искам бебе

• 57 367
  • 774
  •   1
Отговори
# 15
Има доста такива случай може да прочетете и да попитате гениколозите си когато мъжа свърши и после отново се повтори половия акт остава семенна течност и е възможно да се случи така че вместо да нападате прочетете...незнам защо толкова много нападате четох доста теми и ми прави впечатление че тука уж се пише за да се дават съвети и да се плдкрепяме повечето се правят на велини и само се заяждат ами тогава що не вземете да промените името на форума не бг мама а бг злобарките....

# 16
А бе жена, пиши малко по грамотно.

# 17
Сигма точно за такива като тебе говоря съжалявам че пиша през телефона си и може да има някоя и друга правописна грешка....тцтцтц страшни злобарки има тук уж форум да споделяме и да се подкрепяме а пълно с кобри дето само съскат ама нормално това сме Българите....

# 18
Ама ти верно си като грамофонна плоча  Mr. Green

# 19
Не просто се дразня....

# 20
Добре. Сега се опитай да ползваш и малко пункцтуация, защото иначе супер много дразни. Едно безкрайно изречение без никакъв смисъл.

# 21
Нединка, да ти кажа и аз така забременях  Wink Пък и ти.

Като се замисля, права си.  Joy

То пък човек да не попита нещо?! Веднага му викат злобарка.  Crossing Arms

# 22
Както и да е не мисля повече да се занимавам с хора който гледат само да се заяждат.А тези дето говорят за правописни грешки първо да погледнат себе си.Както казах доста теми прочетох и забелязах че жени споделят проблемите си,и вместо да получат разбиране получават злобни нападки...

# 23
Да се включа и аз в тази тема. С мъжа ми правим опити за бебе от 10 месеца. Вярно, че имах гинекологични проблеми, но вече всичко е зад гърба ми. И резултатите ми от цитонамазките са добри. Та въпроса ми -  може ли всичко при мен да е на психологична основа? Нали, когато си прекалено вглъбен в нещо, то просто или бяга или не се получава. Дайте съвет Simple Smile

# 24
Според мен е на нервна почва.Преди години забременях от мъжа ми,но все още не бяхме готови за дете и направих аборт.Сега вече решихме че ни е време за дете и вече три месеца правим опити и нищо.....Като правим секс в главата ми е само дали ще стане този път.Опитвам се да съм спокойна да не мисля за бебеправенето а да се наслаждавам но не става.Сега имам някакви симптоми мисля,че бебчо е станал но не смея да се радвам и да правя тестове ще изчакам още седем дни до менструацията да видя резултата....Стискайте палци...

# 25
Теди, стискаме  newsm17 Аз за разлика от теб никога не съм забременявала, но и двамата го искаме много силно!

# 26
  • София
Да се включа и аз в тази тема. С мъжа ми правим опити за бебе от 10 месеца. Вярно, че имах гинекологични проблеми, но вече всичко е зад гърба ми. И резултатите ми от цитонамазките са добри. Та въпроса ми -  може ли всичко при мен да е на психологична основа? Нали, когато си прекалено вглъбен в нещо, то просто или бяга или не се получава. Дайте съвет Simple Smile

до 1 година опити за зачеване е нормално. ако дотогава не стане, се обърнете към специалист.

психологическата основа я остави на последно място. преди нея може да има куп други причини - например, проблем при мъжа. а цитонамазката няма нищо общо със способността за забременяване.

малко повече информация тук:

http://www.ivf.bg/dom/index.php/bg/diagnostika-na-infertilitet-pri-jenata
http://www.ivf.bg/dom/index.php/bg/diagnostika-na-infertilitet-pri-maja

# 27
Ти ходили да се консултираш с лекар.Аз вече толкова четох и обикалях,че чак се обърках.Почнах да меря базалната температура така ме посъветва лекарката,хубаво е мъжът ти да пие бабини зъби и женшен,а ти фолиева киселина и витамин е...този съвет мога да ти дам аз.Също така се успокой,наслаждавай се на секса а не в главата да ти е само бебеправенето.Също така лекарката ме посъветва ако не стават нещата да идем някъде за два дена смяната на обстановката и спокойствието действали добре.

# 28
  • София
теди иванова,

тая лекарка не става за нищо. сменяй я, ако не успеете с бебето до 1 година.

# 29
Сега пробваме трети месец да видим какво ще стане.На 28.10 трябва да ми дойде,но ми се появиха много странни симптоми и мисля че бебчо е станал....поне се надявам.

Общи условия

Активация на акаунт