Revenge - Тема 4 Сезон 4

• 59 717
  • 873
  •   1
Отговори
# 60
Надзирателя го е спасил, този който изкара Конрад от затвора.

# 61
Не мислех, че Виктория може да ми стане по-противна, но уви... Sick

А Шарлът пък, въобще не мога нито да я разбера, нито да и съчувствам. Куха до безобразие. Вече ми е напълно ясно, че има нещо в грейсъновия ген, всички са си хладнокръвни убийци. ooooh!

# 62
Доста тъпо Виктория настрои Дейвид срещу собствената му дъщеря. Толкова ли пък за 20 години той не разбра, че Емили е дъщеря му, ако трябва да се срещне с Нолън, нали му е заръчал да я закриля  ooooh! Изсмукано от пръстите

# 63
И когато Дейвид разбере, ще гледаме 5-ти сезон - Отмъщението на Дейвид Кларк  Mr. Green

# 64
И когато Дейвид разбере, ще гледаме 5-ти сезон - Отмъщението на Дейвид Кларк  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 65
  • София
Тепърва сигурно ще става ясно как е успял да избяга Дейвид от затвора и кой му донася инфо за смъртта на Аманда и мисля че ще е някой който участва в сериала от самото начало. Абе доста смотан образ засега са му дали. За 20 години трябваше да се е развил, да е проследил каква е истината за катастрофата, да си направи самоличност или нещо от този род. А той се забил в някаква изоставена килия и живее като затворник и чака Виктория да му светне лампата, поне да се беше свързал е Нoлън, както казва Dream Team. Или пък той върти номерата? За Шарлот съм без коментар, затвърди образа на патка!

# 66
Под влияние на Лъжкините си мисля това, да не би Дейвид да има брат близнак  Mr. Green

# 67
Да се включа и аз към разочарованите, след толкова много време да го показват единствено като безумно, безкрайно, безспирно влюбен във Ви е просто... смешно и плоско. Rolling Eyes

# 68
Да се включа и аз към разочарованите, след толкова много време да го показват единствено като безумно, безкрайно, безспирно влюбен във Ви е просто... смешно и плоско. Rolling Eyes

Абсолютно съм съгласна!По-тъпо нямаше как да бъде!Да,вероятно нещата ще се извъртят в един момент,но въпреки това е прекалено.  Stop

# 69
  • КиТ

Joy Joy Joy

Ми тъй де трябва си материал  Crazy hahaha

Под влияние на Лъжкините си мисля това, да не би Дейвид да има брат близнак  Mr. Green

Mr. Green Може  Twisted Evil Joy Joy Joy Joy

# 70
  • Пловдив
не ми крадете думите де хахах, това за брата близнак го бях написала преди да почне сезона, когато бях видяла актьора, изпълняващ ролята на дейвид кларк в състава им.  Whistling

# 71
След втория епизод, спокойно могат да спрат сериала..Толкова много екшън и обрат на сюжета в една серия, а в същото време нищо съществено. Образът на Аманда е тотално замразен за мен, още в миналия сезон, за да се наблегне на куп разхвърляни герои и случки...

# 72
Е, в новата серия е малко по-спокойно, но пак ми остави тегаво чувство. Трейлърът за следващата ми връща надеждата, че нещата няма да се "сговнят" тотално.

# 73
  • София
Не съм гледала в imdb-то, ама дано не правят пак почиваки по 2-3 седмици. Много са досадни тези паузи, ама като гледам с развитието с тези нови (стари) герои, май ще правят почивки да мъдрят сценария според рейтингите

# 74
  • Пловдив
оле, много ми е напрегнато действието, харесва ми, не знам какво ще стане - засега хаотично ги пързалят нещата. другата серия емили ще открива дейвид, ама той нея? или още ще го заблуждава викито, тая долна женица хаха Joy

Общи условия

Активация на акаунт