Сватбени "селски" номера и пинизи

• 500 691
  • 3 154
  •   1
Отговори
# 180
Селско изпълнение ми е, когато снимащият сватбата си мисли, че е върхът на филмовото изкуство да се фокусира в близък план върху бюстовете, задниците и краката на присъстващите дами.
Никога няма да забравя след сватбата на най-добрия ми приятел, на когото кумувахме, събрали сме се с неговото семейство да гледаме касетата и в един момент камерата буквално се завира под полата ми.
Толкова неудобно се почувстваха всички, а беше прекрасна сватба..

# 181
Чакайте сега, тези 200 лева от цялото семейство ли е?

# 182
  • Пловдив
Да.

# 183
Да.
Ужас!  smile3544

# 184
  • Пловдив
Ами за мен 200лв не са малка сума пари за подарък за сватба. Аз и мъжа ми - 150-200лв, покана за нас с децата ... 250. Условно и ако сме обикновени гости, не на много близки.

# 185
  • София
Ами цялото ни семейство не е 20-членен катун. Говоря за мен и мъжа ми. Айде и 50 лв отгоре, ако и детето присъства. Какво му е ужасното на 200-250 лв? Ако тръгне да се жени кръщелницата ми, ще й дам поне 2 хиляди, но за колеги, приятели тарифата е друга.

# 186
  • Пловдив
И аз не виждам кое му е ужасното.  Shocked

# 187
  • о`майна лунна нощ е
Нека не влизаме в полемика дали 50 или 250 лева. За хора с малки доходи и 50 лв. са много и в никакъв случай не може да сложи знак на равенство между размера на сумата, уважението и приятелството, заради което най-вероятно са поканени.

.. за да не излезе накрая, че каним гости по сватбите си, за да си платят куверта, че и да ни остане нещо отгоре.

# 188
Леле, какви цифри развъртяхте, булката със стоте кинта изискване направо май се е прецакала!  Joy

# 189

Е, колко според вас е нормално да се дадат? Според мен 200 лв си е напълно прилична сума. Да не говорим, че сватбите не се правят, за да се събират пари, а, за да се отпразнува любовта и брака на младоженците! Явно обаче някои го приемат като набиране на средства... Tired
Ако бях правила сватба, нямаше да се обидя или да коментирам, ако някой дойде без подарък/пари. Това, че е уважил моето събитие, би ме зарадвало. Не всеки има материални възможности.

# 190
  • Пловдив
Леле, какви цифри развъртяхте, булката със стоте кинта изискване направо май се е прецакала!  Joy
Тя иска 100 на човек и кани с дете/деца. За моето семейство това значи, че ще очаква от нас 500. Има да си чака.

# 191

Е, колко според вас е нормално да се дадат? Според мен 200 лв си е напълно прилична сума. Да не говорим, че сватбите не се правят, за да се събират пари, а, за да се отпразнува любовта и брака на младоженците! Явно обаче някои го приемат като набиране на средства... Tired
Ако бях правила сватба, нямаше да се обидя или да коментирам, ако някой дойде без подарък/пари. Това, че е уважил моето събитие, би ме зарадвало. Не всеки има материални възможности.
Иронизирах. Ако не се разбра.  ooooh!

# 192
  • Пловдив
Аз не разбрах, даже реших, че един и същ човек пита от цялото семейство ли са и възкликва: "Ужас!".  Sunglasses

# 193
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз на първа братовчедка дадох 300лв./преди 2 год/ за сватбата и подарък, не знам дали е  много или малко, но само когато сме кумували сме давали много.
Все пак тя си има нейни кумове, на тях пада тежестта за най-най подаръка. И, то пак е пожелание! Не задължение. В нейния случай подаръка от кума беше повече от подобващо паричен smile3521
На сватби на приятели не са ме канили скоро. Не знам по колко се подарява.
Но, ако ме поканят мисля и аз като вас за двамата с мъжа ми - 150лв. нещо такова....

# 194
  • София
Тъкмо влязох да напиша, че Жаве се майтапеше, но тя сама хвърли светлина по въпроса.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт