На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 33 986
  • 784
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
С една дума да живей корпоративния стайлинг. 
По-добре Мерил Стрийп в "Дяволът носи Прада" от колкото същата в “Мама-Миа“.  Simple Smile

# 616
С една дума да живей корпоративния стайлинг. 
По-добре Мерил Стрийп в "Дяволът носи Прада" от колкото същата в “Мама-Миа“.  Simple Smile

Мне, просто всичко трябва да е съобразено с мястото, възрастта, поводът  Peace Елементарно е и колкото по-рано човек го разбере, толкова по-леко ще му бъде  Wink

Лично аз изпитвам гнус от косми.Гадно ми изглеждат дълги коси, които очевидно само притежателката намира за поддържани и красиви, които оставят косми по дрехите на собственичката - не сте ли виждали столовете на такива жени и разните им там сака, палта - все някъде нещо виси и се вее  Sick

А стигнем ли до екстеншъни вече става ужасно

# 617
Между другото, често дългите коси вървят с дълги нокти, да сме в тон с темата. Особено важи за по-зрелите жени.

# 618
  • София
Чудесно е да имаш коса здрава, нито рядка, нито прекалено гъста, податлива на обработка, с блясък. Още по-чудесно е, видът на косата да е съобразен с възрастта, цялостната визия, ако щете и професията на притежателя й.

Под "косица" имам предвид оперението нарепортерката от Канал 1 Пенка Ангелова, да речем, вие ми говорите за Ева Лонгория, моля ви се.

Въпросната Пенка всъщност трябва само леко да промени прическата, да сложи малко пяна и ще е съвсем ОК.

Не мисля, че ако се барне с вафлички и направи убемчи ще изглежда по-добре.

# 619
На мен при тв лицата друго ми е направило впечатление - конкретно при новинарките - що ги мажат и гримирВат толкова тез женици? то не са розово-сини сенки, плътен опушен грим, скули, пък гланцове. Гледам и други телевизии пък такова нещо не съм видяла.

Ясно ми е за тв гримът, колко е силен и т.н, но не това имам предвид. Особено Виктория Петрова как я плескат - ще кажеш, че на кабаре отива. Генка също - с тез дълги руси коси, с тез розови сенки  Shocked

# 620
Таис, Пенка сега е с друга прическа.
Вафлата си седи в основата на косата без да се забелязва. Придава невероятно добър обем, важен е последният, най-торен пласт коса да бъде прав.

Like_Smoke, ти виждала ли си Виктория П. без грим? Гена й правят кукленска визията, но не сполучват нещо.

# 621
Каси, точно нея без грим не съм я виждала.
Не мисля, че централните новини са място за кукленски визии, това не е толкшоу, а се говори за икономика, социални проблеми и криминални случаи.

# 622
  • София
Каси, не знам с каква прическа е Пенка сега, бг тв рядко гледам.

Кукленската визия не е нещо към което трябва да се стреми един репортер/водещ.

# 623
Поради това там визията е редно да бъде обрана, прическата стил "корпоративно-масова каска", а дрехата възможно най-малко натрапчива. Поне така говореха едно време във ФЖМК.
Едно време като ходих на стаж във френско, телевизиите, през които минах, забраняваха репортерите им да правят стенд бай по дрехи, различни от костюми.

# 624
Мда, и ако може без лъскави висящи обеци и колиета, без дрехи на райета, които скачат пред погледа, брошки, които блещукат и т.н. Чудя се що не им се обяснява това - та аз на клиентите ми им правя обучение, а те от служителите си не могат да го изискат  Laughing

# 625
Много рядко ми харесва дълга коса. Върл фен съм на късите коси. Ако са съобразени с овала на лицето, разбира се. Напълно женствени ми изглеждат. Например Адри изглежда страхотно Heart Eyes.
Относно обема-имам права, тежка, с плътен косъм коса. Не се харесвам с обем, ама изобщо.

# 626
На мен много ми харесва грима на тази Виктория, страхотен е и много и отива на очите. Въпреки, че тя самата не е нищо особено, но с този грим е много..хм... магнетична.
Не знам дали е подходящ за новинар  наистина, мене лично ме разсейва, защото е прекасен. Simple Smile

# 627
Като стана въпрос за новинарки, Гена Трайкова  има много хубава коса според мен - естествена, гъста, жива  Peace

# 628
Гена е типичен пример за жена, на която дълга коса й отива повече. Не знам дали я помните в първите години на екран - коса до раменете на черта. Не ми харесваше, а като я пусна, съвсем друго нещо стана.
За редките коси се чудя едно - не стига че е рядка и слаба, ами като се третира ежедневно с преси за обем, не става ли още по-лошо положението след време? Да не говорим, че сума ти жени си съсипват косите с боя, без да е нужно боядисване. За мен е важното за косата да се полагат грижи да е здрава, а не да изглежда направена добре. Като ти е здрава, може само да си я пуснеш и пак ще  хубава, независимо дали е до раменете или до гъза.

# 629
  • София
Ау, Крокодила Гена пък е ужасна с тая коса. За телевизия пък е абсурдно коса под раменете, как я държат изобщо в тоя вид, не е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт