На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 34 073
  • 784
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Не, че нещо, но дънките са панталони създадени за каубои и работници в мините. Просто навремето са се наложили покрай тийновете в Сащ.

Съвсем добре си ми е с анцуг в парка, и без това когато разхождам детето реално тренирам бързо ходене  Wink

# 496
  • София
Всъщност в кварталния магазин, парка, планината и аз съм виждала/виждам хора с анцузи, но в темата беше представено, че това е облеклото на средностатистическото бг момиче, с което аз не се съгласих. Има места, където е по - неуместно да си с костюм, отколкото с анцуг.

# 497
В парка е уместно. Във фитнеса е уместно.

Но за мен е безумно да си ходиш вечно с анцуг - изненадвам се, че не сте виждали такива хора.

# 498
  • София
Виждала съм ''такива хора'' във Велинград  Laughing Официалният анцуНг и златният ланец. Стъпва тежко и гледа изпод вежди. Мадамката до него кърши снага, отмята отровно-руси коси, облечена по същия начин. Само ланецът и е по-тънък, но за сметка на това, пръстените и са повече от пръстите.

# 499
Не знам къде ги срещате тези момичета с анцузи Simple Smile За мен е изключителна рядкост да попадна на такива.

Peace

Изобщо не нося анцуг, нито пък срещам момичета така облечени. Най - много някое момче да видя със спортно долнище на екип.

Ххаха, това ми прозвуча много забавно. Laughing Не анцуг, ми спортно долнище на екип. Joy

Аз не съм забелязвала момичета с анцузи м/у другото... Thinking

Еми то е едно и също, исках да отбележа, че виждам момчета само с долнище на анцуг (спортен екип).

# 500
Типично облекло на българско момиче
Скрит текст:
Типично облечени френски момичета
Скрит текст:

Това просто не е вярно. Виждала съм доста модни престъпления, по-лоши дори от анцуга, но повечето млади софийски момичета не се обличат по този начин.

Eто ти случайна снимка на българки на парти - http://disco.bg/ndbg/uploads/parties/17686/1413356092.8897.jpg
Даже и във фолк клубовете момичета не са както ги описваш - http://disco.bg/ndbg/uploads/parties/17551/1412421621.7036.jpg

# 501
Типично облекло на българско момиче
Скрит текст:
Типично облечени френски момичета
Скрит текст:

Това просто не е вярно. Виждала съм доста модни престъпления, по-лоши дори от анцуга, но повечето млади софийски момичета не се обличат по този начин.

Eто ти случайна снимка на българки на парти - http://disco.bg/ndbg/uploads/parties/17686/1413356092.8897.jpg
Даже и във фолк клубовете момичета не са както ги описваш - http://disco.bg/ndbg/uploads/parties/17551/1412421621.7036.jpg

Те пък французойките, защото са едни красавици, ама чистоплътни, ама всеки ден се къпят и обезкосмяват.
 Wink

# 502
Ама тук не говорим за партита, нали?

Защото живея между няколко училища и не съм сляпа  Laughing

# 503
Тук всички живеят на центъра на София и не са виждали....но най- полупярните дрешки са дънки/клин/анцуг с ботуши летни/зимни,често лошо качество..защото много хора разсъждават по максимата ''Ще си купя 3 чифта еФтинки,вместо един скъп,но хубав'' и горнище на Адибас - най-често черно,но се срещат и други цветове,а зимата яке с дунапрен и пухче.
Айде да кажем в провинцията,но в Люлин ,Овча Купел и т.н. също си е на мода.

# 504
  • София
Дънки, клин и ботуши са униформата на жените в много държави Wink

# 505
Тук всички живеят на центъра на София и не са виждали....но най- полупярните дрешки са дънки/клин/анцуг с ботуши летни/зимни,често лошо качество..защото много хора разсъждават по максимата ''Ще си купя 3 чифта еФтинки,вместо един скъп,но хубав'' и горнище на Адибас - най-често черно,но се срещат и други цветове,а зимата яке с дунапрен и пухче.

Ами те хората от Любин, ОК, Обеля и т.н. също щъкат по центъра. Ясно, че не всички ходят с подобни екипчета, но като цяло имат симпатии към този тип аутфити. При девойките черното се редува с розово при анцузите.

Нали знаете - в Мегамол е най-голямото изобилие от анцузи в региона  Wink

# 506

Да, точно в центъра съм. И мога да потвърдя, че такова нещо масово няма сред българските момичета. Единствено дънките са все така популярна дреха. Летните ботуши бяха популярни преди 2 години и дори тогава нямаше да ги срещнеш толкова често.
Ей, как не ти омръзна да плюеш и да вадиш снимки от преди години, които обикаляха разни фейсбук страници съвсем целенасочено.

# 507
  • София
И аз съм в центъра, близо до Английската г-я. Анцузи виждам по парковете само, по-точно: Заимов-Докторската-Борисовата.

# 508
Аз по-често сред мъжете го забелязвам този феномен. Колкото по-неспортно изглежда, по спортно се облича.
На 4-звездно спа всички в хотела бяха с анцузи на закуска и натруфени на вечеря. Имаше и една девойка с изявена геометрия, която се появи няколко пъти като Робин худ.

# 509
Дънки, клин и ботуши са униформата на жените в много държави Wink
Така е,но трябва да се съгласим,че си има разлика между това :
Скрит текст:

и това:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт