На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 34 062
  • 784
  •   1
Отговори
# 525
Какво се предполага, че трябва да отговоря на това?
Всъщност, винаги ми е било чудно...
Форума е за всички - има банални, досадни, груби, приятни , всякакви хора. До тогава, докато не нарушават правилата на форума, всички имат прави да пишат тук, нали така?
Прескачай ме просто, не знам друго какво да те посъветвам. Peace

# 526
Аз пък предлагам да пуснеш снимка, на това прословуто леопардово Simple Smile

# 527
Разчупете, не се цупете, Василена. В една тема аз досадна, в друга някоя си там банална, а вий?

# 528
  • Tам през Атлантическия океан

Да, точно в центъра съм. И мога да потвърдя, че такова нещо масово няма сред българските момичета. Единствено дънките са все така популярна дреха. Летните ботуши бяха популярни преди 2 години и дори тогава нямаше да ги срещнеш толкова често.
Ей, как не ти омръзна да плюеш и да вадиш снимки от преди години, които обикаляха разни фейсбук страници съвсем целенасочено.

Хъм  newsm78 тази година си бях за малко в Бг и тези летни ботушлета  ме впечатлиха  Mr. Green на дупчици  Laughing за Софето говоря  Wink Представям си преди 2 години какво е било  Laughing

# 529

Да, точно в центъра съм. И мога да потвърдя, че такова нещо масово няма сред българските момичета. Единствено дънките са все така популярна дреха. Летните ботуши бяха популярни преди 2 години и дори тогава нямаше да ги срещнеш толкова често.
Ей, как не ти омръзна да плюеш и да вадиш снимки от преди години, които обикаляха разни фейсбук страници съвсем целенасочено.

Хъм  newsm78 тази година си бях за малко в Бг и тези летни ботушлета  ме впечатлиха  Mr. Green на дупчици  Laughing за Софето говоря  Wink Представям си преди 2 години какво е било  Laughing
Абе и аз така...ама нали.Тук сигурно хората са си свикнали на този вкус и вече не им прави впечатление Thinking

# 530
Какво е коса "вафли"? На вълнички ли?

Софи, това май имаш предвид.
Прическите
, които запомних като "вафли" са други.
За обем се ползва машата и сигурно се топира, поне излежда така. Снимките са произволни от търсачката.

# 531

Прическите
, които запомних като "вафли" са други.
За обем се ползва машата и сигурно се топира, поне излежда така. Снимките са произволни от търсачката.

Мерси, да точно това имах предвид. Някои девойки ме изплашиха.

# 532
  • София
За пръв път чувам за такива прически вафли.
Точно на вълничките с преса се казва "вафли". Иначе и самите вафли се ползват за обем, като се направят в основата на косъма до скалпа.

# 533

Това са вафлите, а другите показани са просто кифленски прически с многоо обем и топиране (пак използват вафли в корените).

# 534

Ами и тогава не беше кой знае какво, даже се учудвам, че някой може да смята, че такава била модата тук newsm78 .

# 535
  • В Космоса
ООо, летните ботушки си бяха хит. Аз, поне, виждах много момичета с такива. М/у другото най-противна "мода" с обувки ми беше онази с островърхите чепички. Направо като видех такива и  Sick.

# 536
ООо, летните ботушки си бяха хит. Аз, поне, виждах много момичета с такива. М/у другото най-противна "мода" с обувки ми беше онази с островърхите чепички. Направо като видех такива и  Sick.

Такива ботуши не съм виждала на живо.Само съм чувала за тях.

Ако "вафличките" са всъщност това, като на първата картинка, какво им е лошото? Не казвам да се ходи с "вафлички" непрекъснато, но по повод да си направиш косата на "вафлички" - ами не виждам нищо лошо, стига да е направено с вкус и на подходящ обект. Ако аз се докарам на "вафлички" няма да направя добро впечатление, но младо, хубаво дете с дълга коса, защо не?

# 537
  • Sofia
   Аз лично, макар да не съм се спретвала с такава прическа последните години, обожавам цялата коса да е на "вафлички" – стои страшно сладко и кукленско. Peace

Мисля, че лошата слава на "вафличките" тръгна именно от фолк-кифленската тенденция, от нищо друго.

# 538
Да не говорим, че вафлите са единственият начин за доста жени да видят косата си обемна.
Като изключим, разбира се, тупирането стил 60-те.

# 539
  • София
Вафличките са кифленско-чалгарска мода, да. Слава богу, напоследък из София все по-рядко виждам. Винаги ме напушва смях.

Обемът задължителен ли е? И Кейт Мос няма обем, но като гледам, добре си е жената. Все пак вече не сме в 80-те.

Общи условия

Активация на акаунт