искам бебе

• 57 372
  • 774
  •   1
Отговори
# 765
Благодаря момичета Simple Smile
Много се вълнувам, имам вече 8 дни закъснение и 3 положителни теста ..... Да видим чичо доктор какво ще каже Simple Smile

А за темата, да се преместим и ние там? Какво ще кажете?

# 766
Стиснати паллци пт мен. За местенето - чакам и аз таааам.

# 767
здрaвейте дaми,aз одaвнa несъм писaлa имa ли положителни резултaти..
нa мен днес ми е 28-и ден и трябвaше дa ни дойде ,нaпрaвих тест и покaзвa вторa бледa чертичкa

# 768
Ихаааа. Ей това е новина.  Тихичко честито, стискай зъбите и дано всичко е ок. Давай в другата тема, че тука май ще ни заключат скоро.

# 769
незнaм коя е

# 770
Здравейте, със съпругът ми правим опити за бебе от 3 месеца, за съжаление без резултат, но продължаваме опитите. Не знам дали вследствие на опити, но цикълът ми стана много болезнен, направо се гърча от болка в кръста и корема. Как мислите, дали има връзка с опитите за дете и болезненият цикъл?

# 771
Здравейте  момичета Simple Smile Със съпруга ми правиме опити от 7 месеца  и за сега няма нищо Sad бях на преглед преди 2 месена при докито и всичко е наред Simple Smile фолиева киселина също пия. На 6 ти май трябва да ми дойде М но днес получих леко зацапване  да се тревожа ли ?  Само да кажа че зацапването продълйи само 1 ден .Много искам да е станало чудото Simple Smile Пожелавам скоро всички да видите мечтаните  EFP чертички Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 13:08 от vani_sladurani

# 772
Здравейте Момичета Със Съпруга Ми Правим Опити От 6 месеца,ноо не се получава  smile3518  Искам да споделя че, по миналият месец Март също правихме опити luvbed и на следващия месец започна да ми закасняваа сериозно около 2 седмици . Помислих си че, чудото е станало така се зарадвах  Sad .. Взех си тест от най близката аптека направих го на следващата сутрин ии ..  EFN отицателен  Sad помислих че, трърде рано и отново след няколко дена взех още един но, и той  EFN .. И след тези 2 седмици побъркващи на края на месеца цикъла ме извести , просто бях в шок какво се случва ..  #Crazy Този Месец Изчислих Овулацията си и дано се получат така желаните  EFP Simple Smile Пожелавам го на всички бъдещи мамии който със нетърпение чакат своето щастие във тези две  EFP  smile3525

# 773
G-ca Vatkova пиши тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=813383.135;topicrefid=20 понеже тази скоро ще бъде заключена... Wink

# 774
Здравейте, със съпругът ми правим опити за бебе от 3 месеца, за съжаление без резултат, но продължаваме опитите. Не знам дали вследствие на опити, но цикълът ми стана много болезнен, направо се гърча от болка в кръста и корема. Как мислите, дали има връзка с опитите за дете и болезненият цикъл?
При мен стана много нередовен, или ми закъснява или ми подранява с по една седмица, и аз си мисля че е от опитите за бебе, но за болезнен пак ме заболява но не чак да се гърча от болки

Общи условия

Активация на акаунт