75 ОДЗ "Сърчице" - мнения

• 6 056
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте мами. Рових, рових, но така и не отрких актуални мнения и инфо за 75 ОДЗ Сърчице, жк. Младост 1А. Ние се класирахме на последния жребий в събота, набор 2013 яслена група. Моля, някой ако има информация за градината, учителките и като цяло обстановката там да сподели.  Hug

# 1
  • София
Здравейте, не знам защо никой не вписа инфо за ОДЗто, но аз вече мога да дам първи впечатления. Днес се записахме, първа група Патета. Wink Останах много доволна от директорката - г-жа Стойнева. Много любезна, мила, интелигентна жена, личи си че е професионалист. Обясни ми подробно за условията в яслата. Яслените групи са 2, като са смесени набори 2012 и 2013 (примерно 10 деца 2012 и 15 2013 набор), като това е направено с цел лелките да могат да обръщат повече внимание на бебетата, защото по - големите до някаква степен могат да се обслужват, а и малките научават нови неща по - бързо, гледайки от големите. Не знам това до колко е плюс - моля мамите с опит да споделят мнение. Базата е добра, направен е ремот за енергийна ефективност, нова дограма, изолация. Вътре е топло, чисто, много приветливо направено, с ново обзавеждане. Докато чаках видях 2-3 от по -  големите набори групи с учителките им. Децата бяха усмихнати, не видях нито едно да плаче, а госпожите се обръщаха към тях много мило, извеждаха ги навън аз докато чаках и ми хареса това. Единствено една от лелите не ми направи добро впечатление, защото се скара на едно момченце да се обува по - бързо, а се оказа, че то милото не може да си върже връзките и се разплака, а тя се обърна и му се скара - "Какво ревеш сега лигльо, поне се опитай сам да се вържеш... Shocked ", е върза му ги, но защо беше нужно да му се кара... Ядосах се честно казано, но се успокоих с мисълта, че е при по - големия набор. Много се притеснявах как ще отложа тръгването поне докато проходи малкия, но с подаване на заявление директорката каза, че няма проблем, даже предпочитат да е проходил. Така че до момента съм доволна, надявам се да не се разочаровам в последствие...  Praynig Ако има някой с още инфо ще съм благодарна.

# 2
Здравейте, ние ходим в яслата от края на септември! В "Лъвчетата" е моята сладуранка.
Ходи силно казано, защото 2-3 дни ходене, после цяла седица болна.
Лелките са готини, бебетата си поплакват, но свикват, много бързо се променят след като тръгнат!
Единствено още немога да хвана, как да я обличам, защото последните два пъти, като я взех крачетата и бяха мокри и адски премръзнали. Неможах да си го обясна, хем е било топло и се е изпотила, хем супер премръзнала. Тогава нямаше време да говоря с лелките, но другата седмица ще го обсъдя с тях.
Сега немога да се сетя друго, ако имате нещо по конкретно с радост ще отговоря!

# 3
Здравейте makeupi, не пиша често, но и моята дъщеря е приета в 75 ОДЗ в групата на "лъвчетата". Ще тръгнем сега на 3 Ноември. Интересува ме какво искат да носят децата всеки ден като дрешки, памперси и т.н. и вие как се обличате за яслата, защото директорката не ми каза нищо конкретно, а да говоря със сестрата? Сестрата я нямаше в кабинета си тогава и не успях да говоря с нея. Предварително благодаря!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт