На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 33 977
  • 784
  •   1
Отговори
# 630
За Гена Трайкова ли говорим всички? Защото не вярвам тази хубава жена да наричате крокодил. Наистина последните ми спомени за нея са отпреди 3-4 години, защото после не съм гледала ТВ, но не вярвам рязко да е погрозняла и косата й да е опадала.

# 631
  • София
Същата, така й викат.

# 632
Елица, ти сериозно ли? С ръка на сърце можеш ли да кажеш, че Гена има лоша коса, моля те...дори за теб би било прекалено на черното бяло да се каже.
Сега, че не е първа красавица - не е, но чак пък крокодил...   Пък и нали само косата обсъждаме в момента
Rolling Eyes

# 633
  • София
Не е тая дълга коса за телевизия, на вещица прилича. А и самата коса не е нещо особено.
Да не говорим, че с тва чело на извънземно въобще не е за права коса, увиснала около лицето. Naughty

# 634
Съгласна съм с Елица. Същото си мисля и за Добрина Чешмеджиева от БНТ, тя пък понякога я вързва на едни високи опашки, а имаше хубава и стилна прическа в началото.

# 635
  • София
И вие сирьозно ли? За тоя скубляк ли говорим?

# 636
  • В Космоса
Ау, Гена верно много дълга коса пуснала... Отдавна не съм гледала ТВ. Не е подходящо за новинарка, според мен. Peace И не ми се вижда особено жива и гъста. А цветът естествен ли е?

# 637
Гена я виждам често на живо - проскубана е яко.

Ама БТВ-то си е селско/турска телевизия, та нормално да се толерира такъв външен вид. Все пак това е телевизията, в която Слави продължава да има предаване и през 2014  Rolling Eyes

# 638
Добре де, а новинарката как трябва да се носи? Като скумрия с подредени кичури и етажчета? Най-много ме дразнят фризьорките като почнат да дават акъл за прическите според професията. Абе, трай си умнице, искам да ми отрежеш връхчетата, не да си правиш експерименти с главата ми и да ме затрупваш с ненужна информация! Намерила съм си една послушна и последните 2 години само при нея ходя.

# 639
  • В Космоса
Според мен, така е добре за водеща новините:

Скрит текст:

# 640
  • София
Аз не съм фризьорка, не зная какво е скумрия с подредени кичури, ама продължаваш ли да твърдиш, Янечек, че й била хубава косата на Гена? Щото и друг път, имам спомен, сме спорили с теб по въпроса, поне да изясним кое е хубава дълга коса. Mr. Green

# 641
Според мен не е хубава косата на Гена, но това сигурно е защото съм комплексирана скумрия и подсъзнателно завиждам на двата й косъма, боядисани в странно жълто.

# 642
Не мога да кажа, на някои снимки изглежда хубава, а на други не. Цветът наистина е особен, ако е този ярко жълтият, аз я помня с една медно-руса коса, прибрана от двете страни и ми е била винаги много симпатична. И гласът й е много приятен.

# 643
  • София
Ххаха, мислех, че само аз и казвам Крокодилът Гена.

Майтапа настрана, Елица е права. Женицата няма хубава коса, а като видях сега двете снимки с по-дългата коса и ми стана смешно.

Янечек, какво общо има гласът с косата/прическата  Thinking

# 644

Ами ако беше съфорумка ,м?  Пак ли крокодил щеше да бъде?
Сериозно ли тази жена за вас е крокодил? Разгледах и снимките които има в гугъл, на някои от тях си е направо бейб. Simple Smile Wink

Скрит текст:
Странно нещо е тук, тя изглежда по добре от  90% от съфорумки, но ..

Общи условия

Активация на акаунт