Боледуване на децата ни – тема 17

• 42 872
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Once there was a Hushpuppy...
Оф сега пък се подриска след антибиотика. Бива ли още след първия прием ooooh! Взели сме и пробиотик да даваме, ама уж да е с няколко часа разтояние от антибиотика. Толкова бързо да го разхлаби не очаквах Tired Сега се чудя освен пробиотиците, да почвам ли и нещо друго да му давам newsm78 Лошото е, че заради ангината, хич не иска да яде по-твърди храни и няма как да мине на сухари и бисквити Tired

Ами направи му най-простото. Свари ориз и му дай водичката да изпие, охладена разбира се Peace
Това би трябвало да го запече малко поне.
Друг вариант е да дадеш Ентерол прахче в малко водичка.
Също така можеш да разтвориш малко нишесте във вода и да му дадеш да го изпие. Но, това е малко по-неприятно.

# 616
  • Пловдив
Вашият инхалатор ултразвуков ли е ?
Не, компресорен - Omron C28P.

# 617
  • около Варна
Здравейте някой давал ли е домашен сироп от бъз на детето си?
Ние сме на година и 8 месеца. Майка ми всяка година прави. Миналата година аз и ММ пихме и се разминахме само с лека настинка. Сега искам да дам на детето .. Ама редно ли в?
Моите деца пият домашен сироп от черен бъз вече 3 години, преди това купувах Самбукус. Ами никаква полза честно казано не съм видяла, но пък не пречи да го пият.

Моят младеж е с повръщане и разстройство, преди две седмици го кара, държах го вкъщи на диета, пуснах го една седмица на градина и пак наново.

# 618
miraluba ,благодаря ти   bouquet

# 619
Няма спирка тази хрема .Уж капя АБ капки .Сутрин са жълти до вечерта са бели .Нормално ли е или не действат нещо капките ?
Клацид е толкова горчив ,че не се глътва -ужасен е на вкус .
Не съм давала нищо сега взех един имунобор да видим .

# 620
А са го замаскирали с миризма на дъвка  Mr. Green Все ще трябва да го пробутваме тука поне 5-6 дена. Дано поне скоро се отрази на Т, че вече  2 дни си поддържа Т около и над 39 Tired

# 621
Мале,много висока т

# 622
Клацида е мн.добър АБ.С него лекувахме начална пневмония вкъщи.Температурата спадна на третия ден от приема.Габи също направи разстройство след първия прием.На другия ден вече нямаше.Давах пробиотик.
Тъй ние сме с мн.гаден вирус ли що ли newsm78 Първият сериозен за тази уч.година.В четвъртък вечерта кихна 2 пъти,дадох инфлуцид,в петък сутринта била ок(аз излизам рано)и следобяд я взех сополива,зелени сополи,вечерта малко температура.За пръв път видях такова чудо в носа и.Вероятно аз съм я заразила,защото се влача повече от седмица със зелен,заден сопол,паднал глас и вече кашлям,но не се и лекувам де.Лепнах го явно в градината.Габи също се разкашля днес.Почнах инхалации,но нещо съм поотчаяня,като гледам как се влача аз.Та почна и при мен като вирус-кихане,температура,бистър секрет,на другия ден зелен и след няколко дни кашлица.Ама този зелен сопол,не ми мяза на вирус. newsm78
Давам инфлуцид,Цинабсин,ксизал и от днес мукосолван,ама мн.не виждам ефект.

# 623
Umi zoomi ,бързо оздравяване на теб и Габи   bouquet

Момичета,аз метнах око на това :

# 624
Мъжът ми помага много,
, не се меси в методите ми на лекуване, доверява се на моята преценка и изпълнява нарежданията  Laughing Води ги по лекари и прегледи, нямам никакви оплаквания  Heart Eyes
И при нас е така!

# 625
Лисе на нас ни бяха препоръчали инхалатор -пингвин, но в крайна сметка взехме омрон.
  https://epharm.bg/магазин/медицинска-техника/инхалатори/к … -c-28-detail.html
Засега сме правили само с физиол. р-р. ММ и детето бяха много сериозни, а аз не. В крайна сметка те са добре, а аз направих бронхит с болки в ушите и конюктивит  #Cussing out
Е в крайна сметка изпих клацида.. Днес беше последен 7 ми ден.

# 626
Благодаря,Малиш,и аз направих бронхит също,днес беше последният 10-ти прием на Панцеф.

# 627
За съжаление, като боледува, винаги е с доста висока Т, включително и 2 пъти над 40 ми е вдигал  ooooh! До 39 удържам психически, ама мине ли 39.5 и чувствам как косата ми побелява Crazy ooooh!

# 628
За съжаление, като боледува, винаги е с доста висока Т, включително и 2 пъти над 40 ми е вдигал  ooooh! До 39 удържам психически, ама мине ли 39.5 и чувствам как косата ми побелява Crazy ooooh!
О,аз на 37.5 и се паникьосвам ,мале ,мале на над 40 ще получа удар сигурно.

# 629
И нашия инхалатор е обсъждания,то вие ми го препоръчахте де,та доволна съм,кашлицата я овладяхме за 3 дена,а обикновенно я овладявам за седмица,Лисе грабвай без да мислиш,за кашлица е идеален!

Общи условия

Активация на акаунт