от живота - и млади и стари.. Дори и да оставим това настрана, пак не се случва често да видя момиче, грабващо окото, с хубави черти Tired

# 433
.
Това за сънародничките в чужбина.Тези с хубав вкус са рядкост и не се отличватот местните като по-горните.

Wink

# 434
.
Това за сънародничките в чужбина.Тези с хубав вкус са рядкост и не се отличватот местните като по-горните.

Wink

Думичката е анцуг.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт