Боледуване на децата ни – тема 17

• 42 872
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
И нашият татко се включва активно при боледуване. Ставаме си и двамата нощем.

А сега да попитам който е давал Клацид на детето си, как го приемат newsm78 Моят синковец само като го опита, взе да бяга и да реве и настана една борба Crazy

# 601
Цветна палитра,ние бяхме на Клацид последно и да ти кажа нямахме проблем с приема му  Peace

# 602
Здравейте някой давал ли е домашен сироп от бъз на детето си?
Ние сме на година и 8 месеца. Майка ми всяка година прави. Миналата година аз и ММ пихме и се разминахме само с лека настинка. Сега искам да дам на детето .. Ама редно ли в?

# 603
Домашен аз не съм,само сме давали Имуномикс  newsm78

# 604
Ами и аз това се чудя, защото майка ми слага ред бъз редзахар в един буркан. След известен период отцежда сиропа в шишета. Всичко е на око.

# 605
Не знам Малиш,може някоя по-разбираща мама да се включи  Hug

# 606
Оф сега пък се подриска след антибиотика. Бива ли още след първия прием ooooh! Взели сме и пробиотик да даваме, ама уж да е с няколко часа разтояние от антибиотика. Толкова бързо да го разхлаби не очаквах Tired Сега се чудя освен пробиотиците, да почвам ли и нещо друго да му давам newsm78 Лошото е, че заради ангината, хич не иска да яде по-твърди храни и няма как да мине на сухари и бисквити Tired

# 607
  • Пловдив
Лисе, ние имаме инхалатор.
Баткото го ползва винаги когато е болен, разводнява секретите, отпушва носа и после дърпам с Бейби вак. Знам, че има ползи и при кашлица. Нашият е Омрон.
За бебето също нямам колебания. Сега вади зъби и преди дни кашляше от сюнки. Много я облекчи.

На голямото вече три месеца давям сироп от бъзак - домашен, с мед. 1/2 чаена лъжичка ситрин на гладно.

# 608
miraluba ,ще купувам и аз,омръзна ми да тъпча това дете с антибиотици,само мисля още какъв да е.

Ще разпитам и аз за този сок от бъз,дали ще има някъде в нашият край - домашен.

Цветна палитра ,много неприятно ,ако му свариш картоф дали няма да хапне?
Може да му дадеш чай от шипка,докато стане време за пробиотика.

# 609
  • Пловдив
Аз сока го поръчах от една жена, която прави. Не е лично производство.

# 610
Аз сока го поръчах от една жена, която прави. Не е лично производство.

И аз щепоразпитам,дано намеря  Peace Благодаря !

Вашият инхалатор ултразвуков ли е ?

# 611
И нашият татко се включва активно при боледуване. Ставаме си и двамата нощем.

А сега да попитам който е давал Клацид на детето си, как го приемат newsm78 Моят синковец само като го опита, взе да бяга и да реве и настана една борба Crazy
Този клацид е ужасен,сина ми от тогава изпитва ужас от спринцовката на панадола.Пробвах го и аз,направо гадост,а като пийнеш после вода става още по-зле.Ники от този АБ го изкара на диария,след консултация увеличихме пробиотика(в нашия случай от 1 саше на 2) за два дни се нормализира.От този прием отказвам да ми го изписват на детето,после и дупето му беше станало много зачервено,а гръбчето като шкурка.За седмица всичко отшумя,но щях да се побъркам.

# 612
Stone flower в момента аз пия клацид. Няма по ужасен антибиотик. Въпреки че вземам пробиотик съм с запек. Разби ми съня.

# 613
Ами тя педката се изказа, че уж не разхлабвал толкова колкото Аугментина, ама на  ooooh!
Ще го запомня поне за друг път, ако се наложи да търсят други варианти, че и вкуса не харесва явно.

# 614
При нас пък не подейства така разхлабващо ама знам ли,явно нещата пак опират до организъм.

Общи условия

Активация на акаунт