Revenge - Тема 4 Сезон 4

• 59 727
  • 873
  •   1
Отговори
# 75
  • USA
Дейвид я позна още в снощната серия.

На мен ми е любопитна сюжетната линия около Даниел и госпожицата със зелената рокля.Явно иска да си отмъсти на Виктория,че я заряза в клиниката.

# 76
  • Нейде из лудите гори...
Единствената разлика между този сериал и сапунките е факта, че тоя го пускат на сезони  Mr. Green

Дейвид позна Емили, сега и тя ще го види и какво? Онази лудата ще отмъщава на Даниел? Ах.... а това полицаиче да ми е толкова противно, няма повече на къде... да се взима с Шарлът и да бягат надалеко  Laughing

# 77
  • Пловдив
да, няма втори като Ейдън, още лея сълзи за него  Cry

Но според мен Дейвид се зачуди, не е познал Емили, ако я позна щеше да каже, аз съм баща ти, преди Нолан да стреля и най-малкото щеше да извика: Спри, Нолан, it's me David хаха. Сега е толкова объркан, че ще го изиграят точно така - Емили ще знае, а той още не. Според мен е това.

# 78
Очаквах снимката, която Джак остави да спаси Емили. Дейвид да види първо снимката и така да навърже нещата. Интересно ми е защо все още не е потърсил Нолън?!?

# 79
Нолан крие нещо.

# 80
  • КиТ
Интересно ми е защо все още не е потърсил Нолън?!?
Ей това е големия въпрос newsm78

# 81
Харесвам сериала, но този сезон  ooooh! до момента случващото се изглежда нелепо.

# 82
Знам, че е гадно постоянно някой да се оплаква...но този сезон ми предизвиква дразнение, едно такова, вътрешно  Rolling Eyes Когато Виктория изкара Шарлът героиня  ( същата тази слаба, лабилна Шарлът) ми идеше да  #2gunfire #2gunfire
А Дейвид Кларк винаги ми се е струвал  добър и честен, наивен и затова стигна без вина виновен до затвора.Но смятах, че след това ,т.е. сега, ще е по-мнителен, силен.Виждам го като една притурка към Виктория, та той отиде да убива напълно непозната жена, само защото Викито така му каза  Tired

Очаквах снимката, която Джак остави да спаси Емили. Дейвид да види първо снимката и така да навърже нещата. Интересно ми е защо все още не е потърсил Нолън?!?
И аз това очаквах, Емили да е заспала гушнала снимката.Не мога да определя дали я позна или просто се прокрадна някакво съмнение.
Има доста неразбории, които ми хвърлят сянка върху сценария. Най-вече- Защо не се свързва с Нолан ?

# 83
Ох дано в този епизод в понеделник разбере че това е дъщеря му и да почне да се поддържа с нея а не с тази тъпа Виктория. Голяма гадина е тази Виктория, дано се обедени с дъщеря си срещу тази Ви, дано не е заблуден от измислената и любов към него. Каква любов може да изпитва тази жена към Дейвид, та тя "обича" поне още 4-5 човека за каква любов може да говорим.  newsm78

# 84
  • Пловдив
няма да стане така. Вече излезе следващите два епизода как ще върви действието и се казва, че : Дейвид се оплита все повече в лъжите на Виктория.
Та, явно ще са тежки тези отношения с Емили...
С нетърпение чакам, има уникални снимки на трагедията по лицето на Емили, когато разбира, че Дейвид е жив

# 85
няма да стане така. Вече излезе следващите два епизода как ще върви действието и се казва, че : Дейвид се оплита все повече в лъжите на Виктория.
Та, явно ще са тежки тези отношения с Емили...
С нетърпение чакам, има уникални снимки на трагедията по лицето на Емили, когато разбира, че Дейвид е жив
Може ли да пуснеш линк или да кажеш къде да погледна  Embarassed

# 86
  • Пловдив
да, има ги http://www.spoilertv.com/search/label/Revenge

full set of promotional photos METEOR season 4, ep 4

пък ако английския куца, има фен сайт на фейсбук на сериала, бг сайт, който качва много бързо всичко!

# 87
Ама тия голяма сапунка ще завъртят  ooooh! Той, глупавия Дейвид ще се връзва на глупостите на Виките, а Емили ще тъгува и няма да му каже, че му е дъщеря....  Whistling

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 19:48 от Sweetɣ

# 88
  • USA
E как така един човек не може да познае детето си,независимо,че не го е виждал 15-20 години.И още по-глупаво,как ще можеш да тръгнеш срещу собствената ти рожба,която е всичко,което ти е останало в този живот?

Според мен,голяма грешка бе съживяването на Дейвид - слаба,разочароваща сюжетна линия.Ами браво,от справедлив,добър човек,го направиха убиец и лесно манипулиран мухльо!

# 89
Прекаляват, тъй като го гледах с английски субтитри, а те там пишат дори [ въздишките ] , направо лошо да ти стане от въздишки, размисли и страсти... Но според мен, Дейвид си има едно наум... още в участъка го каза на Виктория, но да видим колко е уязвим... Нямам търпение да разберем защо не се е свързал с Нолън, а ако някой ми поясни ролята на Луис , ще съм благодарна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт