На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 34 072
  • 784
  •   1
Отговори
# 480

Обаче едно по-пълно българско момиче ще е принудено да се облича така
Скрит текст:
едно ,че в магазините липсват номера от 40-42  нагоре свесни дрехи,но дори и да си поръча от интернет...ще бъде подигравана навсякъде.

Кой ще принуди това по-пълно българско момиче да се облича така? Модната полиция ли? Дори и в бг-мама има теми за дрехи за по-пълнички, където, ако се загледаш, ще видиш, че далеч не се обличат в чували. Не съм чула и да има интернет-ембарго за пазаруване онлайн за територията на България...

Винаги ще се гледа с насмешка и недобро око на жени, облечени като че ли са тръгнали по курвалък, независимо от килограмите им. А ако става въпрос, дори и кльощавите, прекалено ниски или прекалено високи жени не могат да си позволят да облекат всичко, ако искат да изглеждат добре. Не е приоритет или пък задължение единствено на дебелите необходимостта да се обличат според фигурата си. Който иска да изглежда възможно най-добре, го прави.

# 481
  • В Космоса
Не по-малко гъделичкащо очния ми нерв е едно перфектно тяло в прилепнал тигров принт, отровно зеленко или розАфко с пухчета. Тъй, че превъзнасяния от типа "таз дебеланка как се барнала" хич не ме трогват при положение, че не са никак изключение и "манекенките" с трагикомичен ефект.
Та на мен може да не ми допадне и една прекрасна за други визия. Тогава кво прайм? Кой прав, кой крив и има ли право особата да се носи така щом на мен силно не ми харесва?

# 482
Тези черно-бели, полепнали роклички без проблем биха били определени като курвенски ако са облечени от жена с хубава фигура, а не от някоя трътла. Има един особен род скумрии, които всичко определят като курвенско, стига да е облечено на някоя хубава жена. Типичен пример е учителката от 119-то, която предизвика бурни реакции с бежовата си блуза и черната си пола до коляното. Да беше някоя грозотия, никой нямаше да забележи, но женското съсловие не можа да прости на учителката, че е хубава.

# 483
Лично за мен човек трябва да се облича според тялото, което има, а не това, което си мечтае да има.
Ако не иска да изглежда като гротеска, разбира се. Пък вие смятайте, че е ок да стърчат сланини и да се леят паласки от дрехи с номера 3 пъти по-малки от нужното

# 484
Тези черно-бели, полепнали роклички без проблем биха били определени като курвенски ако са облечени от жена с хубава фигура, а не от някоя трътла. Има един особен род скумрии, които всичко определят като курвенско, стига да е облечено на някоя хубава жена. Типичен пример е учителката от 119-то, която предизвика бурни реакции с бежовата си блуза и черната си пола до коляното. Да беше някоя грозотия, никой нямаше да забележи, но женското съсловие не можа да прости на учителката, че е хубава.

Мярнах я снимката на учителката. Хубава и елегантно облечена жена. Останах с впечатлението, че повечето коментари и от мъже, и от жени бяха положителни. Имаше, разбира се, и едни по-особени коментари от провокатори, целящи повече трафик, които насъскваха потребителките "Признайте си, че й завиждате и подсъзнателно си мислите, че е к*рва, както и че изглеждате зле". Имаше и една малка част, които се връзваха на провокациите. Та и ти сега настояваш да признаем, че мислим черно-белите рокли с дължина около коляното и силует следващ тялото (не впит в телесата) за курвенски. Ще ти олекне ли, ако си признаем?  

# 485
Изобщо не ме интересува какво си мислите Wink Само отбелязвам това, което ми е направило впечатление, особено злобни са комплексираните по отношение на външността си жени.

# 486
Изобщо не ме интересува какво си мислите Wink Само отбелязвам това, което ми е направило впечатление, особено злобни са комплексираните по отношение на външността си жени.

Как не те интересува? Мислех, че правиш преброяване на комплексираните скумрии в бг-мама. Или не правиш разлика между лъскав тесен минижуп и елегантна рокля/пола до коляното.

# 487
А не, вие сами си се преброявате Wink

# 488
А не, вие сами си се преброявате Wink

Как точно? Че не харесваме целулитести балдъри на показ ли? Това ли е признакът?

# 489
Не знам къде ги срещате тези момичета с анцузи Simple Smile За мен е изключителна рядкост да попадна на такива.

Peace

Изобщо не нося анцуг, нито пък срещам момичета така облечени. Най - много някое момче да видя със спортно долнище на екип.

# 490
Постоянно виждам хора в анцузи - не само момичета.

И то не във фитнеса  Wink

И от тези грозните клинчета за по 5 лева, които се протриват на коленете и други места - гледката е един път

# 491
  • В Космоса
Не знам къде ги срещате тези момичета с анцузи Simple Smile За мен е изключителна рядкост да попадна на такива.

Peace

Изобщо не нося анцуг, нито пък срещам момичета така облечени. Най - много някое момче да видя със спортно долнище на екип.

Ххаха, това ми прозвуча много забавно. Laughing Не анцуг, ми спортно долнище на екип. Joy

Аз не съм забелязвала момичета с анцузи м/у другото... Thinking

# 492
Пълно е с жени по анцузи, пардон - спортни долнища. В Борисовата градина в почивен ден е масово, хем спортно долнище, хем опънато по гънките, много е смешно, когато целта не е спорт.

# 493
  • София
Не само в Борисовата.

А какъв е всъщност проблемът, човек да излезе до парка за да си разходи чавето/кучето/феретката и да сложи анцуг? Не знаех, че според бг мамата това е някакъв колосален моден грях.

Или може би за Заимов и Борисовата трябва да слагам пола/официален панталон  Thinking

# 494
Не, че е грях, но не изглежда добре според мен. По анцуг дори не слизам да си хвърля боклука, за разходка в парка обувам дънки.

Общи условия

Активация на акаунт