искам бебе

• 57 371
  • 774
  •   1
Отговори
# 45
Какво става Теди?Ходи ли на лекар? Sunglasses

# 46
теди, какво стана? иначе това, което описа като "менструация" може да е от имплантацията, при някои жени се случва. аз съм днес 11ти ден след овулацията и естествено вече направих сума тестове, надявайки се, че съм от късметлийките, които на 6ия ден научават най-хубавата новина. за съжаление все още си стоя на 1та чертичка, но докато лелята не дойде, ИМА НАДЕЖДА! стискам палци и пи теб да е така  Praynig

# 47
Записах си час чак в понеделник имаше свободен в 17 следобяд....така че в понеделник съм на лекар...снощи не издържах и си направих тест естествено отрицателен но още имам надежда а и базалната ми температура не счада над 37 градуса...надявам се че теста още неможе да отчете...надеждата умира последна

# 48
започни за всеки случай да пиеш фолиева киселина (ако не си го направила до сега) и вземи всички предпазни мерки що се отнася до храната (никакви сурови яйца, меса, дроб, пастети, салами, храни с голямо съдържание на витамин А - аз имам често казана огромен списък със забранени храни, ама ако се спазва не осата много много за ядене  Laughing ), внимавай какви чайове пиеш - има такива, които могат да предизвикат контракции на матката и да доведат до спонтанен аборт - безопасните според литературата, която аз съм изчела (все пак не съм лекар) са липа, шипка и джинджифил. Намали кафето до максимум 1о Никакъв алкохол! Никакви цигари! Много ВОДА и зеленчуци! внимавай и с рибите, заради съдържанието на йод в тях! може да не си сигурна още, но не пречи да си вземеш мерки от сега, пък няма да ти навреди  Rolling Eyes Ние пием Прегнакеър (живеем в Англия и се водят уж най-добрите) - имат си фолиева киселина и витамини  Sunglasses мисли позитивно и не се отчайвай от отрицателните тестове - не всички жени повишават бързо нивата на хормона. Има надежда, докато не ти се нацапат обилно гащите от лелята  Joy Joy Joy води си дневник на всеки симптом, който усетиш, за твое си успокоение - като го четеш (поне на мен така ми действа) ще се обнадеждаваш  Rolling Eyes стискам палци  Praynig Praynig

# 49
а колкото до отношението на другите девойки от форума - аз лично не съм срещала грубо отношение, но и внимавам много какво пиша, честно казано съм почесто читател, отколкото активен участник в дискусиите. в темите, в които се опитвах да пиша, всички се узнават, говорят си за лични неща, извън топика и не обръщат внимание на зайчетата като нас за съжаление    Cry в началото ми беше много криво, че не ме отразяваха, не ме добавяха в никакви списъци и т.н. но в крайна сметка си изваждам информацията, която ми е нужна, четейки - има много компетентни мнения из форумите, а си дискутирам във английски форуми - там са доооста по-мили и обръщат внимание на всеки. така че благодари за информацията, която откриваш във форума и не обръщай внимание, ако някой ти скръцне. момичетата тук не винаги го правят с лошо намерение, просто понякога им омръзва от едни и същи въпроси и истории (или поне така се надявам )  Flutter

# 50
Много си мила благодаря ти все още имам надежда фолиева киселина приемам от един месец....стискам ти палци мила нещата да са станали и при тебе....ще се подкрепяме до последно....пожелавам на всички ни скоро да имаме положителни резултати.

# 51
Здравейте, момичета. Незнам, дали тук ми е мястото, щ оставя на вас да прецените. Чета ви отавна, но чак сега се реших да пиша. Бебеправим едва от три месеца. Не е толкова много, че да се шашкаме, но нали знаете, като не стане от първия път, всеки почва да умува. Аз съм малко по - шашната от днес. Тъкмо си мислех да мятам фолиева киселина и разни други бебепомагащи, и ми излязоха резултатите от прегледа /имам слаби не особено сериозни проблеми с бъбреците/ бях убедена, че всичко ще е ок. Но, като ми каза докторката по телефона, че ми е завишен пак креатинина и загубих ума и дума и чак като затворих се усетих, че трябваше да питам мога ли да пия фк, проблем ли е да бебеправим, или да изчакаме за сега, да не би да стане чудото, пък да не е желателно, а ще ходя чак другата седмица пак на преглед. И съответно на пук на мен баш тия дни е овуто и бях запланирала романтични нощи..... и сега не знам какво да правя. Направо ще се побъркам. Има ли някоя от вас подобен случай или мнение.... посъветвайте ме, моля ви.

# 52
Немога да ти дам съвет защото затова си нямам и напредстава....но според мен фолиевата киселина няма да ти навреди ако я пиеш.Чукни в гугал би трябвало да ти излези нещо по този въпрос.При мен вече е четвърти месец и найстина човек почва да се отчайва като нестават работите.Момичета силно стискам палци на всички включително и на себе си скоро да имаме положителни резултати.

# 53
И според мен няма проблем да си пиеш фолиева киселина. Но все пак консултирай го с лекарката си. Все пак тя е човека, който може да каже кое е най-добре.

# 54
теди, багодаря за милия коментар  Hug
иначе за фолиевата киселина да се изкажа и аз - тя е от групата на витамин Б и ако се дозира в правилното количество няма проблеми, ако се предозира, може да възникнат проблеми с бъбреците. за няколко дни до лекарския преглед едва ли ще успееш да си навредиш. иначе броблемите с бъбреците знам, че не са най-благоприятната среда за бебче, затова наистина е важно да провериш, особено като са ти казали, че има проблем. не знам дали ще си го простиш, ако стане чудото и има опасност след това зарди бъбреците да му навредиш. аз имам една неуспешна бременност зад гърба си наскоро и винаги при преглед ме итаха първо дали имам проблеми с бъбреците. не искам да ти се бъркам в решенията, просто помисли разумно или ако можеш иди тези дни просто при личния лекар да се консултираш, а може дори по телефона да звъннеш за твое успокоение. щом не са сериозни пробемите, може и да не е опасно. и аз не знам какво да ти кажа  Thinking иначе добре дошла при нас, тук сме си само зайчета във форума май и си се подкрепяме  Flutter 3 месеца не е много време, но колкото по-рано вземеш мерки като какво да не ядеш, пиеш и т.н., толкова по-бързо ще стане  Praynig ако имаш други въпроси, заповядай  Hug

# 55
Бубстър, това с храните може ли да споделиш къде си го чела, че да се информирам и аз малко какво трябва и какво не трябва да ям и да пия Simple Smile Че съм една лакомница хиихи.

# 56
Уф, благодаря ви момичета. Аз че ще се консултирам, това е ясно. Но за съжаление ще трябва да чакам до другата седмица. Докторката не може да ме приеме по-рано, защото не съм спешна, а по телефона не е удобно, че работи само до обяд и няма как пред колегите да тръгна да се обяснявам, че правим опити и. ... иначе проблема с бъбреците си го влача от бебе и отдавна са ме предупредили, че с бебетата може са е малко по - сложно. За късмет заболяването е от най-леките и не би трябвало да се отрази. Благодаря ви за бързите отзиви. И аз забеязах, че май сме всичките новобранки, стискам палци на всички, успешно и весело бебеправене. И чакам една по една да се хвалитееее

# 57
хаххахаха аз само с бебеправенето се оправдавам, че трябва да хапвам постоянно  Rolling Eyes Joy иначе сама съм изчела милиони сайтове, особено английски, това ми се превърна във фикс идея след случилото се - официално забранени са ДРОБ (вкл. ПАСТЕТ), СУРОВИ ЯЙЦА, СУРОВИ МЕСА, рибата в ограничени количества, МЕКИ СИРЕНА и всякакви продукти от НЕПАСТЬОРИЗИРАНО МЛЯКО, САЛАМИ, КРЕНВИРШИ, ШУНКИ, ПУШЕНИ ХРАНИ, СУРОВИ МОРСКИ ДАРОВЕ, КОФЕИН, АЛКОХОЛ, ЦИГАРИ. всички плодове и зеленчуци добре измити! сладкото не е много добре, колкото е възможно да се ограничи. препоръчват и по-обезмаслени храни, защото прогестеронът пречи обработката на храната и освен, че се качват нездравословно кг, самия организъм заради кърмата се обръща да трупа мазнини, което не е добре и за сърцето и т.н. Останалите са на база проучване, особено на подправки, билки и т.н. и според мен може да се приемат, но по мъничко, че иначе не остава много какво да се яде  Joy  chef - ЦЕЛИНА, ЧИЛИ, ЧЕСЪН, ЖАСМИН, ЖЕН ШЕН, ЛАВАНДУЛА, РИГАН, ИНДИЙСКО ОРЕХЧЕ, МАСЛО ОТ МЕНТА, МАЛИНОВ ЛИСТ, РОЗМАРИН, ШАФРАН, СЕНА, ЧЕРЕН ЧАЙ, ЗЕЛЕН ЧАЙ, БЯЛ РАВНЕЦ, САЛВИЯ, КОПРИВА, ПАСИФЛОРА, ДЕВИСИЛ, ЖЪЛТ КАНТАРИОН, МАТОЧИНА, ГЛУХАРЧЕ, ЧЕРНА БОРОВИНКА, АНАНАС, КОПЪР, КАНЕЛА, ГАЗИРАНО, МАГДАНОЗ, ОТВАРА ОТ МАЛИНИ, СИНИ СЛИВИ, КОСТИЛКОВИ ПЛОДОВЕ, МАЩЕРКА, ТОНИК, АЛОЕ ВЕРА, ТУЯ, БОСИЛЕК, ХВОЙНА, ИМЕЛ, ДИВ ПЕЛИН, ДИВ ДЖОДЖЕН, АНАСОН, ГОРЧИВ ПОРТОКАЛ, КИМЬОН, ЛАЙКА, ХРАНИ С МНОГО ВИТАМИН А, ЗЕЛЕНА ПАПАЯ, ОВЧАРСКА ТОРБИЧКА, ШАПИЧЕ, БЯЛ ИМЕЛ, ЖЕНСКО БИЛЕ, КАРАМФИЛ, СЕДЕФЧЕ, ОБИКНОВЕНА СЪСЕНКА, ЕЧЕМИК, ГРИС ОТ ЕЧЕМИК, РАЦИ, МИДИ, МУШМУЛА, ТУЧЕНИЦА, ОЧЕБОЛЕЦ, ХИБИСКУС.  аз лично някои неща дори не съм ги чувала, ама се уча да чета съдържанието на всички храни и да внимавам, че знам ли къде какво мушкат newsm78
а полезни храни са: бобовите култури, зеленолистните растения, портокалите, пълнозърнести продукти, авокадо, домати, ягоди, броколи, мюсли, банани, фъстъчено масло,чай от шипка/ джинджифил/липа, овесени ядки и като цяло, колкото се може повече зеленчуци и мнооого ВОДА!

# 58
Благодаря за изчерпателния отговор Simple Smile Половината от нещата не съм ги чувала, но ми беше полезна, затова ти пращам една голяяяма прегръдка. Иначе ти къде живееш в Англия. Имам приятелка, която роди там. Simple Smile

# 59
Бубстъррррр една голяма прегръдка и от мен имаш благодаря ти сърдечно за полезната информация която ни давашшшш.Много се радвам че те срещнах макар и вертуално.Имаш ли вайбър да ти пиша там.

Общи условия

Активация на акаунт