Размяна на стикита от Лидл / Stikeez

• 94 576
  • 800
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,

предлагам: snaky - 2 бр.

търся: frankey, cheez, orby, puffy, papsy, cow, guinny

От Пловдив съм. Разменям и по пощата.

# 646
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, звънях на националния телефон на Лидл за кутия. Утре трябва да пристигне, но забравих да питам каква е цената. Някой има ли представа?

# 647
Момичета, звънях на националния телефон на Лидл за кутия. Утре трябва да пристигне, но забравих да питам каква е цената. Някой има ли представа?

5 лв.

# 648
Здравейте:)
Да се включа и аз с огромно закъснение НО знам, че силата на мамите в екип е ОГРОМНААА
Та и ние събираме стикита НО по две не мога да ги убедя в нас, че могат да играят играта и двамата и че ще е по-забавно:)))
Който има излишни и иска да помага моля да обяви цена на лични да се уточним:)))
Като набавим по голям бройще разменяме Simple Smile

# 649
Да,днес взех моята 4.99 Simple Smile

# 650
  • София
Здравейте,

Остана да съберем още четири - котето, прасенцето, Орби и костенурката. За размяна имаме само делфинчето. Ако някой предлага и останалите, може да си ги купя. От София съм.

# 651
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Много ви благодаря   bouquet

# 652
Здравейте мами и татковци Simple Smile След като вкъщи се разяри война между малката 1г.4м и баткото 4г. вече се налага да събираме втора колекция,защото тя ги разпознава и не мога да я залъжа с наличното от повтарящи се...така че,ако някой има останали мога да си КУПЯ. За размяна имаме само SNAKY,DOLFFY и SHARKY.Благодаря Ви предварително! Успешен ден!

# 653
Здравейте,

ето моите стикита за размяна:

Froggy - 2 бр., Chompy - 2 бр., Cow - 2 бр.(сега виждам, че едното е без едно рогце)  Embarassed, Piggy, Ely, Kittie, Moody, Puff-Puff, Igor

Търся следните стикита: Frankey, Fido, Puffy, Papsy, Loggy, Gloo-Gloo,

# 654
Здравейте,

търсим
розовото прасенце

а имаме за размяна:
зеленото ORBY
черен пингвин

Русе-0888995241 / разменям и по пощата

# 655
Търся снаки, чомпи, чийз, орби, папси и акулата (последните три са ми обещани). Имам за размяна слон за сега. Още едно ще имам за размяна, но още не знам кое е  Embarassed

# 656
Здравейте,

имаме за размяна:

Cheez, Sharky, Frankey, Puff-Puff, Kittie. Трябват ни само кравата и патето!

Пишете на лични, благодаряяя!

# 657
Помагайте,момичета!
Търся акулата и слончето!Предлагам жиравчето!

От Варна 

# 658
Здравейте,
Търся жаба и крава - за размяна чомпи, а мога и да купя. Моля ви пишете ако продавате  Cry

# 659

Търся DOLFY
Повторки- PUFFY(овцата), SHARKY(акулата)
От Враца  0879 033990

Общи условия

Активация на акаунт