Размяна на стикита от Лидл / Stikeez

• 94 625
  • 800
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте на всички.
Търся:BUNNY, SNAKY, GUINNY, FRANKEY, ORBY, IGOR, CHOMPY, FIDO, ELY.
Предлагам: KITTIE и COW.
От София до МОЛ София.

# 286
  • София
Предлагам софийска среща в неделя, 12 октомври, в 12,30 на стълбите пред Народния театър. Всеки да носи каквото има и да разменяме.

# 287
  • София
Остана ми само костенурка-Loggy и хипопотамче - Hip-hip

# 288
  • София
Ние събрахме, комплекта. Благодаря на всички които помогнаха   bouquet

# 289
  • Пазарджик
Здравейте,имаме повтарящи: слончета - 2 бр., жабки - 2 бр. и син делфин- 1 бр.

Разменяме ги за : акула , прасенце , пингвинче , лилавия MOODY .

Ако някой има ненужни Snaky, Igor и/или Frankey и иска да ги подари нека пише на лични.

Разменям само в Пазарджик!

# 290
Здравейте! Бих искала да си купя торбичката,но за жалост в ЛИДЛ вече са изчерпани.Ако някой има решение на проблема,моля да ми пише.Благодаря предварително!

# 291
  • Варна
Няма ли Варненки-мами и дечица  за размяна Sad?
Дори и най близкия до мен Лидл е твърде далеч , затова пазарувам от там само веднъж седмично
Днес отново бях там , от 5 стикита , трите ни се повтаряха а касиерката каза че до утре по обед ще приключат с тях !
та за всеки случай :
търсим :кравичка , прасенце , жирафче,черното куче , акула, и едно розово извън земно- puf-puf
предлагаме :жабка , хип-хип , ORBY,слонче ,
Igor, CHEEZZ
Всичко давам само и само да ги събера за детето !

# 292
  • Под Слънцето
Няма ли Варненки-мами и дечица  за размяна Sad?
Дори и най близкия до мен Лидл е твърде далеч , затова пазарувам от там само веднъж седмично
Днес отново бях там , от 5 стикита , трите ни се повтаряха а касиерката каза че до утре по обед ще приключат с тях !
та за всеки случай :
търсим :кравичка , прасенце , жирафче,черното куче , акула, и едно розово извън земно- puf-puf
предлагаме :жабка , хип-хип , ORBY,слонче ,
Igor, CHEEZZ
Всичко давам само и само да ги събера за детето !

Давам гадното розово чудовище за хипопотам!
Не ме  кефи , ама хич. Simple Smile

# 293
Здравейте!
Имаме за размяна GIRY JOE (жълтото жирафче), LOGGY (зелената костенурка),SHARKY(черната акула) и  PUFFY(овчицата).

Търсим KITTIE,FROGGY,BUNNY,MOODY,FRANKEY,PIGGY,ORBY,IGOR,CHOMPY,FIDO

Живея в София,Красна поляна,а работя в Младост 4.Можете да ми пишете на ЛС

# 294
  • Пазарджик
Здравейте,
Ние късно се включихме в събирането и ни липсват още доста стикита  Sad . Някъде разбрах, че днес приключва акцията и моят син даже си поплака снощи.
Така, че търся да закупя стикита. липсват ни: Moody, Snaky, Frankey, Chompy, Orby, Fido, Puffi, Papsy, Cow, Piggy, Loggy, Dolfy.
Предварително благодаря   bouquet

# 295
Здравейте!Остават ни жирафчето, кучето, igor, слончето, кравичката, акулата и пингвинчето.Имаме за размяна 2-котета 1-puff-puff 1-chezz 1-пате 2-snaky.От Варна съм, ако някой желае да разменим да ми пише на лично съобщение.Заменям по еконт и по поща.Благодаря предварително и късмет със събирането на мъниците Hug  Wink

# 296
Вече обещах SHARKY (черната акулка) и GIRY JOE(жълтото жирафче) ,остават ни за размяна костенурката LOGGY и овцата PUFFY.Търсим KITTIE,FROGGY,BUNNY,PIGGY,ORBY,MOODY,IGOR и  FIDO.За две имам да направим замяна,а другите може да си купим ако не ви трябват.

# 297
Утре костенурката LOGGY ще пътува за Варна в замяна за котето KITTIE.Остава ни за размяна само овцата PUFFY.Търсим FROGGY,BUNNY,PIGGY,ORBY,MOODY,IGOR и  FIDO.За едно стики имам да направим замяна,а другите може да си купим ако не ви трябват

# 298
  • София и там където не се пуши
Последно търсим froggy( жаба) и gunny (гарга)

За около Лидъл Опълченска имаме за размяна moody, orby dolfy и chezz

# 299
Търсим:
- пате
- хипопотам
- слон
- костенурка

Предлагам:
- прасе
- овца
- пингвин
- заек
- жираф
- Chompy
- Cheezz

Размяна по линията на метрото от Сердика до Младост 3.

Аз имам
 2бр.ELY(Слон),2бр.FROGGY(Жаба),1бр.GUINNY(Пингвин),1бр.LOGGY(Костенурка) и 1бр.ORBY(еднооко) Трябват ми CHEEZZ , SNAKY и HIP-HIP  от София съм Люлин . Размяна по линията на метрото тел. 0886507509                                                                                   

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 15:48 от anii_80

Общи условия

Активация на акаунт