Размяна на стикита от Лидл / Stikeez

• 94 537
  • 800
  •   1
Отговори
# 720
Имам: kittie, snaky, igor, puf-puf, sharky, fido, cheez,frankey, froggy , chompy.

# 721
  • София
Здравейте, търся зайчето и делфинчето Simple Smile Имаме акулата Simple Smile Искам да купя зайчето и делфинчето Simple Smile Моля, които ги продава, по възможност от София, да ми пише Simple Smile

Хубав, слънчев и много усмихнат ден на всички Simple Smile

# 722
Повторки:
 Cheezz-2, CHOMPY, SHARKY , LOGGY , FRANKEY, GIRY GOE
Търся:
Cow
PUFFY
ORBY-2
HIP-HIP-2
От София съм...
Размени в района на Лъвов мост и Дружба 1 до езерото

# 723
Търся Puff-Puff, пингвина и жабата, имам заек и Frankey, също бих купила, особено жабата.

# 724
Здравейте! Търся кутия за стикис. Моля, пишете ми на лични. От София съм.

# 725
Здравейте .
Търся MOODY , PUFF-PUFF , IGOR , КУЧЕТО , КОТЕТО , КРАВАТА И СЛОНЧЕТО

Предлагам - ORBY - 2 бр . , ЗАЙЧЕ - 2 бр.  , КОСТЕНУРКА  , ХИПОПОТАМ - 2 бр,  РИБКА 

От Пловдив , размяна лично или чрез поща

предлагам слонче и коте
искам орби и зайче

# 726
Здравейте,

оказа се че ни трябва пингвинчето,

имаме за размяна:
- овца, костенурка, жаба, коте, крава, cheez, frankey, chompy, puff-puff, igor, snaky. Моля ви да ми пишете, ако имате пингвинчето, даваме което и да е от тези стикита!

Благодаря ви и хубав ден! Grinning

# 727
Малък ъпдейт: След последните размяни ни останаха за размяна лилави и розови монстерчета, в момента не мога да кажа кои точно. Питайте пък ще проверя.

# 728
Липсват ни още само две стикита - кравичката и слончето!Моля ви,ако ги имате в повече,пишете ми!

# 729

Разменям КУТИЯТА-АЛВУМ (неразпечатена)
заPUFF-PUFF,IGOR и ORBY

Повторки- PUFFY(овцата), SHARKY(акулата)
От Враца  0879 0339

# 730
  • София
Търся прасенцето, Орби и пингвина. За размяна имам делфинчето, акулата, котето, овцата, жабата, костенурката, кравичката, игор, пуф-пуф, чомпи, франки, чийз, снаки.

От София съм.

# 731
За Бургас, но може и по пощата

Търсим само Игор

Имаме за размяна Франки и Мууди.

# 732
Moля за съдействие ! Липсват ни няколко стикита ! Ако някой ги има повтарящи се и има добро сърце , ще зарадва още едно детско  Wink  Може и creщу замяна. Липсват ни Снаки , хипопотама , пингвина , Долфи и слончето. Повтарят ни се Муди , жълтата рибка , зайчето , жирафа , Шарки и патето.

# 733
Търся прасенцето, Орби и пингвина. За размяна имам делфинчето, акулата, котето, овцата, жабата, костенурката, кравичката, игор, пуф-пуф, чомпи, франки, чийз, снаки.

От София съм.

Привет Simple Smile Търсим делфинчето и кравичката , но повтарящите са ни други . Ако сте си ги набавили всички и са ви останали тези , моля пишете Simple Smile

от София сме

# 734
При нас остана да набавим само ЖИРАФА! Повтарят ни с прасе, костенурка, делфин и Пуф-Пуф. Склонни сме да замениме повече от едно за GIRY JOE!!! Дори да го закупим! От София сме.
 Освен това имаме черна горила, бял кит, Игор - малко по различен и е със зъби, едно кафяво чудовище приличащо на капка и едно оранжево чудовище с пъпки на гърба - тях ги купуваме от един магазин за играчки и е по-разширена версия на лидълските. Тя е съставена от цялата лидълска колекция + допълнителни - общо 45.

Привет Simple Smile Предлагам жираф за делфинче Simple Smile
 От София съм

Общи условия

Активация на акаунт